טופיק

parenthood עונה חמש, פרק 10

אמבר: I love you babe.... it's like you know.... blablabla..... I love you..... i don't know......blablabla
הארוס שלה: i love you babe.... what ever you want...... blablabla.... i love you babe.....no i'm fine......

אדם: לא, אני תומך בך כרסטינה..... לא אני תומך בך כרסטינה...... אני איתך
כרסטינה: אתה לא תומך בי.... אני עושה את זה.... אתה לא תומך בי......

גו'אל: הבן שלי.... העבודה שלי.... את לא יודעת מהחיים שלך....העבודה שלי.... אני לא מסכים איתך
ג'וליה: הבעת פנים אומללה....

מה קרה לתסריט של הסדרה? מסדרה נפלאה, לסדרה משממימה
בעוד שהעלילות מעניינות מספיק, השיח בין הדמויות כל כך שיטחי ומטופש, ממש אין לי חשק לראות עוד פרקים

זה ממש מעצבן העונה הזו

זה כאילו בכוונה עשו הכל כדי להמאיס את הסדרה על הצופים

אני גם לא אהבתי

יש שם שחקנים טובים ומוכשרים והמון המון אפשרויות עלילה אחרות,
לא מבינה למה הלכו לכיוון הזה, "הקרע"בבין ג'ואל וג'וליה הגיע משום מקום,
והתעצם בשניות.
ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על האידיוט של אמבר, גם השחקן מעצבן וגם הדמות כזו חלשה,
ולא יוצרת שום חוש הזדהות או חמלה.
&nbsp

Rachel47

New member
תהרגי אותי אני אפילו

לא זוכרת..על מה הוא היה בדיוק?
על זה שהיה לה ידיד לא?
וואי זה היה משוגע לגמרי וכל כך לא פרופורציוני
אני מבינה קנאות...אני אדם לא קנאי מטבעי אבל כבר היה לי סיפור שבו גיליתי שגם אני יכולה להיות
אבל לפוצץ קשר של שנייייים!!!!!! עם ילדים? על זה! כאילו, על דבר קטן כזה...זה די מדהים אותי שאני אומרת את זה כי אני בעיקרון נגד בגידות לחלוטין ואני תמיד מבהירה את זה ואני חושבת שבהרבה מהמקרים הייתי חושבת לסיים את הקשר..אבל תכלס...קשר של שנים על גבי שנים של אהבה הדדית..פשוט לזרוק את זה לפח ככה? מוזר בעיניי...ונורא לא ג'ואל...

Rachel47

New member
אני חושבת

שהשחקנים של הילדים מדהימים..בעיקר הילדה אגב, ואני אומרת את זה מהעונה הראשונה היא שחקנית אדירה
ואני חושבת שיש בהם כל כך הרבה פוטנציאל והם כאלה בוגרים (והדמויות עצמן גם) אז כאילו הגיוני שיקחו את המשפחה למקום של גירושין רק כדי להגיע להזדמנות לכתוב להם טקסטים וסצינות ברמות כאלה על נושא כה כאוב וכה נפוץ
אז..אוקיי..קיבלתי
עם זאת...מה לגבי קצת בניה של תסריט? נרטיב? הגיון?
מאוד אאוט אוף קרקטר שג'וליה תבגוד
ומאוד אאוט אוף קרקטר שג'ואל יזרוק הכל על נשיקה (על סקס אגב כן לגמרי ואני הכי מאחוריו ואוי ואבוי..אבל שוב...ג'וליה לא הייתה שוכבת עם מישהו אחר!)
&nbsp
בתחילת העונה היה נראה שהם באמת עומדים לקשר את זה לכך שהוא עובד המון שעות אבל אני מרגישה שפשוט אמרו לנו (אני בטוחה שג'וליה אשכרה אמרה את המשפט הזה) "הוא עובד המון שעות"
ואז האכילו אותנו בשטות עם הידיד ההוא (שהוא דמות קצת מקסימה ובכל מצב אחר לא היה אכפת לי לראות עוד ממנו אבל לא בתוך הקשר הטלוויזיוני האהוב עליי
) והכל קרה מאוד מאוד מהר וכמו שאמרת מאוד מאוד בקלות ובקטע ממש ממש לא אמיתי
&nbsp
ואז אם זה לא אמין
כלום לא אמין
&nbsp
הקטע של עזיבה פתאומית בשביל הילדים כן היה יחסית אמין כי כן במקרים כאלה ילדים לא יודעים להבין "נישואים לא מאושרים" ואז כשכבר יש פרידה זה כן תופס אותם ומטלטל אותם
אז אוקיי..אבל תנו קודם כל לצופים להאמין לפרידה הזו...כי זה לא קרה...

Shiri from the block

Active member
סיימתי לראות באפי!!! ועונה 4 של אנג'ל-
רשמתי את כל הסיכום הזה בפורום טלויזיה כבר אז מעתיקה גם לפה כדי ששירלי תוכל לקרוא

&nbsp
לא נראה לי שזה מגודר כספוילר אז קחו בחשבון מי שלא ראה באפי או אנג'ל לא לקרוא את ההודעה

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
טובבבבבבבבבב
אז מה היה לנו??
אני אתחיל באנג'ל דווקא.. יותר קל ומהיר.
אמממ, טוב. אז אני יכולה להבין למה אנשים לא אהבו את עונה 4... היא התחילה סבבה אבל כל הסיפור עם ג'סמין סתם עיצבן אותי וכבר איבדתי סבלנות.. אז לדמיין שאנשים היו צריכים לחכות שבוע שבוע בטח היה מעייף יותר.
קורדיליה!!! אוף למה היא נכנסה להריון למה!!!! שונאת שחקניות. אי אפשר לסמוך עליהן
היא לא יכלה לחכות שנה?
באמת קשה לי לראות את עצמי נהנית מהסדרה באותה מידה כשהיא לא שם... כזה מבאס.
אז נכון, אני מאוד אוהבת את ווסלי, אנג'ל סבבה והכל.. ופרד חמודה בגדול אבל קורדי!!! האמת שגם ככה כבר יותר העדפתי את קורדי הפחות רצינית... היא עשתה ממש מהפך בסדרה.. בהתחלה אהבתי אבל אז זה כבר היה יותר מידי...
אני אקווה שהיא תצוץ לכמה פרקים בסוף העונה. אני לא מבינה למה היא לא חזרה... מלא שחקניות נכנסות להריון וחוזרות בהמשך הסדרה. אני רוצה קורדי!! :( אז אל תהרסו לי.. כי אם תגידו לי מעכשיו שהיא לא תופיע בכלל בעונה 5 אני רק אתבאס יותר ואראה בלי שום צפייה לשום דבר... בנתיים יש בי עוד תקווה. וגם עדיין תקווה קטנטנה שאולי באפי עוד תוזכר שם.
ממש יהיה מוזר לראות אנג'ל בלי שום קשר לבאפי. מעניין אם עדיין יזכירו את הדמויות...
וואי וקונור הזה... כזה ילד מושפע!! מושפע מ"קורדיליה" מושפע מג'סמין.. מקשיב לכולם רק לא לאבא שלו! ואז הוא לא מבין למה הוא אומלל... הוא אפילו לא נתן לאנג'ל הזדמנות להתקרב אליו
הוא ממש היה מעצבן כבר.
ולמרות כל זה.. מה שהיה איתו בסוף הפרק היה ממש מרגש. זה שהוא הרגיש אבוד ואמר שלא משנה מה אנג'ל יעשה הוא מרגיש שרק המוות זה הדבר הוודאי היחידי בחיים שלו.. ואנג'ל אמר שאפשר להתחיל מחדש.... ואז רואים את קונור אצל משפחה אחרת
זה היה ממש קטע יפה. ממש ממש. אני שמחה שבסוף הוא מצא את האושר שלו.
&nbsp
&nbsp
באפי
טוב... מה אגיד ומה אומר!!!
אני אתחיל מהסוף דווקא... אני די מאוכזבת מסוף הסדרה. כמו שידיד שלי אמר, שלא יכולתי לשים על זה את האצבע מקודם- זה שזה נגמר בסוף פתוח מידי ואני לא אוהבת סדרות עם סוף פתוח. הבנתי שזה היה אמור לחזור לעונה 8 ושמ"ג לא רצתה? אשמח אם תבהירו את העניין הזה.
בכל אופן, תיארתי לעצמי שיהיו הרבה יותר אסונות. לסדרה שהתחילה כסדרת נעורים ואז נהייתה כולה דרמטית ורצינית ואף אחד לא בטוח ודמויות מתות, והיה לזה סוף ממש ממש טוב. כלומר, סוף טוב.
אז כן, אניה מתה
זה היה ממש ממש עצוב
ממש!!! דווקא אותה הרגו??? איזה עצבנים. היה עדיף את אנדרו (למרות שהוא חמוד) הנחמה היחידה שלי זה שהיא חיה כבר אלף שנה.. אבל עדיין. מסכנונת
ואיך זאנדר בסוף שהוא גאה בה
"thats my girl" יווווווווווו
!!!
והאמת שציפיתי שג'יילס ימות, או ווילו
אפילו קצת חששתי על באפי. אבל חשבתי שיהיה מוות משמעותי כלשהו כמו שהיה בזינה.. אבל לא. סוף טוב הכל טוב.. פחות או יותר. למרות שסאנידייל הלכה כולה.. פשוט הסוף של זינה הרגיש לי הרבה יותר עוצמתי ויותר מרשים. הסוף של באפי הרגיש לי סוף טוב מידי.
וספייק... ואו. טוב. עכשיו אני מבינה למה התעצבנו עלי שאמרתי שאני יודעת שספייק יהיה באנג'ל
לעולם לא חשבתי שדווקא הוא ימות חח. מעניין איך יחזירו אותו לחיים... זה היה נראה די סופי.
בכל אופן ממש קשה לי לדמיין את ספייק ואנג'ל באותה סדרה... האאא וכמובן הכי חשוב!!! באפי ואנג'ל התנשקו
!!!! אוי כפרות עליהם
איזה יופי. שמחה שכל פעם כשהם נפגשים הם מתנשקים
תמיד הם יהיו מקושרים אחד לשני, ועל זה אני בונה בסוף הסדרה של אנג'ל
או באפי או קורדי. דיר באלק בחורה אחרת!
&nbsp
אניווי... באפי.
ואו לא קולטת שזה נגמר ואין לי יותר באפי לראות.... זה היה חתיכת מסע אפילו שזה נמשך כמעט שנה. פשוט סדרה מעולה שאין דברים כאלה.. כמה פעמים היא הפתיעה אותי, כמה שמחה וכמה ריגשה. ואיך הם עשו קטעים מצחיקים ומשעשעים והזויים בתוך פרקים ממש רציניים וקשים.
סדרה עם רגעים ילדותיים אבל רגעים עמוקים ומשמעותיים.
פשוט... סדרה מושלמת. באמת שאני לא יכולה לחשוב על חיסרון אחד לסדרה הזאת. אני לא מבינה איך אנשים אמרו לי שהם התחילו לראות באפי והפסיקו.. אני לא מבינה מה יש להפסיק.
איך כל הדמויות התבגרו, איך הם התפתחו והשתנו... ואו.
סדרה אדירה לגמרי, שאני בהחלט בהחלט הולכת לצפות עוד כמה פעמים זה בטוח. אני כבר מתגעגעת

אבל שמחה על כל רגע שצפיתי בסדרה.
באפי

&nbsp
קישור לדיון שלי בפורום טלויזיה גם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=109&messageid=176529057

אני כותבת לך תגובה תוך כדי קריאה

זה מה שהפריע לך בעונה 4?
לא הטריד אותך שקונור וקורדי שכבו?!?
אני זוכרת שהייתי מזועזעת, כי גם שנאתי את קונור,
וגם......זה הבן של אנג'ל!!
הסוף היה עצןב בשביל אנג'ל, אבל שמחתי שהוא קיבל צ'אנס להיות ילד מאושר ומעצבן אצל משפחה אחרת.
וכן, זה ממש מבאס שככה התגלגלה הדמות שלה, גם הכיוון של הדמות וגם ההריון הזה.
אני לא אגיד לך מה מו מי, אבל את תחייכי בעונה 5.
אני ממש אהבתי את הסוף הזה, זו הייתה עונה אפלה וקודרת, עמוקה עם הרבה אבדות ועשה לי טוב סוף כזה,
סוף של חיוך ונחמה שהם ביחד נוסעים למוקד השאול אחר.
אניה באמת היה עצוב, תמיד קיוותי שהיא וזאנדר עוד יחזרו אחד לשניה

אנג'ל ובאפי
השיחה שלהם שם הייתה הורסת

לא יודעת בדיוק איפה מאיפה ייבאתי את העונה האחרונה, אבל היא הגיע עם 10 סירטונים בערך נוספים על מאחורי הקלעים,
על השחקנים, שיחה עם ג'וס וזה היה כ"כ מספק לראות את זה, כי ממש קשה פתאום שהיא לא בחיים שלנו יותר.
אני ממש מבינה את התחושות שלך, הסדרה הזו פשוט כובשת

שמח שגם את שנאת את קונור.. לפחות זה..
גם כשהוא הופיע בעונה החמישית הוא עצבן אבל שם לפחות אנג׳ל קיבל את הסוף הטוב איתו..
אני ממש לא חייכתי ברגע הזה, בכלל בעונה הזאת חייכתי רק בפרק אחד בפרק ה-100.. אבל דיברנו עליו כבר..

זאנדר עצבן אותי בכל הסדרה, ובייחוד אחרי שהוא ביטל את החתונה וכל היחס שלו לאנינקה, אני זוכר שממש התעצבני אליו כי בדוגרי לא הגיע לה היחס הזה.. וגם היה את הקטע שהוא גילה שהיא שכבה עם ספייק וירד עליה ובאפי יושבת בצד ורוצה לקבור את עצמה

&nbsp

בעונות הראשונות שירן כל הזמן התלוננה

ולא הבינה איך את יכולה להיות אנטי-קורדי באנג׳ל..

(שירן לא להכנס!!!
)

היא לא תחייך בשביל קונור (בעעעאעאע), אלא שיזכירו מדי פעם את באפי,
ושקורדי תחזור לשנייה וחצי.
למרות שזו החזרה הכי מבאסת בעולם!! לא היא לא פשוט חזרה וזהו

לא, לא על זה... מואהאהאה
איפה שיר?!

התכוונתי על זה שספייק חוזר ושגם שם הוא מתווכח עם אנג׳ל על באפי.. ופה הוא בכלל עצבן והפך להיות וואנבי אנג׳ל, קאלק הנבואה עליו.. פחחחחחח
וקורדי חוזרת לפרק שלם!! ואהבתי שככה הוציאו אותה, בתור קורדי הביצ׳ית מסאנידייל שכולנו אוהבים, בתור ה״מצפון״ של אנג׳ל שגורמת לו לחשוב על הדרך שהם עברו.. וגם השיחה על דויל. בכלל זה פרק היה צריך לקרות בשביל להבין את השינוי שהסדרה עשתה, את השינוי שאנג׳ל עשה ואני שמח שדווקא קורדי מראה את זה..

Shiri from the block

Active member
חחחחח
הפריע לי מאוד שקורדי שכבה עם קונור.
ממש מעניין אותי אם זה היה מתוכנן כחלק מהעלילה או עשו את זה כי קריזמה נכנסה להריון (גם כן זאתי!! יותר לא אוהבת שחקניות. כל שניה עוזבות סדרה בגלל הריון!!! המעריצים יותר חשובים מתינוקות!
)
אבל זה לא מה שיגרום לי לאהוב אותה פחות.... היא עדיין הייתה הכי אהובה עלי באנג'ל
(וגם בבאפי אחרי באפי החל מעונה 3)
"אבל שמחתי שהוא קיבל צ'אנס להיות ילד מאושר ומעצבן אצל משפחה אחרת"

אני מקווה מאוד שאני אחייך בעונה 5! תראי בגדול אני באמת מאוד אוהבת את ווסלי ופרד גם סבבה... וכמובן שאני חולה על אנג'ל. אבל קורדי... היא קורדי. היא הקשר לבאפי. היא הייתה שם מהפרק הראשון.. היא מדהימה!!
בכל אופן גם אם היא תחזור (ממש מקווה) אני מקווה שהיא תירגע קצת
וקצת פחות דגש על רציניות..
&nbsp
הא חשבתי שג'יילס צחק לגבי המוקד שאול האחר
לא הייתי בטוחה. אבל שמחה שיש עכשיו עוד קוטלות אחרות!!
האמת ממש חשבתי שיראו מה יהיה בעתיד ומה מי מו... אבל בסדר. נשארו צעירים לנצח חח.
אניה היה ממש ממש ממש עצוב!
הקרן אור היחידה בכל החבורה הזאת.. לא פלא למה אני אוהבת אותה כל כך.. כשהיא באה על תקן תחליף לקורדיליה. שתיהן מדהימות

אנג'ל ובאפי תמיד הורסים ביחד
אבל כן אנג'ל היה אדיר!! "איך התגעגעתי לצפות בזה" וכולו יושב בצד ומחכה שבאפי תקרע לו את הצורה חחח. זה למשל לעולם לא היה קורה עם ריילי..
בהחלט סדרה כובשת

אין אין איןןןןן על באפי!! סדרה מדהימה!!!!!!! בא לי כבר עכשיו להתחיל הכל מההתחלה חח אבל אני לא אעשה את זה כי עכשיו זה זמן לסיים את אנג'ל, לראות דקסטר ולעשות צפייה מחדש של מכושפות שאני מחכה לעשות כבר 5 שנים

Lion_Heart

Well-known member
הסוף של אניה היה

לדעתי טראגי...חצי מטר מזאנדר והוא לא ראה אותה...ואולי עדיף ככה, בקומיקסים (שקראתי, אני מודה לבושתי)הוא עבר הלאה...בערך
ואנג'ל...לא רוצה לדבר על זה

Rachel47

New member
אחחחח באפי

איזה כיף שראית הכל וסיימת ו....ואו..!!
&nbsp
רק פרט טריוויה קטן שקצת העציב אותי
השחקנית של אניה ידעה מה המימדים של הסדרה ולא היה לה כל כך כוח להיות לנצח חלק מפאנדום אז היא ביקשה שיהרגו אותה בסוף הסדרה
וככה..נניח..אם יהיו המשכים..או איחודים..או אנג'ל..היא לא תהיה מחוייבת להופיע בהם (מה שלדעתי לא לגמרי מדוייק כי דווקא בסדרות כאלה מוות זה לא מי יודע מה סופי...אבל אולי באמת אם הרגו דמות מסויימת הקהל עצמו יקבל את זה שהיא לא מופיעה יותר לעולם בשום דבר שקשור לזה..סו..לא יודעת..
&nbsp
אז זה מעט העציב אותי..התגובה של השחקנית לסיום הסדרה...מצד שני המוות שהיא קיבלה היה די מדהים ומכבד את הדמות שלה וזה כמובן שימח אותי במובן מסויים...קשה לי שדמויות חשובות ואהובות מקבלות מוות סתמי (מי שראה דקסטר אני יכולה לתת דוגמא משם)

Shiri from the block

Active member
אוי איזה באסה לגבי-----
אניה.
אני יכולה להבין אותה מצד אחד. להיות חלק מפאנדום כזה זה הרבה אחריות. כמו שלוסי לולס תמיד מתייחסים אליה כזינה ותמיד שואלים אותה שאלות על זינה ותמיד הדבר הראשון שחושבים עליו כשרואים אותה זאת זינה. אז אני מבינה את הבעייתיות.
אבל כן, מצד המעריץ זה מבאס קצת לשמוע את זה... במיוחד שהיא הייתה דמות כל כך אהובה

וכן באמת היה לה מוות טוב. הקריבה את עצמה בשביל בן אנוש, אחרי כל החפירות שלה שבני אדם לא שווים כלום חח

למעלה