באיחור קליל
היה לי סופ"ש עמוס, גם בסופ"ש הקודם לא סיכמ"שתי אז אני אעשה פיצוי ואסכמ"ש על השבועיים האחרונים

משהו טוב שקרה השבוע: בשבוע שעבר החברה ואני חגגנו שנתיים
היא גם התחילה עבודה חדשה בשבוע שעבר וזה אחלה ממש, גם כי היא צריכה את הכסף וגם כי היא הייתה לחוצה שהיא לא תמצא עבודה מהר, בטח ובטח לא מהר אחרי שתסיים את הצילומים של סרט הגמר שלה. קיצר, הכל לטוב!

משהו רע שקרה השבוע: יש איזשהו עדכונים טובים בעבודה אבל זה נמרח ממש וזה עדיין לא רשמי וזה מעצבן ומתסכל וכושילרבאק אערס. שונא שמורחים אותי/משאירים אותי באוויר *ערן מוציא את האערס שבו* חוץ מזה, אני במצב כלכלי כל הפרצוף וממש מחכה שתיכנס המשכורת שלי!

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לכבוד השנתיים קניתי לחברה ולי זוג כרטיסים ל"קאטס", היא ממש רצתה ללכת לזה אז קניתי לה בהפתעה.. כפרה על עצמי

התחדשות השבוע: הו הו, מלא! מנפלאות ה-eBay (האחראי לחלק נכבד מהמצב הכלכלי הנפלא שלי
) קיבלתי את ההזמנות שלי ל-Alright, Still המעולה של לילי אלן, Miss E... So Addictive התותחי של מיסי אליוט ואת Late Orchestration המוצלח של קנייה ווסט (אהבתי את העיבודים, שזו בעצם המטרה של הדיסק הזה) וגם קניתי במוסיקה נטו את Art Official Age, החדש של פרינס ובסטימצקי את "משירי אברהם חלפי" של אריק איינשטיין ואת "מעט פשטות" של הדס קליינמן + אביב בכר (ואת "מפשים את אלסקה" מהסופר של "אשמת הכוכבים", מקווה שיהיה מוצלח). בקיצור, כיף לי באוזניים! אה, וגם קניתי חולצה וג'קט חורפיים יפים

סרט השבוע: בשבוע שעבר ראיתי את "זעם", סרט מוצלח ומפתיע לטובה עם סצנות אקשן מעולות וקטעים דרמטיים מפתיעים. הכי מפתיע - שאיה לאבוף. לא ידעתי שיש בו את זה ככה. חוץ מזה, ראיתי ב-VOD גם "המלהקת" שהוא סוג של חובה לחובבי קולנוע ואת "הכל אבוד" עם רוברט רדפורד, סרט איטי ומהורהר שלא התחברתי אליו לגמרי אבל לקראת סופו הוא נהייה מעניין מאוד. אני חושב שהמשחק של רוברט רדפורד קצת אובררייטד, מצד שני - הסוף של הסרט. וואו.

סדרת השבוע: "הצילו! אני לא יודע לבשל" - story of my life

ספר השבוע: "נעלמת". אוף, אני חייב כבר לסיים את זה! גם כי זה מעולה וגם כי אני רוצה לראות את הסרט של זה והוא עוד יירד עד שאסיים

שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי

אלבום השבוע: Alright, Still של לילי אלן, איזה כיף של אלבום! מרענן ומהנה כאילו היום 2006.

מאכל השבוע: הייתי השבוע בחתונה ובבריתה, אז אוכל של חתונות.. בקיצור, סטייקים

ציטוט השבוע: "אתה חושב שאני יכולה להיכנס לתוך מכונת הכביסה? אולי אני אנסה?" - חברה שלי, שיכורה קלות, כשחזרה מחתונה של חברה שלה מהצבא. אין, זה משפט לספר לילדים

תמונת השבוע: נאדה

תכניות לסופ"ש: אתמול הייתי בבריתה של ידידה טובה ו.. כלום מאז. סופ"ש מלא בבית, והאמת? היה כיף.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): קצת שקט.