מפגש פורום- איך היה?

k500

Active member
מנהל
לא חייבים להכנס כל יום

ההודעה על מפגש הפורום התחילה להתגבש הרבה לפני, בערך שלושה שבועות לפני, בטח ובטח בדיונים השונים סביב התאריך והזמן.
גם כשהוחלט מתי, יצאה הודעה מסודרת כמה ימים לפני, כך שבהחלט היה את הזמן לראות.
בנוסף, נשלחו גם הודעות אישיות לחברי הפורום ולאלה שנמצאים כאן ולא תמיד כותבים או לא רוצים על מנת להזכיר ולהודיע להם/ן על מועד המפגש חוץ משרשורי הפורום במידה ולא שמו לב או לא ידעו, בדיוק כדי להמנע מהמצבים שתארת כאן של פספוס מעצבן..

אולי זה הזמן להזכיר לכל האורחות והאורחים שאין להם שם משתמש בתפוז, אבל קוראים בפורום וגם משתתפים בו שזה מבורך ואנחנו שמחים על כך, אבל הודעות אישיות ועדכונים על הפורום למשל, לא תוכלו לקבל וחבל. אז אפשר להמשיך להיות כאן כאורחים כמובן ואנחנו מכבדים את הפרטיות של כולם/ן כאן ומקווים שיהיו עוד חברים כאן ובמפגשים בעתיד, אבל כדי להגיע לכולם, אנחנו צריכים גם שיתוף פעולה ולו מינימלי מהצד שלהם/ן, כמו לפתוח שם משתמש, אחרת נתפספס שוב, לא חבל?

p019

New member
אני חושבת שיש דרך לקבל הודעה בעזרת גוגל

עד כמה שידוע לי אפשר לבקש מגוגל לקבל מייל על נושאים שונים בחדשות - במקרה ויש משהוא חדש.
אולי אפשר להשתמש במנגנון כדי לבקש מגוגל להודיע מתי בפרום שלנו מפיעות צמד המילים "מפגש פורום"
זה אומר שגם תקבלו הודעות כשמישהו שואל מתי עומד להיות מפגש - אבל זה הכי טוב שאני יכולה לחשוב עליו.
&nbsp
אבדוק - ואם זה במאמת אפשרי אפרסם כאן - אבל עדין אתם צריכים להיכנס לכאן כדי לראות את הפוסט שלי

hatzilonit

Member
מנהל
אגב,

בסופ"ש אני קיבלתי 2 תשובות להודעות אישיות בנוסח של "חבל שלא ראיתי קודם"

בוא ננסה פעם הבאה להיסגר על תאריך ולהודיע לפחות שבוע מראש.

Brombit

New member
זאת אומרת שאם הוא ירשם הוא אוטומטית יכנס

לרשימת מקבלי ההודעות?

k500

Active member
מנהל
מפגש פורום- איך היה?

היה נהדר, כרגיל. כמעט כולם איחרו, אבל נטפל בזה להבא.. ומצאנו גם נקודת מפגש נוחה ונעימה לפעמים הבאות שזה מצוין.
חוץ מזה, היו הרבה חדשים ושמחנו להכיר ולשמוע, כמו גם לשתף. אולי לא הספקנו לדבר על הכל או לענות על כל השאלות והתהיות שעלו, אבל המפגש הוא לא הסוף אלא חלק מרצף ואנחנו ממשיכים אותו כאן בפורום ונמשיך גם במפגשים הבאים.

לגבי סקר מעשנים/ שמאליים, רוצים שנעשה כאלה בפורום? מה דעתכם/ן?

k500

Active member
מנהל
לא בדיוק אוטומטי

אבל כן. מי שנמצא בפורום עם שם משתמש יכול לקבל מסרים, אורחים לא.
יש לי הרגשה שבמפגש האחרון, על כל אחד/ת שהגיע, היו בין שנים לשלושה שגם רצו אבל לא ידעו וחבל.

hatzilonit

Member
מנהל
תזכורת ש(בערך) הבטחתי ל-Michelle31

אז הסרט שאת חייבת לעצמך להכיר זה "Who Framed Roger Rabbit" \ "מי הפליל את רוג'ר ראביט" המופתי מ-1988 (שיו, לא ייאמן
),
ולא רק בשביל ג'סיקה ראביט
, שחוץ מכישורי השירה שלה* ויכולת העינטוז שמודגמות בקליפ, היא גם אחלה אישה אסרטיבית עם סדר עדיפויות מאד נכון.
(*) - קול דיבור הוא של קתלין טרנר וקול שירה הוא של איימי אירבינג.

Michelle31

New member
תודה רבה!

נשמע ממש נחמד, אני אשתדל לצפות בו בהקדם ולסתום את אחד החורים בהשכלתי :)

hatzilonit

Member
מנהל
לינק שאני בכל זאת כופה על- k500

הפירוט על הגב הכלכלי של הקמפיין "שישי ישראלי" ומי הרב שמאחוריו. נכון, גם דה-מרקר כתבו על זה, אבל אצלהם זה איכשהו היה יותר מאופק.

אני רק לא מבינה למה אנשים מופתעים שהטענה שאת הקמפיין מריצים חבר'ה חילוניים היא "לא בדיוק נכונה"
.

אבל חוץ מתחושת מיאוס קלה בלבד (כי לא ראיתי את התשדירים בטלוויזיה. הבנתי שהם עוד יותר נוראים), היחס הכללי שלי הוא "אחלה, אז אנשים שיש להם יותר מדי כסף מזרימים אותו חזרה למע' הכלכלית".
אני מניחה שיש דברים גרועים יותר שהם יכלו לעשות איתו...

k500

Active member
מנהל
ומי שולט במדיה הישראלית? בבקשה:

מעודכן מהימים האחרונים, תמונה אחת מראה בעלויות ושליטה, תמונה שנייה מראה את הקשר בין השליטה בתקשורת והגז (אם כבר לשלוט במידע עבורנו בשביל אינטרס כלכלי).
ואיפה הנשים? שאלה טובה.
אגב, לא רק בנושאי התקשורת, אלא גם אינפוגרפיקות אחרות שמראות עד כמה דברים כאן מעוותים ומסואבים, מומלץ להיכנס לעמוד הזה בפייסבוק: "זו לא טעות- זו מדיניות".

hatzilonit

Member
מנהל
מהמם. תודה.

כמה שיודעים יותר על איך העולם עובד, ככה יש פחות נחת

היה מפגש מאתגר XD

לראות את כולכם שטוחים על מסך, שלא לדבר שאי אפשר היה לסובב אותו מרחוק, חחחח.
אז הרבה פעמים הייתי תקועה על פרצוף של מישהו, או סתם רואה קצוות ראשים והרבה שמיים

אבל היה כיף. מקווה שאוכל להיות נוכחת במפגשים הבאים

k500

Active member
מנהל
וטוב שנכחת בו

גם אם זה דרך מסך. וזה גם הודות למאמצים של p019 שלא חסכה במשאבים ואמצעים על מנת להגיע לקשר המיוחל.
היה באמת כיף ונקווה למפגשים הבאים

hatzilonit

Member
מנהל
הסרט על איסור "הוצאת זרע לבטלה" בת"א

"זרע קודש" - תקציר הסרט ("מסע אישי ומטלטל של הבמאי החרדי...")
מוקרן פעמיים בסינמטק ת"א:
יום רביעי - 31 דצמבר, 20:00
יום שישי - 2 ינואר, 13:00

למעלה