למישהו אולי יש תרשים לתליון המדהים הזה או משהו דומה
L leadit New member 21/1/16 #2 למרות שעשיתי תליון זה פעם אין לי תרשים, אבל קודם עשי את הבייגל, ועליו תבני את יתר המרכיבים, כמו עיטור לבייגל
למרות שעשיתי תליון זה פעם אין לי תרשים, אבל קודם עשי את הבייגל, ועליו תבני את יתר המרכיבים, כמו עיטור לבייגל
י יש מילים10 New member 21/1/16 #3 תארתי לי שזה משהו כזה אבל רציתי פשוט להיות בטוחה... אפשר בסה"כ לפענח כזה דבר, תודה leadit
י יש מילים10 New member 22/1/16 #4 אבל בכל זאת כשאני מסתכלת זה לא נראה לי donut רגיל בכל זאת נראה לי שבאיזשהו שלב מוסיפה ת'צבע השני ומוסיפה את הפנינים מעל -רק בשביל החלק הזה הייתי רוצה תרשים , את השאר עם הסופרדואו והונציות וגם הדונט אני יכולה לפענח, אין בעיה....
אבל בכל זאת כשאני מסתכלת זה לא נראה לי donut רגיל בכל זאת נראה לי שבאיזשהו שלב מוסיפה ת'צבע השני ומוסיפה את הפנינים מעל -רק בשביל החלק הזה הייתי רוצה תרשים , את השאר עם הסופרדואו והונציות וגם הדונט אני יכולה לפענח, אין בעיה....
L leadit New member 23/1/16 #5 נכון בשלב מסויים (בערך אחרי 5 שורות פיוטה מחלקים הדונט ל8 ומחליפים לבן אחד בצבעוני, בשורה הבאה מחליפים 2 וכו' מקווה שהבהרתי את עצמי קצת קשה לעשות את זה בכתב, ובעיקר כשאין תרשים
נכון בשלב מסויים (בערך אחרי 5 שורות פיוטה מחלקים הדונט ל8 ומחליפים לבן אחד בצבעוני, בשורה הבאה מחליפים 2 וכו' מקווה שהבהרתי את עצמי קצת קשה לעשות את זה בכתב, ובעיקר כשאין תרשים
י יש מילים10 New member 23/1/16 #6 אם צריך לחלק ל 8 אז צריך להתחיל מן הסתם את הdonut במס' חרוזים שמתחלק ל8 כן או שזה לא משנה
י יש מילים10 New member 24/1/16 #8 תודה פתרת לי ת'בעיה, מקווה להעלות את התוצאה בקרוב עם עוד כמה עבודות שלי