פוסט בענין שהעליתי בפורום המקביל + תוספות
לדעתי המקרה האומלל שלה הוא סימפטום שלנו כחברה , חברה (שבגדול) הרייטינג הוא האלוהים שלה ויחסי ציבור / קשרים הם הרבה (הרבה) יותר חשובים מהתוכן / ומקצועיות .
אם ה"מומחה" ה"רב תחומי" רני רהב מככב מעל כול בימה ותחת כול עץ רענן ... מה לנו כי נלין על ה"מומחית" גלילי .
אני לא אשכח שבאחד ההתקפות של סוס טרויאני (אחד מהמיוח"צנים אפרופו(אנו יודעים הרי שיש המון סוסים טרויאנים ברשת ובכלל ואחת לכמה זמן סוס מיו"חצן כזה או אחר מתפרסם (אם בגלל היקף הנזק שלו ו/או מידת / מהירות / ההתפשטות שלו ו/או הקושי לגלותו וכ'ו ) התראיין רני רהב בהקשר הזה (כמומחה למחשבים למיטב זכרוני ( אחרת בשביל מה לראיין אותו ? (אולי הוא כן מומחה , לא מכיר את הרזומה שלו , אבל להצהיר בראיון הזה "כול אחד יוצא לאינטרנט עם ip יחודי אך ורק לו "(וזה היה לפני לפחות כשנתיים כך שבטח הוא לא התכוון ל ipv6
...... )
עוד אפיזודה מצחיקה / עצובה בהקשר של "מקצועיות" , שקניתי את הרכב שלי (דיזל) היה זה בעידן של תקן יורו 4 שלא חייב מסנן חלקיקים ברכבי דיזל (במערכת הפליטה )
התקשרתי לסוכנות בכדי להתעניין אם ברכב שלי מותקן מסנן חלקיקים , כמובן שפקידת המכירות לא ידעה מי נגד מי (מזכיר לכם מנהלות כוח אדם בחברות השמה ?(שזורקות מונחים מקצועיים (אפרופו גלילי, בלי שיש להן מושג מי נגד מי )) והפנתה אותי לבסוף למנהל מוסך מרכזי של הרכב
שאלתי אותו (שוב , את המנהל) "יש ברכב שלי מסנן חלקיקים " בוודאי שיש ממיר קטליטי ......" היה תשובתו ....(שני הרכיבים הנ"ל שונים מהותית אחד מהשני)
יש לי עוד לא מעט דוגמאות על חוסר מקצועיות וחילטור /. חינטרוש של "מומחים" כביכול ....
שלא לדבר על שרלטנים למינהם מגידי עתידות / בעלי אוב / קוראים בקפה ועוד מרעין בישין למינהן שמופעים ברדיו כדוגמא ומעיזים לייעץ לאנשים אומללים בנחרצות
ואותם אומללים לוקחים את דבריהם כדבר אלוהים חיים ... עם כול מה שמשתמע מכך ....לדעתי גובל בפשע ...
עצוב שכך אנו כחברה מתנהלים .
יוס.