בתקופה האחרונה אני קם עם 100-110
שזה בגלל שאני שומר פחות, בעיקר על ידי אכילת פירות בשעות הלילה המאוחרות.
כשהקפדתי יותר הייתי קם עם 85-100.
זה לגבי מדידה מספר דקות אחרי הקימה. גיליתי שאחרי זה הסוכר שלי עולה בעוד 10-15 נקודות,
ואחרי זה בדרך כלל יורד, אפילו אל 90-95.
הבוקר קמתי עם 106, ועכשיו שעתיים אחרי קפה הפוך (שמנת+חלב) אני עם 105.
ארוחת הצהריים שלי די מינימליסטית, אני פשוט לא מרגיש רעב: מנת בשר\עוף\דג עם מעט סלט.
נשנוש יומי בעבודה לשעות אחר הצהריים הוא 10 שקדים, 3 אגוזי מלך, 2 אגוזי ברזיל. אני מחזיק קופסאות שלהם במגירה.