וואנס עונה 4 פרק 10

Serf SaN

New member
וואנס עונה 4 פרק 10

סוף סוף חזרנו לקצת פרקים עם איכות!

אביטל186

New member
שאפו על הזריזות! קדימה חבר'ה היכנסו.

תהיות, פרשנויות, שיתופים, מחשבות על הפרק החדש לכאן.
&nbsp

Jason2

New member
4x10

ממש אהבתי את הפרק. אני מת על האחיות האלה.
מה שלא הבנתי הוא למה קריסטוף מחוסן מפני הקללה? אני מבין שאנה מחוסנת בגלל שזה פגע בה כבר פעם אחת.

אורישקי

New member

רג'ינה
פשוט חולה עליה.
&nbsp
חוץ מזה באמת פרק יפה, קיטשי בזמנים נכונים אבל מרגש. ממש נמאס לי מרמפל וממש בא לי שהוא כבר ימות עוד בסוף החלק הזה של העונה. נשארו עוד שני פרקים לחלק הזה של סוף העונה, לא?

Y. Welis

New member
סערה מתחשרת

זהו, בסוף מצאו אותה.. ווף. מזל. די עם הסיפור הזה.
אגב החיבוק בחוף - בדיוק כמו בסרט כאן
http://cdn2.crushable.com/wp-content/uploads/2014/10/Frozen-Elsa-Anna-hug.gif
אין סוף להשראה. לפחות כריסטוף חביב - פרצוף סוסי אמיתי... קצת לשבור את השלמות.

נחמד שנזכרו באחיות/פיות ובמילפית שבראשן. חשבתי שכבר אינן עוד. מעניין אם יוחזרו שוב (בכובע כולם שמורים).

deary, הלא הוא קיליאן, הלא הוא הפיראט, עדיין מתדרדר. מה יהיה? מתי ימצא אומץ?
יש אגב שיר נחמד של סטינג, 'כלת הפיראט' - https://www.youtube.com/watch?v=hH_HTtWU7SE . כדאי שישמיעו ברקע כשהוא ילך (מעריך שלא ישרוד).

עוד 2 פרקים אכן וזהו. לחלק הבא.

טוב שיש הפסקה

סיפור פרוזן נחמד. באמת שיכולתי להתחבר ואפילו לחבב את הדמויות, אפילו את אנה שהיא הנסיכה הכי מעצבנת שדיסני המציאו.
סיפור מלכת השלג גם מעניין, מזכיר מידי את המכשפה מארץ עוץ באובססיביות והאנוכיות המוחלטת (אם כי היא פחות מרושעת)
אבל שני הסיפורים ביחד לא קשורים, והמאיסו אחד את השני, הם פשוט לא מוצלחים.

נמאס לי מגולד/רמפל, ואני מקווה שהוא יעזוב את הסדרה. הוא בהחלט מיצה את עצמו, ואני לא מצליחה לראות סוף טוב לסיפור שלו ושל בל (שדרך אגב הפכה להיות יותר נסבלת העונה הזאת)

הדקות האחרונות, שהקללה החדשה נוחתת על ראשם, במיוחד סנאו וצ'רמינג מאוד נגעו לליבי.

סה"כ פרק טוב, אבל לא מספיק...

אביטל186

New member
טוב אז... איזה פרק וואוו

יש לנו עוד שני פרקים עד לסיום מחצית העונה,
והפרק הזה היה ככ טוב. דרמטי ככ, מלחיץ, מפחיד, מרגש, הכל ביחד.

נגע לי ללב איך רג'ינה דאגה לאהובים שלה,ולכולם בעצם ונעלה את עצמה (מהפרומו לפרק הבא זה נראה שלא ככ הלך לה בכל זאת)
די הזוי איך שאנה הופיע פתאום, התזמון של הדברים עוד צריך לחשוב על זה קצת..
הדקות האחרונות של הפרק לפני שהלחש הזה נופל עליהם היו שיא הפרק כמובן הכנה טובה לשבוע הבא.
איך הצ'ארמינג דאגו שכלוא את עצמם, וכולם במתח לרגע שאחרי..
אני ככ מקווה שהוק יצליח להתחמק מרמפל הזה ולהחזיר את הלב שלו, נראה לכם שרמפל באמת יהרוג אותו?
אא להרוס הכל עכשיו בין אמה והוק..

קיצור הרבה דרמה!

Rachel47

New member
וול

אני חושבת שהיה פרק טוב ודי נהניתי...יחסית לשאר העונה לפחות
&nbsp
נחמד הטוויסט שאנה היתה קפואה כל הזמן שאלסה הייתה בכד...והקטע עם המשאלה היה גם חמוד
אני חושבת שזה הדבר הטוב הראשון שהם עשו עם העלילה הזו

לפחות הראשון שממש מצא חן בעיניי
&nbsp
אהבתי שאלסה אנה וכריסטוף דיברו אחד על השני

&nbsp
היה מלא רג'ינה

תודה רבה באמת!!
אבל מעבר לכך שהיא הייתה הרבה..גם מאוד אהבתי את הסצינות עצמן, את התוכן..
אני תמיד אוהבת לשמוע אותה מדברת וברור שהאהובים עליי זה המשפטים המצחיקים אז ממש אהבתי את הציניות לאורך כל הפרק לגבי התקווה ואיך שהיא אמרה לסנואו "לשמוע את זה ממך זה כבר מפחיד"
חיים שלי
אבל הקטעים שהיא דיברה עם הנרי ורובין היו ממש מקסימים
בעיקר הסוף שהיא ברחה לנעול את עצמה, היה לה ממש פחד בעיניים

זה היה עצוב
&nbsp
ראיתי את התמונות שלה מהסט של הפרק הבא..פרומואים אני לא רואה אז התעצבנתי שספיילרו לי את זה
אבל..אני די מחכה לראות מה יעשו עם זה

Lady in red2

New member
לא כ"כ הבנתי

איך אנה וכריסטוף הופשרו בדיוק אחרי 30 שנה, באותו יום שקרה כל הפרק? ואם הם היו בתוך הים בארנדל, הם הגיעו לחוף בו היו אלסה ואמה רק בזכות ה-wishing star? כלומר ה-wishing star חוצה עולמות? אז למה רמפל לא השתמש בו למצוא את ניל?

Jason2

New member
יכול להיות

שהם הופשר כמה ימים לפני ולקח זמן עד שהם הגיעו לספינה חוץ מזה אנחנו לא יודעים כמה ימים בדיוק אלסה נמצאת בסטוריברוק.
&nbsp
&nbsp

Lady in red2

New member
תודה, והסבירו בפורום IMDB על השאלה הראשונה

כלומר, השאלה למה אנה וכריסטוף הופשרו באותו יום שקרה הפרק: הכישוף שאינגריד השתמשה בו להקפיא את ארנדל לא היה קסם רגיל אלא כישוף עוצמתי. כאשר היא הייתה צריכה לבצע כישוף עוצמתי אחר (Shattered Sight), הכישוף הקודם הוסר. אולי כדי להשתמש בכוחות של הכישוף הקודם (הקפאת ארנדל), עבור הכישוף החדש (ה-Shattered Sight):

Hans: And if Elsa hasn't found a way to escape an urn in the last 30 years, I doubt she ever will.

Anna: Wait. What? 30 years?

Hans: The spell that froze Arendelle, it had us all frozen for 30 years.

Anna: My aunt kept us like that for decades? Elsa. My poor sister. She was stuck in an urn all that time!

Kristoff: Why would Ingrid unfreeze us all right now?

Anna: Because she wants to do something worse. We have to get to Elsa. We have to stop whatever it is Ingrid... aah!

אביטל186

New member
וואלה, תודה על ההסבר!

איזה חירטוטי המצאות הם ממציאים כדי שהדברים האלו ישמעו לנו הגיוניים :)
&nbsp

למעלה