ברוטב
ב
לא כשר
טוב אז מזמן לא היה פה
אז הרשתי לעצמי לפתוח אחד כזה... הסבה לכך זה השבועות האחרונים שעברו עלי..
הכל התחיל כבר ביום השני ללימודים רוב הקשרים שיצרתי עם התלמידים החדשים התנתקו לגמרי מה שדיכא אותי ודיי העציב אותי עד שהתחלתי לבכות. באותו יום גם גילתי מי המורה שלי למתמטיקה. המורה הזה לימד אותי בכיתה ח' וכל הזמן קיבלתי אצלו נכשלים (במזל הסכימו לי לעבור הקבצה) והשנה אני תקועה איתו ועוד בשנת הבגרות שלי... רכזת המתמטיקה שלי מסרבת להעביר אותי להקבצה אחרת של 3 יחידות.
באנגלית יש לי מורה טובה אבל כיתה עם הרבה אנשים מפריעים שהמורה מתוך אידיאולוגיה לא מוכנה להשתיק אותם (גם בגלל שהיא אוהבת ילדים רעשניים) ובתור מישהי עם בעיות קשב וריכוז זה מאוד מקשה עלי.
והשיא זה כיתת התאטרון... רוב התלמידים שם הם תלמידים לא רציניים שחושבים שזו בגרות קלה שלא צריך להתאמץ ושמפריעים כל הזמן. ואני כמובן נכנסתי לדיכאון היסטרי בגלל שבאתי לשם כדי ללמוד ולהצליח והם לא נותנים לי את האפשרות הזאת (הגעתי למצב שהייתי צריכה לצרוח עליהם שישתקו), הם לא רציניים בקטעים שהם מעלים והם פשוט... אני רואה את זה שב-י"א-י"ב הם יכשילו אותי בהפקות בגלל הטמטום שלהם.
ודבר אחד אחרון., אני ממש לבד בתיכון אין לי אפילו חבר אחד, נכון אני קצתץ יותר התגמשתי אבל... לפני כמה ימים מישהי חשבה שהיא יכולה לצחוק על הלנה (רק חברים ממש קרובים שלי או משפחה יכולים לצחוק עליה בנוכחות שלי) ואני פשוט התחלתי... לא לצעוק אבל להיות ערסית. וגם האנשים שמתקרבים אלי זה אנשים שאני לא סובלת ומודעים לזה אבל בכל זאת מנסים להתקרב אלי וזה משגע אותי!
זה היה הכול... תודה