סופ"ש כבר כאן

rona73

New member
סופ"ש כבר כאן

שבת שלום לכולם!!

מקווה שכולם בסדר.איך עבר לכם השבוע?
תוכניות לסופ"ש יש?

מאחלת לכם סופ"ש נעים וחמים...

סה"כ שבוע נחמד

התחלנו לעבוד על חנוכה- נושא שאני מאוד אוהבת ללמד והילדים ממש קולטים את זה יפה. ממש מרגש אותי לשמוע אותם מדברים בעברית ורובם ממש מבינים את כל מה שאני אומרת. ההורים בגן גם רוצים ללמוד עברית אז כל הזמן שואלים אותי איך אומרים X או Y ומאוד אוהבים שאנחנו רושמים בדיווח היומי אילו מילים הילדים למדו ואיך הוגים את המילים הללו.
&nbsp
היה לנו כמה תרגילי ביטחון בביה"ס- זה היה לא קל והלחיץ מאוד את הילדים אבל...שרדנו כדי לספר

&nbsp
וזהו... סופשבוע קפוא פה, אז היום לא נראה לי שאצא מהבית בכלל.. אולי אנקה קצת. צריכה להכין עוגה חגיגית לבוק קלאב אז אעבוד על זה יותר מאוחר לקראת הערב.
&nbsp
בעיקר מחכים בקוצר רוח ליום שני למפגש עם הבייבית

זה מפגש עם רופא המעקב כך שלא צפויות להיות תמונות מדהימות כי האולטרסאונד שם מעפן אבל שבוע וקצת אחרי זה יש סקירה מאוחרת ואז נזכה לראות ממש מקרוב

&nbsp
נ.ב. יצאה לי סופית הבטן- כבר אי אפשר להתעלם

&nbsp
&nbsp

forglemmigej

New member
Eich omrim beIvrit Hannuchristmas

עוד מעט תחזיקי את הקטנטונת בידיים ותשכחי מכל האולטרה למינהן , שמחה בשמחתך

אמן

תודה

אגב, אצלנו בבניין החדש מסתבר שלא מכירים את החג הזה שנקרא חנוכה. שאלתי את הדורמן הנוראי שיש לנו בבניין אם תהיה גם חנוכיה לצד העץ של כריסטמס ומסתבר שחידשתי לו ולסופר שיש חג כזה שנקרא חנוכה...

אני נושמת מבדיקה לבדיקה

והבעל בכלל... נראה לי שעד שהרופא לא אומר שהכל בסדר, אין לו אוויר...
&nbsp
אני בכלל מחכה מחר לבדיקה כי יש חנות שמוכרת רוגעלך ממש שווים כמו בארץ לא רחוק מהרופא, אז זה הפינוק שלי

בשבוע שעבר התקדמנו

עם החלטות לגבי הבית החדש. אנחנו בונים בית חדש, כבר כחמש שנים, כי בעלי בונה אותו פחות או יותר לבד, ובשבוע שעבר סגרנו על מטבח שזה שלב גדול בסיום הבית.
ביום שני נסענו בעלי ואני לHomebase לקנות מרצפות, מקלחות ועוד המון דברים אחרים. בארץ וברוב הערים הגדולות זאת נסיעה קצרה ואפשר לחזור לשם כל יום/יומיים. כיוון שאנחנו חיים על אי, מדובר בנסיעה של יום שלם - לקחנו את המעבורת הראשונה 7:45 וחזרנו עם האחרונה, 18:30 ועם אוטו מלא
ולמרות העלות של נסיעה הזאת, יותר מ 100 פאונד, חסכנו כסף. מדהים כמה שהכל על האי הרבה יותר יקר.

קריסמס בכל פינה פה. אני אוהבת את התקופה הזאת, אנשים יותר שמחים ונדיבים והכל מקושט ומאיר. לשמחתי הטמפרטורות השנה חמימות לעונה, ואנחנו בסביבות ה-8 מעלות ובלי כמעט רוח שזה תענוג בפני עצמו. כבר שמעתי אנשים אומרים שהחום הזה לא מתאים להם לרוח החג
איזה מזל יש לאנשים להתלונן על דברים כאלה
מה עוד צריך הבן אדם?

בעלי חזר לעצמו בעזרת כדורים והוא שוב מתפקד וחיינו חזרו למסלולם הרגוע והנעים. אין כמו התנסות כזאת בשביל להחזיר את הפורפורציות למקום הנכון.

שבוע טוב לכולם

rona73

New member
שמחה בשבילכם!!

לא נורא חמש שנים! צריך תמיד להסתכל בחצי הכוס המלאה.

העיקר שלא תקועים ותמיד יש התקדמות.
גם לנו יש בית בבניה ,כבר לא סופרת את השנים.יש משפט בין הקבלן ובינינו!

אני חולמת לעצב את הבית,המטבח הסלון והחדרים.....

איזה באסה!!!

האמת שהעיצוב נראה כייף גדול מרחוק, אבל בפועל, כאשר צריך למצוא משהוא ששני בני הזוג אוהבים וגם בתקציב, זה תהליך לא פשוט

מאחלת לכם שהכל יסתיים לטובתכם ובמהרה

shuttles3

New member
וואו! בהצלחה בבניה

שיילך כמו שאתם מתכננים, לא משנה כמה זמן יקח... (רק עד הפניה, טוב?
).

&nbsp
רק בריאות לבעלך.

למעלה