סופ"ש כבר כאן

rona73

New member
סופ"ש כבר כאן

שבת שלום לכולם וחג שמח!

איך עבר השבוע?
מה התוכניות לסופ"ש?

אני מאוד שמחה שיום שישי כבר כאן ויכולה לנוח ,היה לי שבוע מעייף מאוד.

alphadelta

New member
מחכה שבני הנוער יתעוררו

ואז נצא לטיול ביער באיזור שעדיין לא היינו בו. זה התכנון להיום.

rona73

New member
מקווה שנהניתם מהטיול.

ושאתם מוכנים לשבוע חדש ועמוס!

אפשר גם לפרסם תמונות.חודש אוקטובר הוא החודש המועדף אצלי .....השלכת

alphadelta

New member
היה ניפלא

המון טבע. צמחים חיות וחרקים מעניינים. אבל מעט בני אדם. כמו שאנחנו אוהבים...

בוני בחופשת סתיו ורוב היום בבית,

כי כל החברים שלה נסעו השבוע
לפחות בשבוע הבא היא הולכת לאיזה קורס לשעתיים 3 ימים בשבוע וגם החברים חוזרים. זה יעשה לה טוב. האמת שהיא ממש לא מתלוננת

בעלי במצב נפשי קשה ואני מנסה להיות שם בשבילו כמה שאפשר, אבל זה מאוד לא פשוט.

בין לבין הצלחתי להכין עם בוני תלבושות להצגה שתיאטרון הילדים שהקמנו בשנה שעברה עובד אליה. זאת המחזה של סיפורים מקומיים שסופרו ליד האח במשך דורות ונכתבו כספר ע"י מספר סיפורים מקומי. תנחשו מי אחראי על התלבושות השנה? רציתי לשים תמונות אבל לא הצלחתי

כמו כן הכנו אני ובוני כמה מסכות מצלחות נייר בשביל פעילות שאני עושה עם הילדים ב-Youth club הקרוב. זה יוצא יום אחרי הלואיין וחשבתי שזה יתאים. שתינו מאוד נהננו לעשות את זה, מומלץ ביותר.

חג אחרון שמח לכולם

rona73

New member
שולחת לך כוחות וירטואלים!

מקווה שהשבוע יהיה יותר מהנה לכולכם.

מה זאת אומרת מי? את!

shuttles3

New member
היה מאוד נחמד

התרוצצנו בבית, שיחקנו, העמדנו קישוטים להלווין, לימדנו את התינוק לחייך, עשינו טיול סתיו בחורשה יפהפיה, עשינו קניות, בישולים וכו'. סופ"ש משפחתי כיפי.

galialon8

New member
תמונות מסופ"ש לפני שבועיים, גם הולך?

כי יצאנו לטייל, רק אני והילדון והיה מקסים וכיף!

בסופ"ש האחרון השתתפנו בפעילות נחמדה של בנייה בקרטון בבית הספר הסמוך לביתנו, וגם הוזמנו ליום הולדת.

אני אוהבת שסופי השבוע כאן ארוכים, ואנחנו משתדלים לנצל אותם לפעילויות מיוחדות - הרבה יותר משהיינו עושים בארץ.

galialon8

New member
בנייה חופשית

אנחנו בנינו בית - זה מה שהילדון ביקש לבנות, וגם נראה לנו פשוט יחסית ליישם. יצא חמוד מאוד, ולקחנו אותו הביתה להמשך משחק. קבוצות אחרות יצרו פרויקטים די מגניבים - למשל טיל שנקשר בחוט לתקרה ו"שוגר", או רובוט שמחלק high fives.

תוך כדי הפעילות שמתי לב שאנחנו צריכים להשגיח שזה לא יהפוך פרויקט שלנו ההורים... אני למשל מאוד רציתי שלבית תהיה מרפסת, אבל הילדון לא זרם איתי. השתדלנו לערב אותו כמה שיותר בקבלת החלטות, הוא לא קיבל את סכין החיתוך (בן 4.5) אבל שרטט לאבא קווים לחתוך לפיהם, וצייר איתי על הדלת והשטיח. סה"כ היתה פעילות משפחתית כיפית ומהנה!

ארגזי קרטון זה הכי כייף בעולם!!!

ילדים מתים על זה!!!

ליומולדת שנה של בוני, ממש לא ידענו מה לקנות לה. מצאנו ארגז קרטון גדול והכנו לה בית שהיה בסלון, היא היתה מאושרת!!!

למעלה