סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
סורי שלא סיכמ"שתי, לא היה לי זמן!

אני אעשה את זה מאוחר יותר, מבטיח :)

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
יום הולדת! היה יום נחמד, וקיבלתי ברכות מאנשים שפשוט חיממו לי את הלב. אני עדיין בהרגשה שכל זה לא מגיע לי בכלל, אבל זה היה כיף מאוד.
משהו רע שקרה השבוע:
חולה. עזבו את זה שהיה לי יום הולדת השבוע, להיות חולה בצבא זה הדבר הכי נורא שאפשר לבקש. כבר בטירונות אני זוכר שאמרו לי שבצבא כדאי להיות בריא. זה כל כך נכון.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה ומקווה שיהיה שבוע טוב, בלי הרבה בלבולי מוח!
התחדשות השבוע:
דיסקים

Jessie Ware - Tough Love. כמה חיכיתי לזה!
Kendrick Lamar - good kid, m.A.A.d City. אלבום מפיל!
G.O.O.D. Music - Cruel Summer - להיטי היפ-הופ כיפיים, ממש מכור לאחרונה.
סרט השבוע:
ראיתי את "החשוד המיידי" ונהניתי ממנו.
סדרת השבוע:
אימפריית הפשע!
שיר השבוע:
Kanye West, Big Sean, Jay Z - Clique
Jay Z - Tom Ford
Jay Z ft. Beyonce - On The Run - בהתחלה לא התלהבתי ממנו, אבל אני מכור אליו כרגע!
אלבום השבוע:
Jessie Ware - Tough Love. אני פשוט מת על הבחורה הזו.
מאכל השבוע:
עוגה טעימה, והמון המון תה עקב המחלה.
ציטוט השבוע:
I don't pop molly, I rock TOM FORD

תמונת השבוע:
ברלין היפה. סתם מצאתי בגוגל.
תכניות לסופ"ש:
הצלחתי לפגוש אתמול שלוש קבוצות חברים שונות ביום אחד, אני ממש גאה בעצמי על ההספק
היום קמתי מאוחר ומרחתי את היום, לא יודע אם אעשה משהו כי אני צריך לקום מוקדם מחר.
אחר (או: מסר חשוב לאומה)
אז... ברלין!
היה ממש כיף. נסעתי עם חברים, גרנו בדירה ועשינו בה שטויות, טיילנו וראינו מקומות יפים, נסענו המון ברכבת, חגגנו (זה פשוט מטורףףףףףףףףףףףף שם, ישראל היא אפגניסטן ליד ברלין מבחינת חיי לילה בסופ"ש), והיה ממש ממש ממש כיף.
אני כל כך אוהב לטייל בחו"ל, ואני מת על אירופה. אההההההההההההההההה!

DAN1EL

New member
תתחדש על הדיסקים!

שמח שנהנית בברלין. :)
&nbsp
אירופה

ערן1987

New member
קיבלת לפחות איזה ב' או ג' על המחלה?

מקווה שתרגיש טוב יותר :)
&nbsp
תתחדש על כל הדיסקים! איך "גוד סאמר"? לאחרונה חשבתי לקנות אותו.
&nbsp
שמח לשמוע שנהנית בברלין! באיזה מקומות הכי נהנית?

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: נגמרו (לפחות לעת עתה) כל ענייני הביורוקרטיה המבאסים עם האוניברסיטה.
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שימשיך ככה. אני די מרוצה בימים האחרונים ואני בתקופה טובה.
התחדשות השבוע: נראה לי שכלום.
סרט השבוע: ראיתי כמה...
"אלוהי הקטל" - פולנסקי כזה מוזר. אף סרט שלו לא דומה לסרט אחר, ועדיין הוא עושה מלא דברים טובים ושונים זה מזה. אהבתי מאוד, למרות שזה באמת יותר מחזה מאשר סרט - משעשע, ומשחק מעולה של כולם. בעיקר הפתיעה אותי לטובה ג'ודי פוסטר, שבדרך כלל אני לא נמנה על מעריציה.
"אהבה מטורפת" - של אנטוניה בירד. נהניתי ממנו בגלל דרו ברימור והאווירה הכל כך ניינטיזית-דוסון-קריקית, אבל זה לא באמת סרט "טוב".
"מוכה אהבה" - של פת"א. לא האמנתי שאני יכול לאהוב כל כך סרט שאדם סנדלר מככב בו. ממש טוב.
"המאסטר" - האחרון של פת"א. מרשים מאוד מבחינה קולונעית וחזק, עם משחק מעולה וכמה סצינות אדירות, אבל קשה לי להגיד שבדיוק אהבתי אותו. זה כמו עם הקודם שלו מבחינתי.
"צ'ארלי ברטלט" - קומדיית תיכון ממש חמודה.
"אני, עצמי ואמא שלי" - סרט צרפתי משנה שעברה, חביב. בערך מה שציפיתי ממנו.
"אפרודיטה הגדולה" - סרט משעשע של וודי אלן, שאני מודה שהוא קצת "עוד סרט משעשע של וודי אלן". אבל מה לעשות, אני אוהב סרטים משעשעים של וודי אלן!
"כולם אומרים אני אוהב אותך" - מיוזיקל של וודי אלן, עם דרו ברימור אהובתי ועוד מלא שחקנים מעולים.
סדרת השבוע:

ספר השבוע: סיימתי את "המיזנתרופ" של יונתן יבין (מומלץ מאוד) וגם את "גן הדובדבנים" של צ'כוב.
שיר השבוע: Lorde - Yellow Flicker Beat
אלבום השבוע: של אזיליה בנקס.
מאכל השבוע: די, אין לי כוח לשאלה הזאת. פתאום היא נראית לי ממש מיותרת. ואני די בטוח שאני זה שהכניס אותה לכאן

ציטוט השבוע: אין.
תמונת השבוע: אין.
תכניות לסופ"ש: טוב, הסופ"ש כבר עבר. אתמול חגגנו יום הולדת לאמא שלי, היום בעיקר נחתי לי בסבבה. יותר מאוחר אולי אצא - ואולי לא.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין.

ערן1987

New member
פת"א כבר הוציא סרט חדש

הביקורות כלפיו טובות אבל אומרות שהוא ממש ממש מוזר. בתכל'ס, ראיתי רק את "לילות בוגי" שלו אבל אני חייב להשלים את כל הסרטים שלו - וזה יקרה מתישהו. הקלטתי לא מזמן את 2 הסרטים שלו שהזכרת, אצפה בהם בהזדמנות.

ערן1987

New member
הוא הוקרן בחודש שעבר בפסטיבל ניו יורק

ויופץ בארה"ב באמצע דצמבר. מעניין מתי ייצא בארץ, אם בכלל.

ערן1987

New member
באיחור קליל

היה לי סופ"ש עמוס, גם בסופ"ש הקודם לא סיכמ"שתי אז אני אעשה פיצוי ואסכמ"ש על השבועיים האחרונים

&nbsp
משהו טוב שקרה השבוע: בשבוע שעבר החברה ואני חגגנו שנתיים :) היא גם התחילה עבודה חדשה בשבוע שעבר וזה אחלה ממש, גם כי היא צריכה את הכסף וגם כי היא הייתה לחוצה שהיא לא תמצא עבודה מהר, בטח ובטח לא מהר אחרי שתסיים את הצילומים של סרט הגמר שלה. קיצר, הכל לטוב!
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: יש איזשהו עדכונים טובים בעבודה אבל זה נמרח ממש וזה עדיין לא רשמי וזה מעצבן ומתסכל וכושילרבאק אערס. שונא שמורחים אותי/משאירים אותי באוויר *ערן מוציא את האערס שבו* חוץ מזה, אני במצב כלכלי כל הפרצוף וממש מחכה שתיכנס המשכורת שלי!
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לכבוד השנתיים קניתי לחברה ולי זוג כרטיסים ל"קאטס", היא ממש רצתה ללכת לזה אז קניתי לה בהפתעה.. כפרה על עצמי
&nbsp
התחדשות השבוע: הו הו, מלא! מנפלאות ה-eBay (האחראי לחלק נכבד מהמצב הכלכלי הנפלא שלי
) קיבלתי את ההזמנות שלי ל-Alright, Still המעולה של לילי אלן, Miss E... So Addictive התותחי של מיסי אליוט ואת Late Orchestration המוצלח של קנייה ווסט (אהבתי את העיבודים, שזו בעצם המטרה של הדיסק הזה) וגם קניתי במוסיקה נטו את Art Official Age, החדש של פרינס ובסטימצקי את "משירי אברהם חלפי" של אריק איינשטיין ואת "מעט פשטות" של הדס קליינמן + אביב בכר (ואת "מפשים את אלסקה" מהסופר של "אשמת הכוכבים", מקווה שיהיה מוצלח). בקיצור, כיף לי באוזניים! אה, וגם קניתי חולצה וג'קט חורפיים יפים

&nbsp
סרט השבוע: בשבוע שעבר ראיתי את "זעם", סרט מוצלח ומפתיע לטובה עם סצנות אקשן מעולות וקטעים דרמטיים מפתיעים. הכי מפתיע - שאיה לאבוף. לא ידעתי שיש בו את זה ככה. חוץ מזה, ראיתי ב-VOD גם "המלהקת" שהוא סוג של חובה לחובבי קולנוע ואת "הכל אבוד" עם רוברט רדפורד, סרט איטי ומהורהר שלא התחברתי אליו לגמרי אבל לקראת סופו הוא נהייה מעניין מאוד. אני חושב שהמשחק של רוברט רדפורד קצת אובררייטד, מצד שני - הסוף של הסרט. וואו.
&nbsp
סדרת השבוע: "הצילו! אני לא יודע לבשל" - story of my life

&nbsp
ספר השבוע: "נעלמת". אוף, אני חייב כבר לסיים את זה! גם כי זה מעולה וגם כי אני רוצה לראות את הסרט של זה והוא עוד יירד עד שאסיים
&nbsp
שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי
&nbsp
אלבום השבוע: Alright, Still של לילי אלן, איזה כיף של אלבום! מרענן ומהנה כאילו היום 2006.
&nbsp
מאכל השבוע: הייתי השבוע בחתונה ובבריתה, אז אוכל של חתונות.. בקיצור, סטייקים

&nbsp
ציטוט השבוע: "אתה חושב שאני יכולה להיכנס לתוך מכונת הכביסה? אולי אני אנסה?" - חברה שלי, שיכורה קלות, כשחזרה מחתונה של חברה שלה מהצבא. אין, זה משפט לספר לילדים

&nbsp
תמונת השבוע: נאדה
&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול הייתי בבריתה של ידידה טובה ו.. כלום מאז. סופ"ש מלא בבית, והאמת? היה כיף.
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): קצת שקט.

DAN1EL

New member
יו איך אני אוהב להיות שיכור או מחוק ברמה כזאת

כמו של חברה שלך

כשמדברים כאילו שטויות בקטע מפחיד...זה הכי כיף.
אני הכי נסחף בקטעים האלה.
כשאני חוגג אז אני חוגג.

&nbsp
ותתחדש על הכל, יא זונת שופינג.

ערן1987

New member
זהו, שהיא לא הייתה כ-ז-ו שיכורה

כמו שהיא הייתה בראש טוב אבל לא צלול חחח
&nbsp
ותודה חח.. האמת שהספר עלה לי רק 20 ש"ח (יש בסטימצקי מבצע לחברי מועדון) והדיסקים מ-ebay פשוט הגיעו אחד אחרי השני חח.. והקטע שיש עוד 2-3 שאמורים להגיע
אבל זהו, די! מפסיק לקנות. כבר אין לי כסף.

למעלה