גיליתי את לב מרקט ומאמזון מרקט
יש מי שמשתמש באתרים האלו למסחר רגיל ומבקש כסף בנוסף ללבבות ולדעתי זה מפספס את המטרה המקורית של שני האתרים האלה.
אני ממש התמכרתי לאתרים האלה:
הגעתי במקרה דרך איזה הכוונה מפייסבוק ואיך שנרשמתי קיבלתי לבבות, נדמה לי 20 כאשר כל לב שווה שקל.
אחרי שהעליתי את ההודעה הראשונה שלי למכירה פריט כלשהו תמורת לבבות וצירפתי תמונה של הפריט - קיבלתי עוד 40 לבבות (מהאתר כמובן).
רק נרשמתי, לא השקעתי כסף וכבר קיבלתי 60 לבבות שיכולים לשמש אותי לרכישת פריטים באתר ואכן, לאט לאט מצאתי פריטים שרציתי לקנות ואנשים קנו ממני פריטים שרציתי למסור וכך יצא שבלי כסף של ממש אלא תמורת "לבבות" מסרתי פריטים שאין לי בהם עוד צורך וקיבלתי פריטים שהייתי צריכה: טרמפולינה ונדנדה לתינוקת, בגדים לתינוקת, שקית מלאה בכל מיני ממתקים ודברים טובים. אני אמורה לקבל/לאסוף בימים אלו מכונת קפה (לא קפסולות, פחות חדישה) ומיטה לכלבה שלי.
יש אנשים שמתמחרים את הפריטים שלהם במחירי לבבות גבוהים ויש כאלו שבאמת רוצים למסור באהבה וכדי שיוכלו גם הם לקנות באתר הם מוסרים מן הסתם תמורת לבבות אבל לא מגזימים בערך הפריטים שהם מוסרים.
אני לא יודעת אם אתם מכירים את האתרים האלה, אם אתם בעד השיטה הזאת של החלפת פריטים בין אנשים.
אני מוצאת שבבסיס שלו, הרעיון מצויין כל עוד אנשים מחליפים ביניהם פריטים מיד שנייה וממחזרים ועוזרים זה לזה.
זה גם מונע מאנשים שאין להם ולא נעים להם לבקש להרגיש לא נעים, מונע את המבוכה וחוסר הנעימות של קבלת דבר בנדבה.