מיכי 10
Member

רחל, את נתת לי עצה לקלייה ביתית של פיסטוק חלבי.
מוזר, אבל מאז ועד עכשיו לא השגתי פיסטוק לא-קלוי, כולל אפילו בחנות טבע משובחת.
משום מה, במקומות שבהם הייתי (במקומות מעטים), מוכרים רק פיסטוק קלוי.
אולי בחורף אצליח להשיג טבעי ולא קלוי.
באותו סוּפר גדול, ששם הפיסטוק הקלוי היה פעמיים מאכזב במיוחד והפסקתי לקנות פיסטוקים אצלָם, קניתי השבוע גרגרי חומוס קלויים.
גם להם יש טעם ישן ודוחה, הם חסרי מלח ולא פריכים.
החלטתי לנסות עליהם את העצה שלך. מכיוון שהם כבר קלויים, שמתי אותם (אחרי התזת מים וזריית מלח) במיקרו רק לדקה וחצי, ערבבתי, והוספתי עוד ½2 דקות.
אז הטעם הישן לא לגמרי נעלם, אבל עכשיו הם קצת מלוחים, ומאד פריכים!
שוב תודה רבה לך על העצה!!
