סופ"ש כבר כאן

rona73

New member
סופ"ש כבר כאן

שבת שלום לכולן!
איך עבר השבוע?
מה התוכניות לסופ"ש?
היום ה4.11,לפני 21 שנה יצחק רבין נרצח. אני ,לעולם לא אשכח איפה היתי בדיוק בזמן הרצח.
האם גם אתם זוכרים?ספרו!

סוף שבוע נעים לכולם!

carlimi

New member
בטח שאני זוכרת!

הייתי בניויורק!
גרתי שם אז ועבדתי בתור אופר. הייתי כלכך צעירה וכלכך התלהבתי מהיותי חיה בניויורק שלא ממש הבנתי מה קורה ....
ז"א שמעתי, בכיתי, ועברתי הלאה. איכשהו הייתי במקום כזה שלא הבנתי אז את ההשלכות של הרצח על החיים והעתיד של מדינת ישראל.
ומה שקורה היום (שלא תהיה עצרת ממלכתית) מפחיד אותי ומעציב אותי מאוד.

galialon8

New member
שבוע קצת עמוס

היה לי מבחן בלימודים, ואני צריכה להכין מצגת לכנס חשוב.
אבל התקדמתי לא רע, אז אני מפרגנת לעצמי מנוחה בסוף השבוע

הבטחתי לילדון ביקור בגן החיות, אז נראה לי שננצל לשם כך את מזג האוויר הבהיר.

בזמן רצח רבין הייתי תלמידת כיתה ח'. אני זוכרת שההורים העירו אותי בבוקר וסיפרו לי שקרה אסון לעם שלנו. לא הבנתי יותר מדי את המשמעויות, כן נסעתי להשתתף בעצרת זכרון (זה היה עניין חברתי מבחינתי, עם הנרות והשירים...). אתמול נפגשתי עם בחורה שמארגנת כאן אירוע לזכרו, והיא היתה בת ארבע בזמן הרצח. מדהים איך שהזמן עובר, והיום הנושא נלמד בשיעורי הסטוריה...

שבועות לא פשוטים עוברים אלינו,

בעלי במצב נפשי לא טוב ואני מנסה לעזור בכל דרך אפשרית.
הטריגר לקושי הנפשי הוא הבית שהוא בונה לנו. הוא בונה אותו כמעט לבד, כבר כ-5 שנים ועכשיו אנחנו בשלבים האחרונים וכל מיני בעיות צצות והחלטות גדולות עולות ולא נדבר על הכסף שצריך להזרים, וזה הכל יותר מידי בשבילו.
אני מנסה להוביל יותר ולפתור בעיות, אבל מה אני מבינה בתחום הזה? למזלי יש לו חבר שעוזר לו המון ומעודד אותו להמשיך ולסיים את זה. טוב, אנחנו חייבים לסיים עד סוף ינואר כי אחרת אנחנו צריכים להתאים את הבית לרגולציות חדשות וזה יעלה עוד כסף ובירוקרטיות!!!

רצח רבין - הייתי באותה הפגנה בה הוא נרצח. עלינו על אוטובוס אחרי ההפגנה כששמענו ברדיו שניסו להתנקש בחייו של רבין. שוק!!!! הלכנו כולם לבית של אחד החברים. נצמדנו לטלביזיה. איך דבר כזה יכול לקרות בישראל!!!
גרתי אז בת"א והייתי עוברת בכיכר כל ערב אחרי העבודה. האוירה היתה מדהימה. לא קשורה, משהוא ענק התפוצץ ואף אחד לא ממש יודע איך לאכול את זה.

rona73

New member
היום הבולגרים בוחרים נשיא

יש יותר מידי מועמדים ושבוע הבא יהיה סבב שני,רק שניי המועמדים שקיבלו הכי הרבה קולות.אחד מבין השניים יהיה הנשיא הבא.אני לא בוחרת כי אין לי אזרחות בולגרית עוד.
מזג אוויר ממש טוב אז אפשר לטייל .

ב4.11.1995 הייתי במשמרת בפיצה האט (לכן לא היתי בהפגנה).לידינו היה קיוסק עם טלוויזיה ומיד ידענו מה קרה.
אני זוכרת שהיו שלושה ימי עוול.עצוב מאוד.

shuttles3

New member
שבוע עמוס, יעיל וטוב

הספקתי הרבה. הרבה בישולים, התחלתי קורס חדש ולצערי מעניין (למה לצערי? כי זה אומר שאני הולכת שוב להשקיע יותר מידי כדי באמת ללמוד ולבזבז יותר מידי זמן), הרבה בישולים, 3 ריצות יפות+, עוד 200 גרם ירדו מהטוסיק בנחת.
הסופ"ש מזג האויר שיחק לנו בגדול - היו סביב 15 מעלות ושמש שמש שמש. חמים ונעים ממש. אתמול, יום שבת, עשינו קניות וסיבוב גדול על אופניים (אופני איזון), עשינו קניות בסופר - הילדון כתב בעצמו את רשימת הקניות שבאחריותו! אחלה טיפ שקיבלנו מהמורה שלו לעידוד כתיבה. היום קפצנו לאייקיאה. הילדון צייר כל הדרך (בסך הכל באנו לבדוק איזה ארון) והתינוק ישן במנשא חצי דרך ובהה באורות את החלק השני של החנות. טירפנו אותו קצת - זו לא חוויה לבן חודשיים, אבל מה לעשות? הוא לא ישן, אכל-לא אכל-אכל-לא אכל, לקראת הערב נרדם והתעורר בבכי כל חצי שעה, שכח אפילו לאכול... מחזיקה אצבעות ללילה סביר וליום של שגרה מחר.
לסיכום, היה לי ממש כיף.
&nbsp
שבוע טוב!

הספקתם המון בסופ"ש

בן כמה הילדון שלך שהוא כבר כותב? כל הכבוד לו, ולרעיון המקסים.
יש ימים כאלה שאנחנו צריכים להוציא את הפיצים מהשיגרה וככה זה בחיים בכלל. אני מקוה שהצלחת לישון קצת בלילה

shuttles3

New member
הילדון בן 4 (בן 50 חודשים, אבל מי סופר?
)

אני מסתובבת בחוץ עם התינוק די הרבה בכל יום, כך שעולות בראשי מחשבות שונות ומשונות
. לפתע חשבתי שאם הוא הפך בן 4 לפני חודשיים, זה אומר שעכשיו הוא בן 50 חודשים, תאריך עגול |בנדנה|. לא, לא הלכנו לחגוג במיוחד.
&nbsp
הם לומדים לכתוב בגן. לילדים אחרים הולך הרבה יותר טוב... אבל הוא מתקדם יפה מאוד בכתיבת אותיות, אני מופתעת.
&nbsp
הלילה עבר דווקא בסדר...

&nbsp
תודה על מחשבותייך.

למעלה