ברוטב
ב
לא כשר

pennylane11

New member
אסור לדבר על זה על גבי הפורום~ קטע של זכויות יוצרים.
לי אישית אין בשבילך, אני גם חושבת בתור אחת שראתה ממש כשיצא שזה סרט שיאבד הרבה מערכו במעבר מהקולנוע למסך הקטן, אבל זו כבר בחירה שלך.
אז אם למישהו יש- במסרים

Miss Lavet

New member
ברוטב
ב
לא כשר

טוב אז מזמן לא היה פה
אז הרשתי לעצמי לפתוח אחד כזה... הסבה לכך זה השבועות האחרונים שעברו עלי..

הכל התחיל כבר ביום השני ללימודים רוב הקשרים שיצרתי עם התלמידים החדשים התנתקו לגמרי מה שדיכא אותי ודיי העציב אותי עד שהתחלתי לבכות. באותו יום גם גילתי מי המורה שלי למתמטיקה. המורה הזה לימד אותי בכיתה ח' וכל הזמן קיבלתי אצלו נכשלים (במזל הסכימו לי לעבור הקבצה) והשנה אני תקועה איתו ועוד בשנת הבגרות שלי... רכזת המתמטיקה שלי מסרבת להעביר אותי להקבצה אחרת של 3 יחידות.
באנגלית יש לי מורה טובה אבל כיתה עם הרבה אנשים מפריעים שהמורה מתוך אידיאולוגיה לא מוכנה להשתיק אותם (גם בגלל שהיא אוהבת ילדים רעשניים) ובתור מישהי עם בעיות קשב וריכוז זה מאוד מקשה עלי.
והשיא זה כיתת התאטרון... רוב התלמידים שם הם תלמידים לא רציניים שחושבים שזו בגרות קלה שלא צריך להתאמץ ושמפריעים כל הזמן. ואני כמובן נכנסתי לדיכאון היסטרי בגלל שבאתי לשם כדי ללמוד ולהצליח והם לא נותנים לי את האפשרות הזאת (הגעתי למצב שהייתי צריכה לצרוח עליהם שישתקו), הם לא רציניים בקטעים שהם מעלים והם פשוט... אני רואה את זה שב-י"א-י"ב הם יכשילו אותי בהפקות בגלל הטמטום שלהם.
ודבר אחד אחרון., אני ממש לבד בתיכון אין לי אפילו חבר אחד, נכון אני קצתץ יותר התגמשתי אבל... לפני כמה ימים מישהי חשבה שהיא יכולה לצחוק על הלנה (רק חברים ממש קרובים שלי או משפחה יכולים לצחוק עליה בנוכחות שלי) ואני פשוט התחלתי... לא לצעוק אבל להיות ערסית. וגם האנשים שמתקרבים אלי זה אנשים שאני לא סובלת ומודעים לזה אבל בכל זאת מנסים להתקרב אלי וזה משגע אותי!

זה היה הכול... תודה

פורומים חדשים ב
|תפוז|

|*|
הוא אולי רוצח סדרתי, אבל אי אפשר שלא לאהוב אותו. אם גם אתם חלק מהמעריצים של הסדרה עטורת השבחים דקסטר בטח תשמחו לדעת שעכשיו אפשר גם לדבר עליה בפורום משלה
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1716
|טי-וי|
דרמת הפשע הטלוויזיונית המשובחת, קאסל, עומדת לחזור למסכים ממש בקרוב. מכורים לעלילות סופר המסתורין ובלשית המשטרה
|?|
פורום קאסל הוא המקום בשבילכם
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2316
|צבע|
אחת הלהקות המצליחות, האהובות והבועטות בעולם המוסיקה מגיעה לתפוז! פורום גרין דיי, הוא המקום לפגוש את כל המעריצים ולדבר על כל מה שקורה עם הלהקה
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=422

N o R i K o

New member
חחחחח אני מתה על התיאורים שלהם

קאסל, דרמת פשע?

הייתי קוראת לזה קומדיה בלשית. לא יודעת. דרמה זו לא. חוץ ממה שניית'ן פיליון גורם ללב שלי להרגיש כשאני מביטה בו

ellendili

New member
לגמרי

לפחות שהיו כותבים דרמה קומית או קומדיה דרמטית או משהו...
דרמת פשע זה הסנדק!
טוב למי אכפת, העיקר שיש פורום! וכיף שם!

Black Stain

New member

תמיד התחלות חדשות הן הכי קשות ולוקח זמן עד שדברים מתניעים ונכנסים לקצב שאת רוצה וצריכה..
אל תדאגי בסופו של דבר את תמצאי את הנישה שלך ואנשים שיהיה לך כיף איתם..

והתיאטרון זה באמת באסה.. גם אני הרחבתי תיאטרון בתיכון, אבל הכיתה שהייתי איתה הייתה מדהימה, לא כולם היו בתוך זה.. (עם דגש גדול עליי)אבל זה מקצוע ששואב.. לא האמנתי כמה אני אשקיע ויאהב את זה בסופו של דבר.. וזה יקרה גם לרובם. עם הזמן כשתתגבשו יותר והם יאהבו את השיעור יותר ויפסיקו להתייחס אליו כ"מקצוע מתנה" (כשהם יבינו שזה הרבה יותר קשה ממה שזה
) הכל יראה אחרת

ותזכרי!! זו אומנם קלישאה אבל זה ממש נכון: תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר :)

Miss Lavet

New member
אני מקווה שאת צודקת...

אבל בינתיים זה פשוט מתסכל... האנשים שביום הראשון דיברתי איתם וחשבתי שהם יוכלו להיות ידידים או אפילו חברים שלי בחרו להיות עם אנשים איך להגדיר את זה בלי שזה לא ישמע מתנשא? אנשים ש... ממש עושים את עצמם ומנסים להראות כמה הם אנשים טובים למרות שהם מתנהגים כמו ילדים קטנים ומתשאים...

הקבוצה של התיאטרון שלי מורכבת מערסים, פרחות על גבול חשפניות בחלונות האדומים בהולנד (לצערי אני לא מגזימה), אנשים לא רציניים, המוח שלהם זה לא הצד החזק שלהם, הלכו לשם כי חשבו שזה קל, כי חברים שלהם הלכו לזה וקצת מאוד כי הם באמת רוצו ובאמת מבנים את התיאטרון (שאני בינהם).
והסיבה בכלל שזה כל-כך מפריע לי זה כי התיאטרון תופס חלק מאוד גדול ומרכזי בחיי... זאת אומרת.... אני רוצה לעסוק בזה בעתיד ולשם אני מרגישה שייכת אבל בגלל אותם ילדים אני מרגישה שכל רגע אני עומדת להתפרץ בגלל התמוטטות עצבים...
טוב, אני מקווה שהם יבינו (או יפרשו)

אני אנסה להאמין בזה

E l S i

New member
ידעתם שפיטה הקים את פייסבוק?

משום מה לא נכנסתי לעמוד הויקיפדי של כריס יוז עד היום
שמעתי עליו הרבה ב"רשת החברתית", אבל לא טרחתי לברר מי זה, ועכשיו נכנסתי. ו-פיטה.
והוא הומו.
והוא בן 26
עכשיו אני מבינה למה הבנות מהפאנדום אוהבות אותו כל כך
http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Hughes
חיפשתי עוד תמונות כדי לראות שזה לא מקרי, וזה לא. אני רק לא בטוחה עם העיניים שלו כחולות או לא

N o R i K o

New member
חשתי צורך עז לשתף!

היום מישהי באה לחנות וביקשה המלצה לספר לבוק ריפורט... המלצתי על HG כמובן
התגובה "קראתי כבר... אבל הספר האחרון היה נורא @_@"

N o R i K o

New member
לא יותר מדי

זה סתם היה כזה "איכ, לא אהבתי אותו" "... ברור שלא, זה מוקינג'יי!"

כמה דקות אחר כך, הקונה אומרת משהו על זה שהיא לא קראה הארי פוטר: "אומייגאד, איך לא?!?!" "קראתי חלקים מהחמישי ולא ממש אהבתי..." "אה, טוב, החמישי גרוע כמעט כמו מוקינג'יי...
"

חייבת לספר לכם

דודה שלי!! מסתבר קראה את כל הטרילוגיה. מדובר באישה בת 70!!! והיא ממש אהבה את HG ואת CF והיא ממש לא אהבה את MJ היא אמרה שהוא מרוח מידי ושהם טוחנים מים!

בעיקבותיה,אמא שלי!!! התחילה לקרוא את HG

שהסיכויים יהיו לטובתי

דודה לא סבתא ...

סבתא שלי בטוח לא הייתה קוראת את זה .. היא אהבה יותר דניאל סטיל וכאלה

Miss Lavet

New member
אני מדמיינת עכשיו את סבתא שלי קוראת את משחקי

הרעב
אוי, אני מדמיינת את ההערות הפולניות שלה ובכלל עם העבר שלה תור אחות

על הסבתא השנייה אני אפילו לא בונה, היא הפסיקה לקרוא את הארי פוטר אחרי שהיא הגיע לקטע עם הינשופים בהארי פוטר ואבן החכמים

למעלה