סופ"ש כבר כאן

rona73

New member
סופ"ש כבר כאן

שבת שלום לכולם!

מה שלומכם?
איך עבר השבוע?
איזה תוכניות יש לכם לסופ"ש?

שבוע עמוס ומעייף, אבל כיף שזה סופ"ש!

המורה שעובד איתי בכיתה היה חולה, היה מחליף לא משהו- בלשון המעטה, כך שהכל היה עליי. חזרתי כל יום גמורה ולא מסוגלת לזוז.
היום היינו בסקירה מכוונת- סקירה שלישית שנועדה למעשה לראות יותר טוב איזורים שבסקירה הקודמת התקשו לראות (ילדונת שובבה שתקעה ידיים כל פעם שרצו לבדוק איזורים שלא בא לה עליהם)- הכל תקין, תודה לאל!
היה מאוד מרגש ומשעשע וזכינו הפעם לתמונות משעשעות במיוחד:
היא שפשפה עיניים, תפסה את הרגל שלה עם היד, עשתה קוקו וכל מיני כאלה. אפילו הטכנאית התלהבה והתרגשה

&nbsp
זה נהיה ממשי

&nbsp
חוץ מזה, הבחור נוסע לחו"ל לעשרה ימים מטעם העבודה. הנסיעה הייתה בסימן שאלה מבחינת העבודה ורק אתמול אישרו את זה סופית. קצת התבאסתי כי קיוויתי שלא יסע. יהיה בסדר

&nbsp
התוכניות לסופ"ש יהיו כנראה לעזור לו לארוז, ומאחר ואני קיבלתי אישור שיכולה להזיז את עצמי- מתכננת לנקות את הבית. באיזי, אבל ניקיון רציני כזה...
לקחתי על עצמי גם להכין כמה דברים לגן, אז גם זה בתכנון
.

רק פה

יכולים להבין את ההתרגשות. השבוע הזמנתי כרטיסי טיסה לחופשה בישראל בקיץ. זה עוד המון זמן, אבל ככה המחירים יותר זולים ואבא שלי אוהב שיש לו תאריך שאנחנו מגיעות

השבוע גם קצרתי מפירות הנתינה שלי. אני מהאנשים שנותנים ועוזרים לאחרים כשיכולה כי ממש אין לי בעיה עם זה, ומקוה שכשאני יצטרך, החברים יהיו שם בשבילי. אז השבוע הרגשתי את יחסי הגומלין האלה וזה בהחלט נתן הרגשה טובה.

גל שלג ראשון הגיע למחוזותינו בימים האחרונים והכל נצבע לבן :) אני אוהבת.

alphadelta

New member
סוף שבוע ארוך

איזה כייף.
הילדים עם חברים שנשארים לישון. מאושרים עד הגג.

למעלה