סופ"ש כבר כאן

rona73

New member
סופ"ש כבר כאן

שבת שלום באיחור קטן!

מה שלום כולם?
איך עבר לכם השבוע?
יש תוכניות לסופ"ש?

החגים מתקרבים בצעדי ענק...אני כל כך זקוקה לחופש,סופרת את
הימים ..

alphadelta

New member
כל כך מזדהה

חופשות משפחתיות, בין אם נוסעים ובין אם לא, זו תקופה שאני אוהבת. בימים האחרונים של השבוע שעבר הילדים סיימו בית ספר יותר מוקדם, והיה כל כך נעים שיש אחר צהרים ארוך יחד. וגם - לא הייתי צריכה להכין צהרים לקחת לאותם ימים.

rona73

New member
ימים קצרים לא בלקציקון
שלנו

אני חוזרת הביתה אחרי 19:00.

אפילו בסופ"ש אני לא ממש פנויה.....
מקווה שנבלה ביחד בסופ"ש הקרוב!

שבוע עם מחלה קצרה באמצע

לא משהו היסטרי, נשארתי יום אחד בבית רק כי עלה לי קצת החום. ירד במהלך היום וזהו. קצת עם נזלת-לא משהו שיעצור אותי

&nbsp
נסענו אתמול לאיקיאה לקנות כמה דברים לארגון הבית כי כרגע החדר של הבייבי הוא חדר בלאגן של כל מיני דברים שלא מצאנו להם מקום. מצאנו רק משהו אחד ממה שחיפשנו אבל ראינו מלא דברים מיוחדים שנחזור לקנות לקראת הלידה. מה שבטוח, קניות ללידה יהיה ממש קשה לעשות בחודש מתקדם... ללכת באיקיאה היה לי קשה. אני קצת הולכת לאיבוד בחנויות ענקיות כאלה. ישר עושה לי מיגרנה

&nbsp
היום בתוכנית לקפוץ למייקלס ולעשות שופינג קל

עלה לי רעיון להכין מעין אלבום הריון כזה, סוג של סגירת מעגל לטיפולי הפוריות לעת עתה... אז קיבלתי מלא מלא רעיונות מפינטרסט וחברות לתל"מ , ואני הולכת לקנות כל מיני דברים במייקלס לאלבום עצמו ואפילו הזמנתי כל מיני דברים שישדרגו את תמונות ההריון השבועיות (מצטלמת כל שבוע כי בקבוצה של התל"מ שלי עושים שרשור בטן שבועי). איזה כיף שיש את אמאזון

&nbsp
התחלנו בגן משחק של סיקרט סנטה בין אנשי הצוות וממש הופתעתי לטובה- השקיעו בי על היום הראשון בצורה מדהימה!
נראה איך זה ימשיך ומקווה שגם הענקית שלי אוהבת את מה שהכנתי לה

עוד שבוע עבר במהירות הבזק, לאן הזמן נעלם????

היום, יום ראשון, התאספנו אנשי וילדי תיאטרון הילדים המקומי לשיר ברחוב הראשי של העיר. מזג האויר לא היה משהוא, ולכן לא היה קהל גדול, אבל עדין אספנו 118 פאונד שזה לא רע, והכי חשוב, היה כייפי מגבש. מה צריך יותר?

בוני יוצאת לחופשת חגים ביום רביעי הקרוב לשבועיים, וזה אומר שאני צריכה לארוז את כל המתנות, קרסמס ויומולדת שהיא חוגגת ב 26/12 בימים הקרובים ולוודא שהכל מוכן.

מאחלת לכולם שבוע כייפי וחופשות נפלאות

rona73

New member
כול הכבוד!!!

הזמן טס!!
לא בטוחה שזה משהו טוב.
איזה כיף,יום הולדת של בוני,קריסמס....תהנו.

rona73

New member
היה שבוע מטורף...

ביום רביעי נסעתי לארץ ליומיים! הייתי צריכה לעבור בדיקה אצל אופטיקאי לחידוש הראשיון שלי.

ביום שבת היה לי מבחן ועברתי עם ציון טוב.

היום,מגיע לבית ספר וכל המורות חולות!!!

שיהיה שבוע טוב לכולם!!

וזה בנוסף לימים המטורפים שלך בכל מקרה?

חייבת לציין פה לגבי חידוש רשיון נהיגה ישראלי. אם אתם צריכים לחדש, תלכו לאופטומטריסט שיכול גם לצלם אתכם (יש כאלה, צריך להתקשר ולברר לפי הרשימה שמשרד הרישוי שולח). יש אנשים שצריכים להחליף תמונה ברשיון, ותדעו על כך רק חודש לפני החידוש עצמו, דהיינו חודש לפני תאריך יום ההולדת שלכם. אם אתם הולכים לאופטומטריסט שיכול לצלם אתכם, תחסכו לעצמכם את הסיפור הזה.

rona73

New member
ניסיתי לשאול ולבדוק האם אני צריכה \יכולה להצטלם ללא הצלחה

מחזיקה לעצמי אצבעות שהפעם לא אצטרך צילום.
התקשרתי גם למוקד שאפשר לשאול שם ,מקווה שאקבל חידוש בלי צילום נוסף.

שאלה טובה!!!

לי אין רשיון נהיגה בריטי ככה שאני צריכה רשיון נהיגה ישראלי לנהוג בישראל.

מישהו יודע אם אפשר פשוט לוותר על רשיון נהיגה ישראלי, ולנהוג בישראל עם כל רשיון נהיגה אחר בזמן חופשות?
מה קורה אם אני מוותרת על רשיון הנהיגה הישראלי וחוזרת לחיות בארץ?

נחמנית

New member
בתור מישהי שחוותה העברת רישיון פעמיים

כמה רעיונות:
1. אם אין רישיון נהיגה אחר כי לא נוהגים בארץ בה גרים
2. ברוב המדינות אפשר לנהוג עם רשיון ממדינה אחרת רק זמן מוגבל ואז צריך רישיון מקומי. כך שאכן אין סיבה בהחזקת רישיון ישראלי לצורך נהיגה על בסיס קבוע במקום אחר. אבל, במקומות מסויימים ניתן להשתמש ברישיון ממדינה אחרת לצורך הוכחת ניסיון נהיגה וקיצור תהליך קבלת רישיון מקומי - אם על ידי המרה פשוטה, או מבחן חלקי וכו. הרישיון הישראלי מראה את הניסיון הממושך ביותר - רישיון שהוצאתי במדינה אחרת יהיה בתוקף רק החל משנה מאוחרת יותר וזה יכול לשנות את הזכאות לקיצור הליכים
3. לא כל מדינה מקבלת כל רישיון נהיגה מכל מקום לצורך נהיגה בה. קנדה למשל, מאפשרת לקבל רישיון אוטומטי אם יש לך רישיון בריטי אבל לא אם יש לך רישיון ישראלי (ואם תחשבו על באיזה צד של הכביש נוהגים בכל מדינה- זה הזוי לגמרי). כל רישיון נותן אפשרויות אחרות
4. כשאני מגיעה לישראל אני משתמשת ברישיון נהיגה כתעודה מזהה מקומית, לדוגמא בכניסה לאוניברסיטה. אני לא ארגיש בנוח להסתובב עם דרכון בתור תעודה מזהה, אבל הרישיון נהיגה קל לי יותר. מה גם, שבשכירת רכב, אני משתמשת ברישיון נהיגה מקומי וזה מפשט הליכים או נותן תחושה של מפשט הליכים (רק מביא את השאלה של, אה, איפה אתם גרים, כמה זמן, טוב שם, איך אני מהגר לשם או למה אתם לא חוזרים וכו וכו וכו).

rona73

New member
אין לי אזרחות בולגרית

לפי מה שאני יודעת כל הישראלים משתמשים ברישיון הישראלי.

למעלה