(OFF) - ההרצאה של עיצב גלילי

koler

New member
עינב*

ולמי שעוד לא ראה זאת ההרצאה הכי מפגרת שראיתי על לינוקס ועל מחשבים בכלל.

yossik111

New member
פוסט בענין שהעליתי בפורום המקביל + תוספות

לדעתי המקרה האומלל שלה הוא סימפטום שלנו כחברה , חברה (שבגדול) הרייטינג הוא האלוהים שלה ויחסי ציבור / קשרים הם הרבה (הרבה) יותר חשובים מהתוכן / ומקצועיות .
אם ה"מומחה" ה"רב תחומי" רני רהב מככב מעל כול בימה ותחת כול עץ רענן ... מה לנו כי נלין על ה"מומחית" גלילי .
אני לא אשכח שבאחד ההתקפות של סוס טרויאני (אחד מהמיוח"צנים אפרופו(אנו יודעים הרי שיש המון סוסים טרויאנים ברשת ובכלל ואחת לכמה זמן סוס מיו"חצן כזה או אחר מתפרסם (אם בגלל היקף הנזק שלו ו/או מידת / מהירות / ההתפשטות שלו ו/או הקושי לגלותו וכ'ו ) התראיין רני רהב בהקשר הזה (כמומחה למחשבים למיטב זכרוני ( אחרת בשביל מה לראיין אותו ? (אולי הוא כן מומחה , לא מכיר את הרזומה שלו , אבל להצהיר בראיון הזה "כול אחד יוצא לאינטרנט עם ip יחודי אך ורק לו "(וזה היה לפני לפחות כשנתיים כך שבטח הוא לא התכוון ל ipv6
...... )
עוד אפיזודה מצחיקה / עצובה בהקשר של "מקצועיות" , שקניתי את הרכב שלי (דיזל) היה זה בעידן של תקן יורו 4 שלא חייב מסנן חלקיקים ברכבי דיזל (במערכת הפליטה )
התקשרתי לסוכנות בכדי להתעניין אם ברכב שלי מותקן מסנן חלקיקים , כמובן שפקידת המכירות לא ידעה מי נגד מי (מזכיר לכם מנהלות כוח אדם בחברות השמה ?(שזורקות מונחים מקצועיים (אפרופו גלילי, בלי שיש להן מושג מי נגד מי )) והפנתה אותי לבסוף למנהל מוסך מרכזי של הרכב
שאלתי אותו (שוב , את המנהל) "יש ברכב שלי מסנן חלקיקים " בוודאי שיש ממיר קטליטי ......" היה תשובתו ....(שני הרכיבים הנ"ל שונים מהותית אחד מהשני)
יש לי עוד לא מעט דוגמאות על חוסר מקצועיות וחילטור /. חינטרוש של "מומחים" כביכול ....
שלא לדבר על שרלטנים למינהם מגידי עתידות / בעלי אוב / קוראים בקפה ועוד מרעין בישין למינהן שמופעים ברדיו כדוגמא ומעיזים לייעץ לאנשים אומללים בנחרצות
ואותם אומללים לוקחים את דבריהם כדבר אלוהים חיים ... עם כול מה שמשתמע מכך ....לדעתי גובל בפשע ...
עצוב שכך אנו כחברה מתנהלים .
יוס.

koler

New member
אבל זה העניין

אגוד האינטרנט הישראלי צריך להיות גוף מקצועי , זה לא רדיו \ טלויזיה שמעלים מישהו ומציגים אותו כמומחה ומעבירים עוד הרצאה.
זאת גם הייתה הרצאה במשך 3 שעות שהיא מדברת שם שטויות.

בקיצור , כן , איבדתי את התמימות.

Silver Strike

New member
מתנצל. אני פרשתי כאשר הנושא עבר

לכתובת המאובטחת 127.0.0.1

בנוגע לשאר, אני לא ממש בטוח שהמרצה בכלל מכירה את תחום המחשוב.

אני מוצא את זה יותר עצוב ממשעשע.

Dניאל Mור

New member
"נטחן" ברשת עד דק בהקשר לבדיחה

ולהומור שבזה ועדיין, "להשתגע" מצחוק!

+דניאל.

BravoMan

Active member
נטחן גם כאן בתפוז, יש שרשור ערוך בפורום

"עבודה בהייטק".

במקרה היית לי נסיעה ערוכה מספיק כדי לראות את כל ההרצאה הראשונה (שעה ו-17 דקות).
אני לא חושב שיש בה משפט אחד נכון.

הכי אהבתי את ההיסטוריה של לינוקס ע"פ הגברת:
אי שם בשנות ה-70, מתכנתים אקראיים מכל רחבי העולם התאחדו דרך BBS והתחילו לשלוח זה לזה שורות קוד כי הם לא אהבו את הסגירות של Windows ואת העובדה ש-Windows עולה כסף.

וכל זה כמובן בגלל דור ה-Y שכולל אנשים שנולדו בין 85 ל-99 וחושבים שכל הדברים הטובים צריכים לבוא בחינם.

אני לא חושב שאם היו שואלים אותה מי הוא לינוס טורבלדס היא היית יודעת לענות...

וזה עוד לפני שמגיעים לשכבה מספר 8 ברשת העמוקה שבה קיימים ביטים שמנהלים את עצמם ללא מגע יד אדם, או כפי שהיא אמרה "אלוהים של האינטרנט".

לולא היה מדובר בחדר מלא אנשים שהולכים לחשוב שמדובר בדברים אמתיים, זה יכול להיות אחלה מופע בידור.
מצד שני היא טוענת שהיא גם עובדת עם המשטרה והצבא, אבל אם זה נכון אז אוי ואבוי לכולנו...

אם הייתי נוכח בחדר, הייתי שמח לתת לה את ה-gmail שלי כדי שתוכל לשלוח לי keylogger עם רווח ב-2 ביטים ועל הדרך לפרוץ עליו עם שרת Exchange הפרטי שלה.

תקצירי "הפנינות" ששוחררו באמת לא עושות צדק להרצאות שלה!

למעלה