הנה הכתבה ב- ynet:

• פותח הנושא k500
  • פורסם בתאריך

k500

Active member
מנהל
הנה הכתבה ב- ynet:

צור שהתראיין בעבר ורננה שמלווה אותנו כאן, מספרים על חוויות החיים שלהם כא-מיניים וגם אני תרמתי את חלקי לכתבה.
אמנם נעשתה עריכה שהשמיטה פרטים חשובים נוספים בציטוטים וזה ברור שיקרה בכתבה קצרה כזו, אבל ייאמר לזכות הכתבת שהיא גילתה רגישות יוצאת דופן לנושא, הקשיבה באמת ולא ניסתה לדחוף דברים לא רלוונטים לכתבה, כולל הבנה לגבי תמונה וכותרת שיתאימו יותר לסיטואציה וזה המקום להודות לה, נקווה שבעתיד יגלו כלפינו את אותה רגישות לפחות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4692860,00.html

K500, הוספת מידע חיוני.

בעוד שאני דיברתי בעיקר על החוויה האישית + השמעתי לכתבת (המקסימה) את השיר שכתבתי על הנושא, אתה ממש נתת סטטיסטיקות ומידע יעיל, ובראשו להעלות את המודעות, שידעו שהפורום קיים ולקבל הכרה. כל הכבוד.

k500

Active member
מנהל
הכל חשוב בכתבה

גם הצד שלך ושל צור וגם מה שהוספתי. התמונה הנפרשת בכתבה רחבה יותר ומאפשרת מבט על א-מיניות לא רק מההגדרות, אלא מהאנשים עצמם וזה גם מה שהכתבת חיפשה- את הזווית הא-מינית האישית ובכלל, מה קורה מבחינות אחרות. בסוף יצא טוב

k500

Active member
מנהל
כרגיל, כל הנבובים הרגילים שאין להם סובלנות לאחרים

חושבים שהם צודקים, יודעים הכל ומותר להם לשלול ולהקניט אחרים שלא נמצאים בהטרונורמטיביות שלהם. הם חלק מהסיבה שצריך להגביר את המודעוּת לא-מיניות בחברה הלא כל כך פתוחה שיש לנו. מלאכה רבה עוד לפנינו

p019

New member
המלצה - לא לקרוא תגובות לכתבות על א-מיניות

hatzilonit

Member
מנהל
כתבה מצוינת, בעיני

מה עוד היה אמור להיות בפנים שהורידו?

k500

Active member
מנהל
בעיקר הבהרות והרחבות נוספות לא-מיניות

אבל שיקולי עריכה ידועים קיצצו כמה מהדברים, מה לעשות.
לפחות את החלק הארי לא השמיטו.

hatzilonit

Member
מנהל
האם פירסמו את התגובות שכתבתם לכתבה?

כי אני הגבתי די הרבה, אבל בנתיים פורסמה רק תגובה 1.
כמובן שנמנעתי משפה גסה או מה שהם עוד אמורים לסנן שם...

liv15

New member
כתבה מרתקת

כתבה באמת מרתקת. מה שאני מאוד מזדהה זה שגם רננה וגם צור לא רוצים ילדים (כמוני). אני לא רוצה ילדים כי פשוט כייף לי לבד (לא בגלל שאני לא רוצה להביא ילדים לעולם כזה אכזר).
מעניין אם גם רוב הא- מיניים לא רוצים ילדים.
נראה לי שזה שונה מהגייז והלסביות- שנראה שיש שם מגמה להביא ילדים בכל מחיר...

hatzilonit

Member
מנהל
אל-הוריים מוצהרים הם מיעוט בכל נטיה מינית

בעיקר בגלל הטאבו החברתי, imho

Ivy B12

New member
אחלה כתבה

אחותי שלחה לי את הכתבה, אז באתי לפה לראות שקישרו אליה. כמובן שהתגובות לא משהו, אבל ציפיתי לזה. לפחות יש יותר כתבות ורגישות בנושא, ככל שיראו אותנו ויידעו עלינו יותר, המצב יהיה יותר טוב ובתקווה יקבלו אותנו יותר גם.

p019

New member
קיבלתי קישור לכתבה מ2 חברים

מה שכמעט לא קורא.
כך שנראה לי שלכתבה היתה תפוצה טובה.

למעלה