חסל סדר עם מתכון מושחד למתחילים

Optimistic Girl

New member
חסל סדר עם מתכון מושחד למתחילים


לאוהבי הלזניה
ולאוהבי טעם פיצה

נשארו לכם מצות בבית?
זה זמן לחסל גם אותם,

אני עושה את המתכון הזה, החל משנה שעברה...

והחלטתי השנה לשתף את כולם,
אני לא בשלנית גדולה,
אבל כשאני כבר מבשלת...
הכל יוצא מושלם,
ואפילו ההורים מפרגנים ומחמיאים <וגם מחסלים את הכל
>

זה המתכון הקל,
בשבילכם!
אפילו אם אף פעם לא בישלתם!!


זמן הכנה כ20-25 דק,

והטעם...
גן עדן...
זהירות ממכר!
וחתיכה קטנה משביעה מאוד!

קראתי למתכון ''לזניה פרפקט''
כי היא פשוט מושלמת, גם בטעם, גם במראה שלה.
וכי אני פרפקציוניסטית שחייבת שכל מתכון יצליח מפעם הראשונה!!


מוזמנים להיכנס לשם
 
תאמת

אם כבר לזניה אז ביתית ואיכותית(כלומר מבצק ביצים ולא ממצות)

מציעה מצברייט, תמיד טעים. גם אחרי.
 
לא בדיוק

זה שוברים מצה לחתיכות קטנות מערבבים עם סוג גבינה כלשהי וביצים.
ומטגנים.

אפשר גם לקחת מצה לחלק ל-4 ולעשות כמו סנדוויץ כזה של גבינה כלשהי (או ממרח שוקולד-להיט) ולטבול בביצה ואז לטגן.

זה המאכל של פסח לפי דעתי
זה וקניידלך
 

irreplacable

New member
יאמי!

נראה מגרה במיוחד..

אם אחת ממעלותיי היתה גם אופה אז אפילו הייתי מנסה להכין את זה
 

EdisonGirl

New member
ממממ נראה מעולה


אני הכנתי לזניה טבעונית בימיי הטבעוניים, והיא הייתה הלזניה הכי טעימה שאכלתי אי פעם!

מתכון:
http://goodfood2012.blogspot.com/2010/08/blog-post_9289.html

אם כי אני זוכרת שהוצאתי אז את המתכון מאתר אנונימוס. האתר עבר שינוי והמתכון לא מופיע שם משום מה. בכל אופן, שווה לנסות!
 

EdisonGirl

New member
אגב, לכל המתחכמים..

לא בגלל שהתגעגעתי לחלב. זה משהו שהכנתי גם אחרי שכבר הייתי צמחונית ולא טבעונית, וזה עדיין ניצח!
 

Optimistic Girl

New member
אחלה מתכון!

את הכנת אותו כמו שהוא?

האמת היא... שזה פסיכולוגי אצלי, אם אני רואה מתכון ארוך עם יותר מידי רכיבים אני פשוט מוותר

אני בעד מתכונים מהירים,
המתכון הזה נראה כמו משהו שהייתי רוצה לאכול, אבל להכין? ממש לא, לי יש כוח
 

EdisonGirl

New member
אני כבר לא זוכרת,

המתכון המקורי נמצא אצלי איפושהו, אני צריכה לחפש אותו, כי הוא "מדוייף" ולא "מטורנט".. חחח
 
למעלה