ה-
עובר ליום ראשון!

N o R i K o

New member
ה-
עובר ליום ראשון!

כי ביום רביעי יש אופים בכל שאר הפורומים מסביב, ואני יודעת שאתם רוצים לחפור גם ביום ראשון.

חוץ מזה, כולנו אחרי סופ"ש, תמיד יש הכי הרבה לברבר עליו אחרי הסופ"ש

Ayelet 363

New member
מתי את טסה?

משעשע שאני בעצמי מתכננת לטוס לאנגליה כבר שנים אבל אין לי רשימה של דברים לעשות בלונדון שתעניין אותך (יש לי, אבל מדובר בכל המקומות הקלאסיים וכו', לא דברים שלא חשבת עליהם).

N o R i K o

New member
ב-4 למרץ

גם דברים קלאסיים זה טוב. עברתי על מדריך טיולים בעבודה ורשמתי מלא דברים והעברתי לחברה הלונדונית שלי.

אגב החברה הלונדונית שלי, מה להביא לה מהארץ? היא לא הכי טיפוס של תכשיטים, ולא בא לי להביא לה מוצרי גוף וכאלה כי יש לה את ה-חנות שלה שם, וספרים אין לה זמן לקרוא. וחוץ מזה אני צריכה להביא מתנת תודה לאמא שלה על זה שהיא מארחת אותי.
חשבתי להביא לבית יין מיקב ישראלי, או איזה ליקר טוב. אבל מה אני מביאה לה? אופוש. :(

Ayelet 363

New member
המ

למשל ארמונות? לונדון איי? הגלוב? מוזיאון שרלוק הולמס?
למרות שהדעות שלי לא ממש אומרות משהו כי לא הייתי שם אז אני לא יודעת. האחרון גם לא באמת ברשימה שלי.
אולי מיוזיקל?

ובנוגע למתנות- אולי איזה שוקולד מיוחד? למרות שאין לי מושג איזה שוקולד נחשב מיוחד, במיוחד בארץ...

את מודעת לזה שאת לא יכולה לעלות עם נוזלים

לטיסה. שום נוזל! אפילו מייק אפ נחשב לנוזל!
א-י-ן נוזלים אז את ממש לא מביאה לה יין
תביאי לה במבה

N o R i K o

New member
חחח האמת שזה רעיון!

אני יודעת שהיא גם ממש אוהבת ויטמינצ'יק.
אולי אני אעשה לה ערכה ישראלית כזאת?! עם כל השטויות שיש בארץ?
אבל חוץ מזה אני אצטרך גם להביא לה משהו רציני...

N o R i K o

New member
היא לא טיפוס של חמסות

אוף, היא קשה. למה יש לי חברות קשות!?!?!? T_T

חוץ מהתיירותיים הרגילים?!

ללכת לדברים של ה"פ (חברה שלי לא רוצה לבוא איתי :( )
מחזמר כמובן

כדורגל?(סתם רק אם את בעניין..)
שופינג!!! ללכת לפריימרק וגם לחדש שפתחו לא מזמן בבונד סטירט.
ללכת להמלינז' לחפש את רן המוכר הישראלי החמווווווווד שעובד שם :) וגם סתם להנות מהחנות הכה מגניבה הזאת.
כמובן שלשרוץ בפקידלי
יש מסעדת בורגרים מעולה!!! בביקר סטריט ממש ליד הפסל של שרלוק , ליד המאדם טוסו אחלה מקום רק מהשירותים שם אפשר למות מקנאה..
ללכת לשווקים - קמדן מדהימה ,נוטניג היל מגניבה ואם את בנוטניג היל כמובן שללכת לטראבל בוק שופ

אם בא לך ללכת לשוק קצת הזוי אבל מגניב יש את ספיטהפליד מרקט שהוא קצת רחוק אבל!!יש בו את yello brick road

ואם את חושבת על סיור באוטובוס אז לכי על דאק טורס כי הוא יותר מגניב.

ושכחתי כמובן לקנות מלא ב HMV אם עוד יש

כי יש שם מלא דיסקים בזול וסרטים וכיף

N o R i K o

New member
וואי,

אני באמת מתה ללכת לכל הדברים של ה"פ ומניחה שהחברה לא תרצה לבוא איתי... היא קראה עד הספר הרביעי ולא אוהבת מי יודע מה
נראה לי שאני אלך כך או כך מהחשש שבפעם הבאה שבה יצא לי להיות בלונדון הכל כבר יסגר. אולי תדחי את הנסיעה שלך בשבועיים ותבואי איתי?#%?%?@?
המלינז'? מה זה? איפה זה? D: חחחח אם אני מוצאת את רן אני אומרת לו שמסרת ד"ש

יו הילו בריק רוד?!?! סרייסלי? אני אדבר על זה עם החברה

מחזמר כנראה שאלך לליון קינג. בכל זאת כולם מדברים על זה בתור ה-מחזמר... כל כך בא לי לראות וויקד שוב אבל חבל על הכסף שלי!

יש פסל של שרלוק?
אני חייבת ללכת רק בשביל לצלם. חחחחח

תודה מוריההההה
וכמובן שאת מעבירה לי חדשות ישירות בשניה שאת חוזרת לארץ כדי שנוכל לעשות תיאום ציפיות וכאלה

אוקי המלניז..

זו חנות צעצועים עצומה!!! 6 קומות ולכל קומה יש נושא שונה
היא נמצאת בריג'נט סטריט שזה ממש קרוב לאוקספורד (זו אחת הפניות, לא מסובך למצוא..)
זו חנות מגניבה שגם אם את לא קונה בה כלום ממש כיף להסתובב בה .
ואין בעיה שתמסרי ד"ש לרן
הוא באמת חמוד אימים
תאמיני לי שאם היה לי חופש שבועיים אחרי הייתי דוחה את הנסיעה ובאה איתך והיינו עושות מלא סיורי ה"פ
אגב אל תשכחי ללכת לקינג קרוס להצטלם ברציף 9 ו3/4 זה מאסט!
שמעתי שמלך האריות מעולה,לא ראיתי אותו, ראיתי את זה של קווין שהוא ממש ממש חביב .
וברור שאני אעביר לך את כל המידע שאת צריכה לדעת

עוד שבועיים אני שם :)

גיני1998

New member
אני אבוא איתך לכל דבר של ה"פ

אני וחברה טובה כבר שנים מתכננות לטוס ללונדון ולבקר בכל מקום שרק מוזכר בספרים
(מקרה קשה של פאנדום יתר)

גיני1998

New member
הלוואי

עם עודף המבחנים והעבודות להגשה (בחיים-בחיים אל תשאירו עבודת חקר ליום לפני) ספק אם אני בכלל אצליח לצאת מהקו הישיר של בית-ספרייה-ביתספר

Billy Shirs

New member
מי רוצה להתעופף?

השתחררתי לפני שנה דאמט ועוד לא עשיתי טיול אחרי צבא. אם מישהי רוצה לבוא אני מאוד אשמח וגם אתחנן לפניה וגם אקנה לה מתנה.
היעד: כל פאקינג מקום אני רוצה לעוף מפה כבר
התאריך: מאי
משך הטיול: בין שבועיים לשלושה (יש אופציה להישאר יותר או פחות).

למעלה