סיימתי לראות באפי!!! ועונה 4 של אנג'ל-
רשמתי את כל הסיכום הזה בפורום טלויזיה כבר אז מעתיקה גם לפה כדי ששירלי תוכל לקרוא

לא נראה לי שזה מגודר כספוילר אז קחו בחשבון מי שלא ראה באפי או אנג'ל לא לקרוא את ההודעה

טובבבבבבבבבב
אז מה היה לנו??
אני אתחיל ב
אנג'ל דווקא.. יותר קל ומהיר.
אמממ, טוב. אז אני יכולה להבין למה אנשים לא אהבו את עונה 4... היא התחילה סבבה אבל כל הסיפור עם ג'סמין סתם עיצבן אותי וכבר איבדתי סבלנות.. אז לדמיין שאנשים היו צריכים לחכות שבוע שבוע בטח היה מעייף יותר.
קורדיליה!!! אוף למה היא נכנסה להריון למה!!!! שונאת שחקניות. אי אפשר לסמוך עליהן
היא לא יכלה לחכות שנה?
באמת קשה לי לראות את עצמי נהנית מהסדרה באותה מידה כשהיא לא שם... כזה מבאס.
אז נכון, אני מאוד אוהבת את ווסלי, אנג'ל סבבה והכל.. ופרד חמודה בגדול אבל קורדי!!! האמת שגם ככה כבר יותר העדפתי את קורדי הפחות רצינית... היא עשתה ממש מהפך בסדרה.. בהתחלה אהבתי אבל אז זה כבר היה יותר מידי...
אני אקווה שהיא תצוץ לכמה פרקים בסוף העונה. אני לא מבינה למה היא לא חזרה... מלא שחקניות נכנסות להריון וחוזרות בהמשך הסדרה. אני רוצה קורדי!!
אז אל תהרסו לי.. כי אם תגידו לי מעכשיו שהיא לא תופיע בכלל בעונה 5 אני רק אתבאס יותר ואראה בלי שום צפייה לשום דבר... בנתיים יש בי עוד תקווה. וגם עדיין תקווה קטנטנה שאולי באפי עוד תוזכר שם.
ממש יהיה מוזר לראות אנג'ל בלי שום קשר לבאפי. מעניין אם עדיין יזכירו את הדמויות...
וואי וקונור הזה... כזה ילד מושפע!! מושפע מ"קורדיליה" מושפע מג'סמין.. מקשיב לכולם רק לא לאבא שלו! ואז הוא לא מבין למה הוא אומלל... הוא אפילו לא נתן לאנג'ל הזדמנות להתקרב אליו
הוא ממש היה מעצבן כבר.
ולמרות כל זה.. מה שהיה איתו בסוף הפרק היה ממש מרגש. זה שהוא הרגיש אבוד ואמר שלא משנה מה אנג'ל יעשה הוא מרגיש שרק המוות זה הדבר הוודאי היחידי בחיים שלו.. ואנג'ל אמר שאפשר להתחיל מחדש.... ואז רואים את קונור אצל משפחה אחרת
זה היה ממש קטע יפה. ממש ממש. אני שמחה שבסוף הוא מצא את האושר שלו.

באפי
טוב... מה אגיד ומה אומר!!!
אני אתחיל מהסוף דווקא... אני די מאוכזבת מסוף הסדרה. כמו שידיד שלי אמר, שלא יכולתי לשים על זה את האצבע מקודם- זה שזה נגמר בסוף פתוח מידי ואני לא אוהבת סדרות עם סוף פתוח. הבנתי שזה היה אמור לחזור לעונה 8 ושמ"ג לא רצתה? אשמח אם תבהירו את העניין הזה.
בכל אופן, תיארתי לעצמי שיהיו הרבה יותר אסונות. לסדרה שהתחילה כסדרת נעורים ואז נהייתה כולה דרמטית ורצינית ואף אחד לא בטוח ודמויות מתות, והיה לזה סוף ממש ממש טוב. כלומר, סוף טוב.
אז כן, אניה מתה
זה היה ממש ממש עצוב
ממש!!! דווקא אותה הרגו??? איזה עצבנים. היה עדיף את אנדרו (למרות שהוא חמוד) הנחמה היחידה שלי זה שהיא חיה כבר אלף שנה.. אבל עדיין. מסכנונת
ואיך זאנדר בסוף שהוא גאה בה
"thats my girl" יווווווווווו
!!!
והאמת שציפיתי שג'יילס ימות, או ווילו
אפילו קצת חששתי על באפי. אבל חשבתי שיהיה מוות משמעותי כלשהו כמו שהיה בזינה.. אבל לא. סוף טוב הכל טוב.. פחות או יותר. למרות שסאנידייל הלכה כולה.. פשוט הסוף של זינה הרגיש לי הרבה יותר עוצמתי ויותר מרשים. הסוף של באפי הרגיש לי סוף טוב מידי.
וספייק... ואו. טוב. עכשיו אני מבינה למה התעצבנו עלי שאמרתי שאני יודעת שספייק יהיה באנג'ל
לעולם לא חשבתי שדווקא הוא ימות חח. מעניין איך יחזירו אותו לחיים... זה היה נראה די סופי.
בכל אופן ממש קשה לי לדמיין את ספייק ואנג'ל באותה סדרה... האאא וכמובן הכי חשוב!!! באפי ואנג'ל התנשקו
!!!! אוי כפרות עליהם
איזה יופי. שמחה שכל פעם כשהם נפגשים הם מתנשקים
תמיד הם יהיו מקושרים אחד לשני, ועל זה אני בונה בסוף הסדרה של אנג'ל
או באפי או קורדי. דיר באלק בחורה אחרת!

אניווי... באפי.
ואו לא קולטת שזה נגמר ואין לי יותר באפי לראות.... זה היה חתיכת מסע אפילו שזה נמשך כמעט שנה. פשוט סדרה מעולה שאין דברים כאלה.. כמה פעמים היא הפתיעה אותי, כמה שמחה וכמה ריגשה. ואיך הם עשו קטעים מצחיקים ומשעשעים והזויים בתוך פרקים ממש רציניים וקשים.
סדרה עם רגעים ילדותיים אבל רגעים עמוקים ומשמעותיים.
פשוט... סדרה מושלמת. באמת שאני לא יכולה לחשוב על חיסרון אחד לסדרה הזאת. אני לא מבינה איך אנשים אמרו לי שהם התחילו לראות באפי והפסיקו.. אני לא מבינה מה יש להפסיק.
איך כל הדמויות התבגרו, איך הם התפתחו והשתנו... ואו.
סדרה אדירה לגמרי, שאני בהחלט בהחלט הולכת לצפות עוד כמה פעמים זה בטוח. אני כבר מתגעגעת
אבל שמחה על כל רגע שצפיתי בסדרה.
באפי

קישור לדיון שלי בפורום טלויזיה גם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=109&messageid=176529057