בוקר טוב לכולם וכולן

MxIxAx

New member
בוקר טוב לכולם וכולן

באיזה סרט פנטזיה כדאי לצפות?, אבקש כותר באנגלית..

g l o r y

New member
חדש? ישן? דל תקציב? שובר קופות?

תוכל אולי לתת איזו הגדרה אינדיקטיבית יותר?

nick at noon

New member
The princess bride

אם קלאסי, אז קלאסי.

אב אם אתה בן שלושים ולא ראית (וזה שלא ממש היית בחיים כזה יצא לקולנוע זה לא תירוץ) אז אני בשוק.

MxIxAx

New member
לא תמיד הייתי בתחום

בכל אופן, אצפה בסרט הזה בקרוב

willow - לא זוכר את השם המלא

WHO IS AFRAID OF ROGER RABBIT
לדעתי אפשר לסווג אותו כסרט פנטזיה.
כמובן הורסיה החדשה של LORD OF THE RING והHOBBIT.
סדרת STAR WAR של שפילברג

nick at noon

New member
Willow הוא השם המלא

אבל בשאר דווקא יש לך כמה טעויות:
who framed roger rabbit

וסדרת star wars היא של ג'ורג' לוקאס.

מצטער שאני נטפל לקטנות.

nick at noon

New member
אולי כי לא נתת הגדרה מדויקת יותר

פנטזיה זאת הגדרה כללית מאד.
הדבר הראשון שעולה לי לראש זה עולם פנטזיה שיש בו קסם, דרקונים, ממלכות וכדומה. אם זאת ההגדרה אז מתאים כמו שאמרתי הנסיכה הקסומה וגם Willow. אפשר להוסיף גם את הסיפר שאינו נגמר שגם הוא סוג של קלאסיקה. בקטגוריה זאת כמובן יש הרבה סרטי מהעשור האחרון. כל סרטי שר הטבעות, סרטי נרניה והכימהנה מבחינתי stardust שנעשה לפי ספר של ניל גיימן.

אבל פטזיה יכול להיות גם עוד המון דברים. סרטי גיבורי על, סרטי ערפדים, וגם סרטי מד"ב (זה תלוי איך מגדירים את זה אבל מלחמת הכוכבים זה במדה רבה סרט פנטזיה שמתרחש בחלל).
יש גם הרבה סרטים שמתרחשים בעולם הרגיל שישם אלמנט פנטסטי. א סוג אחר של פנטזיה חלקית. למשל חזאי שמוצא עצמו תקוע בלולאת זמן, כך שהוא מעורר כל יום באותו יום; אם ובת שמחליפות תודעה; שני מוזיקאים צעירים שיוצאים למסע בזמן; רובוט עם ידי מספרים שמאומץ למשפחה מהפרברים. איש ואישה בימי הביניים שכלואים בקללה שבה היא הופכת לנץ ביום והוא זאב בלילה.

nick at noon

New member
לא הבנתי...

אלא הסרטים שאתה מתכוון לראות עכשיו, או אלו הסרטים שאתה ראית ואתה מעוניין בהמלצות לסרטים כמוהם?

למעלה