סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
ראשון!!!!!!!!!11

כותרת הכי פאקצה שיש

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת ביום השואה חח.. חוץ מזה, חברה שלי הפתיעה אותי בכמה דברים שכבר אפרט עליהם.. חוץ מזה (2), קיבלתי אתמול את מענק המילואים שלי ל-2013, ועכשיו אני מיליונר!! וו-הו!!!

משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי משהו ספציפי

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אולי גיסתי סוף סוף תלד כבר, היא נהייתה ממוטה! חחח

התחדשות השבוע: קיבלתי 2 דיסקים שהזמנתי (Robin של אפרת בן צור ו-Too Many Organs של רוקפור) וחברה שלי הפתיעה אותי בגדול - היא קנתה לי מערכת סטריאו חדשה וגם צרבה לי מיקסטייפ עם שירים של אמנים מ"מועדון 27", ולאו דווקא את הלהיטים שלהם.. רעיון ענק!

סרט השבוע: לא ראיתי השבוע שום סרט :(

סדרת השבוע: ראיתי עוד 2 פרקים של "זגורי אימפריה" אז גם הפעם הטייטל של "סדרת השבוע" יילך אליה.. היא הייתה אחלה מההתחלה אבל היא ממש משתפרת מפרק לפרק

ספר השבוע: נאדה

שיר השבוע: Killing in the Name של רייג' אגיינסט דה מאשין

אלבום השבוע: Breakaway של קלי קלארקסון.. התפלאתי על עצמי איך זכרתי בערך 80% מהמילים של כל השירים למרות שלא שמעתי אותו במלואו לפחות שנתיים-שלוש! חוץ מזה שזה אלבום מעולה וסוחף מאוד

מאכל השבוע: אחותי הכינה לי את עוגת יום ההולדת האהובה עליי ביותר אי פעם
עוגת 3 שכבות: העליונה היא שוקולד מריר קשה, האמצעית היא מעין קצפת וניל והתחתונה מעין ספוג שוקולדי.. יווווו איך בא לי עליה
*מזיל ריר*

ציטוט השבוע: נאדה

תמונת השבוע: דמיינו אותי טוחן את העוגה של אמא שלי

תכניות לסופ"ש: הערב אני יוצא עם כמה חברים לאיזו מסעדה ואחת מהבנות בחבורה בהיריון וזו תהיה הפעם הראשונה שאראה אותה מאז שהיא הודיעה לי על זה בשבוע שעבר אז זה יהיה נחמד.. ובמוצ"ש חברה שלי לוקחת אותי להופעה כלשהי כחלק ממתנת יום ההולדת, אין לי מושג של מי או מה כי זו הפתעה וכולי במתח חח :)

אחר (או: מסר חשוב לאומה): יום הולדת זה כיף

ערן1987

New member
חחח, זה מענק שנתי שאתה מקבל בכל 1/5

על פי כמות הימים ששירתת בשנה הקודמת (כלומר שהמענק שקיבלתי אתמול היה על ימי המילואים שביצעתי ב-2013). זה הולך במדרגות שמתחילות מ-10 ימים בשנה (כלומר שאם עשית פחות מזה לא תקבל מענק) ועד אין קץ (שזה הסכום הכי גבוה).. אני עשיתי בשנה שעברה איזה 25-26 ימי מילואים ככה שקיבלתי את המענק השני הכי גבוה :)

וזה, כמובן, בנוסף לתשלום שאתה מקבל על כל יום מילואים בפני עצמו.

DAN1EL

New member
*בודק*

קיבלתי 200 ש"ח

תודה באמת!

זה כל כך נמוך שהייתי בטוח תמיד שזה דמי נסיעות או משהו, והתעלמתי מזה

YEEZUS

New member
שניייייייייי

משהו טוב שקרה השבוע: עוד שבוע מוצלח שנוצל היטב.
משהו רע שקרה השבוע: זה לא רע, אבל לא היה יום השבוע שהייתי יותר מחצי שעה בבית (ועוד כמה דקות אני יוצא שוב
) ואני עייף ברמות.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי מתכונת. שבוע שיהיה מלא בלימודים ועבודה.
התחדשות השבוע: אוזניות חדשות אחרי חודשים שהייתי בלי!
שיר השבוע: Queens of the Stone Age – Quick and to the Pointless
Lykke Li – Love Me Like I'm Not Made of Stone
אלבום השבוע: Queens of the Stone Age – Rated R
וכבר חודש ברציפות שהראשון של האיקסים הוא אלבום השבוע שלי.
תכניות לסופ"ש: ללמוד.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): בא לי כבר את ה-20 ביוני!!

ערן1987

New member
גנב טייטלים

אם אתה יוצא מהבית מסיבות טובות אז אין בזה שום דבר רע, זה אפילו טוב! :)

בהצלחה במתכונת? במה היא? ותתחדש גם על האוזניות

YEEZUS

New member
תודה! :)

וכמובן שאין בזה שום דבר רע, אני שונא לבזבז את הזמן שלי על שטויות, אבל מה שאני כן אוהב זה להתלונן אז... חחח

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: הממ לא יודע.
משהו רע שקרה השבוע: מתחיל לחץ בלימודים. יהיה טוב.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להספיק מלא דברים - גם ללימודים וגם דברים אישיים.
התחדשות השבוע: התאפקתי השבוע (אני לא צוחק, ממש עצרתי את עצמי) ולא קניתי ספרים!
סרט השבוע: ראיתי כמה:
"הרוג את יקיריך" - נחמד. לא השתגעתי. מומלץ לקרוא את הספר של בורוז וקרואק שהסרט מבוסס עליו חלקית - "וההיפופוטמים התבשלו בתוך הבריכות שלהם". וכמובן שמומלץ ביותר לקרוא את "בדרכים" של קרואק, שמופיע רק כדמות שולית בסרט הזה, ומבחינתי הוא ה-כוכב של דור הביט, שעליו מבוסס הסרט (טוב, גם בורוז אדיר...שניהם כותבים מחשמלים).
"הילדים של מחר" - של אלפונסו קוארון. כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ הרבה יותר טוב מ"כוח משיכה"! כל כך!
"קארי" - צפייה נוספת בסרט הפולחן האדיר הזה של דה-פאלמה. כל כך טראשי ואובר-דה-טופ

"נעורי איוון" - סרט של טראקובסקי, די מרגש. צפייה לצורך הלימודים. חבל שהעותק שצפינו בו היה מזעזע.
"רק ג'יגולו" - רוני ואני ראינו יחד
- סרט חמוד. ג'ון טורטורו גונב לוודי אלן את הסגנון, אבל מפצה אותו בתפקיד ראשי בסרט

סדרת השבוע: כרגיל - אין

ספר השבוע: סיימתי את "החלון הפתוח" של סאקי (מצחיק ונפלא - בריטים
) ועכשיו אני באמצע של "נוף גדול שומם" (מדכא ונפלא).
שיר השבוע:
CHVRCHES - Lies
Röyksopp & Robyn - Do It Again
אלבום השבוע: האוספים של מייקל ג'קסון ואלביס פרסלי, שלא יוצאים לי מהמערכת באוטו ורוב הזמן עושים תורניות ביניהם יחד עם קאנייה ווסט

מאכל השבוע: כל מיני שטויות.
ציטוט השבוע: אין.
תמונת השבוע: מייקל והעטיפות של פעם

תכניות לסופ"ש: היום עבדתי. מחר לקחתי חופש מהעבודה כדי לעבוד על משהו ללימודים. ככה שהולך להיות סופ"ש לוהט במיוחד. NOT.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אסי דיין

ערן1987

New member
אני רוצה לראות את "רק ג'יגולו", הוא נשמע ממש

חמוד - חושב שאהנה ממנו?

DAN1EL

New member
כן. סרט חמוד. אין סיבה לא ליהנות ממנו.

לא מדהים, לא משנה חיים, אבל חמוד.

Showy

New member
סרט חמוד בעקרון, כשל עצמו.

מה שמפריע לי, שהוא עושה אידיאליזציה לזנות.
אבל היי, זו רק אני :)

למעלה