אאוץ'! הברך...
השכמה מוקדמת היום ואני יוצאת לריצה עם הקבוצה שלי מלאת חששות בגלל הברך. לאורך תחילת הריצה אני בודקת את עצמי שוב ושוב, לראות מה המצב. המצב כואב, אבל אני מציינת לעצמי בסיפוק שמדובר בכאב סטטי שלא מתגבר ואני סוחבת עד הסוף.
ריצה כיפית, מתגלגלת, נהנים מנופי הירקון המזרחי, מהשמש העולה, מהערפילים על הירקון, בוקר מושלם.
ואם זה לא מספיק - אז בסיום אחת המתאמנות שלי מספרת לי בהנאה על כך שמאז שהצטרפה לקבוצה ולאימונים שלנו היא מרגישה שהיא מתאהבת בריצה. שהיא מוצאת את עצמה מצפה ליציאה לריצה, במקום לצאת "כי צריך" כמו שהיה לה פעם.
איזה אושר. איזה סיפוק כמאמנת לשמוע כזה דבר. פשוט עשתה לי את היום.
בהמשך אנחנו מחליפים לאופניים וכאן הברך מתמרדת. כל תנועת דחיפה של הפדל כלפי מטה כרוכה בכאבים. והכאבים האלו לא עוברים אחרי חימום. ואני פשוט מחליטה לוותר. לא בא לי להאבק היום. לא בא לי להגיע לשלב הדמעות.
אני מעדכנת את המאמן ופורשת מהרכיבה חוזרת לריצה.
ריצת דרדלה, מלווה בקצת רחמים עצמיים וגם עצבים על בעלי הכלבים שמסתובבים איתם חופשיים באזורים צפופים בפארק. נזכרת שוב ושוב איך ישבתי על האספלט בוכה מכאבים וכל מה שיש לבעלת הכלב להגיד לי זה "שבדרך כלל היא רצה איתו רק בדשא"... באמת תודה.
מזל שבסיום הריצה פגשתי עוד מתאמנת שלי, ורצנו יחד קצת, פטפטנו ושוחחנו וזה פשוט העביר לי את הבאסה. מדהים איך שלפעמים האדם הנכון בזמן הנכון יכול לעשות הבדל ענק.
סופשבוע נפלא לכולן...