היי ^^
קודם כל - מזל טוב על הולדת הפורום החדש. ^^
אז ככה. אני גד, בן 28 מחולון, ולעיצוב הגעתי דרך פריחת תובנה יחסית מאוחרת (נו טוב, מוטב מאוחר מאשר אף פעם!)
הקטע האומנותי היה חזק אצלי מאז ומתמיד והתבטא בעיקר בבניית עולמות, עיצוב יצורים ודמויות - ובקיצור ולעניין, קונספט ארט. למרות שהתחום הזה היה החלום הגדול שלי מבחינה מקצועית במשך שנים - אפילו לפני שידעתי איך באמת קוראים לו - שילוב של חוסר ביטחון והעובדה שהארץ שלנו היא לא ממש מעצמה בתחום הביאה לכך שלא העליתי על דעתי שאי פעם באמת אוכל לעשות איתו משהו.
אז השארתי את החלום על אש קטנה והלכתי על האהבה הגדולה השניה שלי - ביולוגיה. עשיתי תואר ראשון - ולמרות שהוא היה מרתק ותרם לי ולעיצובי היצורים שלי הרבה מאוד, בסופו הבנתי שמה לעשות - מחקר זה לא הכיוון שלי. אחרי כמה שנים שבהם ניסיתי להבין מה, בעצם, הלאה, נחתה עלי התובנה - למה, לעזאזל, בעצם לא להתמקצע בכיוון האומנותי ולפחות לנסות להגשים את החלום (או לפחות משהו שדומה לו)?
בירור מהיר של אינפורמציה הראה לי שנושא הקונספט ארט דורש ידע בעיצוב גרפי, והראה לי עוד יותר שאני אבוד לחלוטין בכל מה שנוגע לאיך לתקוע את הרגל בדלת ולנסות באמת להגיע לתחום הזה. מה ללמוד ספציפית - מה נדרש מבחינת רקע, תיק עבודות וכל מה שמסביב - ו... בגלל זה, למעשה, אני פה - ונראה לי שהתזמון לפתיחת הפורום הזה, לפחות מבחינתי, לא היה יכול להיות יותר טוב. ^^
סליחה אם קצת חפרתי - יש לי נטיה טבעית להיכנס ללחץ כשאני מגיע למקום חדש. ^^;