מסכות

niva99

New member
מסכות

למה אנשים נוהגים לעטות מסכות ביום יום?

האם את/ה נוהג/ת לעטות אחת?

מתי מסירים ובפני מי?

מוזמנים להתפרע בתשובות...

ebi83

New member
מסכה, כי קונדישינר כבר לא עושה את העבודה

למה אנשים נוהגים לעטות מסכות ביום יום? כי יותר קל להיות המן, ויזתא, אחשרוורוש או לחשוב שאת מלכת אסתר מאשר להתמודד עם המציאות המשעממת\מעצבנת\מתישה\מורכבת לעיתים

האם את/ה נוהג/ת לעטות אחת? בוודאי
אמנם אני מנסה להיות מודע לעצמי ולפעמים והסיבות לעטיית המסכה, אבל לדעתי זה חלק מההתנהלות החברתית התקינה. לא כל העולם צריך לדעת ולהרגיש איך אני חש באותו רגע (בעיקר אם זה לא נוגע אליו).

מתי מסירים ובפני מי? שאלה קשה.. לרוב אני מסיר בפני מי שקרוב אליי או שאני חש בטוח לידו בהקשר המסכתי הרלוונטי. ככלל אני מנסה להפחית את השימוש במסכות ולהגיד לכל אדם את מה שרלוונטי אליו באמת.

niva99

New member
ריספקט על הבקיאות בפרפורמריה הנשית

אפרופו לגבי הנק' שהעלת- נכון שזהו צורך חברתי לעטות מסכה מפעם לפעם, יחד עם זאת, ישנם אנשים המרשים לעצמם להיות אותנטיים ביחס לאחרים.
התהיה - האם זה קשור לאופי? למעמד ? לתפקיד?

ebi83

New member
מבחינתי זה קשור למודעות..

אבל אם חושבים על זה קצת יותר לעומק אז רואים שככל שאדם נמצא במקום בכיר יותר כך הוא מחוייב להתחשב ביותר אנשים ולכן נאלץ לשים יותר מסכות...

אלא אם הוא נחשב למניאק חברתית ואז לא באמת אכפת לו

[והבקיאות נובעת ממחלה בעייתית שנקראת הקשבה ואגירת מידע לא באמת יעיל
]

einat162

New member
עם כל מילה !

לשים יותר מסיכות = בזבוז אנרגיה מנטלית,
הרבה פעמים זה לא שווה לדעתי.

אני מניאקית חברתית
(רק שאצל נשים זה הרבה פעמים נחשב כלהיות שקטה וביישנית- תלוי במראה ובמה יוצא החוצה מהעולם הפנימי).

אני לא רואה את החשיבות של לזכור מה-הילדים-של-כל-אחד-לומדים-מאיזה-מין-הם/הן-והגיל-שלל-כל-אחד/ת-ולהתלהב-מכל-פיפס....
מעדיפה (לנסות) לזכור דברים אחרים בחיים,
מעדיפה לשאול ולהתעניין כשבאמת אכפת לי.

הדוגמות שהבאת מצביעות ככל הנראה

אצלך על צביעות ועטיית מסיכות.
אבל למשל גם אני לא זוכר תאריכים וכלום, גם לא ממש מתעניין, ועדיין אינני מניאק חברתי

einat162

New member
"מניאק חברתי" בהחלט עונה להגדרה הזאת

לאו דווקא לעשות רע - אלא פשוט Don't give a F*ck על אירועים בחייהם של אחרים.

niva99

New member
ואני לתומי חשבתי

שהדבר נובע יותר מהפן הפרקטי...

למעלה