Yo-man
New member
היום אני פותח את התחרות כספישל חד-יומי שאינו קשור לתחרות הפורום מבחינת הניקוד המצטבר.
זה אומר שרק מחר אני אפרסם את תחרות הפורום למשחקים של יום ראשון ושני.
היום נתרכז ב-3 המשחקים שמשוחקים מחר (חמישי) ולכבוד היום הנהדר הזה – ככל שזה מגיע לפוטבול, לתרנגולי הודו זה פחות משמח – 7 שאלות לתחרות הפורום, וכבר ביום שישי נוכל להכריז על טרקי-הזהב של הפורום.
הניקוד השבוע שונה :
על המשחקים תנו רמת ביטחון של 4-6
על 4 השאלות האחרות תנקדו לפי רמות ביטחון בין 2-5.
תזכורת קטנה – ליגת ההישרדות הופעלה מחדש אחרי שהמחזור הראשון הסתיים.
אתם מוזמנים להיכנס ולבחור קבוצה לשבוע 13. זה גם יכול להיות אחת מ-3 אלה שמשחקות בחמישי.
שידורי החג:
חמישי
19:30 – גרין ביי דטרויט בפוקס
23:30 - אוקלנד-דאלאס
03:30 - פיטסבורג-בולטימור
2 המשחקים המאוחרים לא מופיעים כרגע בלוח השידורים.
אני מקווה שזה רק כי אף אחד לא טורח לעדכן, ולא כי הם לא משודרים.
ולתחרות היומית שלנו:
1. גרין ביי בדטרויט - די ברור עכשיו שרוג'רס לא ישחק השבוע. אז יש איזה יתרון לדטרויט, אבל אני לא חושב שזה נכון לוותר על גרין ביי כל כך מהר. קודם כל דטרויט הפסידו עכשיו שבועיים רצוף. לפיטסבורג בחוץ ולטמפה ביי בבית רק לפני 3 ימים. גרין ביי לא נראו במיטבם נגד מיניסוטה, אבל הי – הם לא הפסידו
2. ריידרס בדאלאס - דאלאס הפתיעו השבוע נורא כשניצחו את הג'איינטס. זה לא הניצחון שהפתיע, אלא שהיה שיוויון בדקות הסיום, ודאלאס הצליחו לייצא מהלך שהסתיים בנקודות ולא בחטיפה, פאמבל מטופש או סדרת עבירות אינפנטיליות שיגרמו להם להפסיד את המשחק. אוקלנד הפסידו השבוע בדקה האחרונה לטנסי, אבל עד כה נראו לא רע, או לפחות חזקים מאוד בריצה (מקום 4 בליגה). עם דנבר וקנזס סיטי בבית, הם כבר גמורים לשנה הזו, אבל זה לא אומר שהם יוותרו על הופעה מרשימה בפריים טיים. האם היא תהיה מרשימה מספיק כדי להשפיל את הקאובויז?
3. פיטסבורג בבולטימור - 2 הקבוצות היו נואשות לניצחון ביום ראושן ושתיהן השיגו אותו באופן די החלטי. פיטסבורג עשו את זה נגד קליבלנד בחוץ, בולטימור עשו את זה בבית מול הג'טס. שתיהן עדין 2 משחקים מאחורי סינסנטי, אבל במירוץ למקום בוויילד קארד. לשתי הקבוצות משחק ריצה מקרטע ומשחק מסירה בינוני השנה, והם בעיקר סומכים על ההגנה שתעשה את העבודה. אז אצל מי ההגנה תהיה משמעותית מספיק להנפיק ניצחון חגיגי?
4. מי ירוץ יותר? - אני אזרוק שמות של 4 רצים ואתם תבחרו רק 1 שלדעתכם יעשה הכי הרבה יארדים על הקרקע.
יכול להיות שרץ אחר יעשה יותר השבוע, אבל אם הוא לא ברשימה, הוא לא נחשב לתחרות:
דמרקו מורי מדאלאס
רשאד ג'נינגס מאוקלנד
אדי לייסי מגרין ביי
רג'י בוש מדטרויט
5. מי יתפוס יותר? - אותו רעיון, 4 שמות אחרים לגמרי
דז בריאנט מדאלאס
ג'ייסון וויטן מדאלאס
קאלווין ג'ונסון מדטרויט
אנטוניו בראון מפיטסבורג
6. באיזה משחק יהיו יותר TD? - כאן זה פשוט. תבחרו אחד מהשלושה.
7. באיזה משחק יהיו יותר סאק'ס? גם כאן קחו אחד מהשלושה.
יש לענות עד 19:30 ביום חמישי, מועדת תחילתו של המשחק הראשון.
אם יקר (וגדול עליכם) לבלות את הערב הזה עם תרנגול הודו אמיתי, לפחות תכינו עוף בתנור. או כנפיים. או שניצל. משהו!
שנוכל גם אנחנו להיות אסירי תודה ולטבוח חיות כדי להראות את זה!
בברכת סוף שבוע מלא בפוטבול, ובואו גם מחר לתחרות הפורום הרגילה.