שניצל - איך אתן מכינות?

שניצל - איך אתן מכינות?


אני לא אוהבת להכין שניצלים
זה מציק. זה דורש ניקיונות קטנטנים, הכנות, תיבולים, דפיקות, טיגונים, ריח, אוףףףףףףףף.




איך אוהבים אצלכם את השניצל:

דק
עבה
ללא ציפוי
מצופה
ללא שום/תבלינים
בהיר
שרוף
פרורים מיוחדים
חם

עם פירה?

עם צ'יפס?

עם מקרונים.?




אוהבות להכין שניצלים?
 

ady18

Well-known member
עונה

עברתי לאפוי
לא מתלהבת מהמטוגן
תוספת אהובה פתיתים\פירה\פסטה עגבניות רגילה .
 
הכי טעים דק מטוגן עם פירה

אבל....אלא אם אני ממש רעבה ואין משהו אחר - בדרך כלל רק הילדים אוכלים.
חייבת לנסות לאפות, גם לילדים לא בריא מטוגן.

לא דופקים אבל כן מטגנים. קונים או פורסים דק.
 

ady18

Well-known member
נאפוי יוצא טעים ולא יבש בכלל לא מסוגלת כבר

לאכול משהו שנוזל כל כך הרבה השמן....
 
אוהבים שניצלים דקים, מצופים

ומתובלים (בד"כ קונה את הציפוי עם השום), שזוף ולא שרוף. אוהבים עם פירה או אורז או פסטה
 

Tal_Ya_Tal

New member
ולעובדה ששוחטים אותם בסופו של דבר


איך אמר רפי גינת,
בסופו של דבר,
השחיטה
עבורם,
(ְבמצב הזה)
היא הגאולה(מהיסורים)
כמה אירוני. כמה
אנושי.
L&L
TALYA
 

חוטהשני

New member
גם אני אישית לא אוהבת להכין..
אם כי השבת אני אמורה להכין לבנ"ע 10 שניצילים
(שבת ארגון...הבת עולה לחבריא ב' - הם מקבלים שם חדש
)
אני מכינה אותם דק (קונה פרוס...) עם ביצה+פירורי לחם...
שמה בשמן שאני מטגנת גם גזר פרוס (סוחף את השמן הרע או משהו כזה...)
אם כי אנסה לשכנע את הילדה להכין אותו אפוי...
הרבה יותר שפוי...
 
למעלה