עיצובים בהשראת האולימפיאדה

danra

New member
עיצובים בהשראת האולימפיאדה

החלטתי ללכת על ציפורניים אולימפיות...

יש לכן עוד רעיונות? שרשרו......

Blue: China Glaze - Ride The Waves
Yellow: Color Club - Almost Famous
Black: Nfu.Oh - 132
Green: Essie - Pretty Edgy
Red: OPI - Big Apple Red

כל /www.facebook.com/media/set/?set=a.111827855532721.5739.100001165210384&type=3" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.111827855532721.5739.100001165210384&type=3" rel="nofollow" target="blank">הלקים האלו /www.facebook.com/photo.php?fbid=401101856605318&set=a.107886919260148.4260.100001165210384&type=1&theater" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=401101856605318&set=a.107886919260148.4260.100001165210384&type=1&theater" rel="nofollow" target="blank">בתמונה הזו מופיעים בגלריית /www.facebook.com/media/set/?set=a.111827855532721.5739.100001165210384&type=3" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.111827855532721.5739.100001165210384&type=3" rel="nofollow" target="blank">הלקים שלי בפייסבוק.

trilliane

Well-known member
מנהל
שלי צבועות בזהב, כסף וארד...

די דומה למה שהעליתי לפני כמה ימים (התקלף מהר לצערי אז החלפתי) אז לא טרחתי להעלות תמונה עדכנית.

danra

New member
נשמע מהמם!

את יכולה להעלות שוב את התמונה ההיא שאראה?...

trilliane

Well-known member
מנהל
האמת שזה ממש לא משהו מיוחד

זה מה שעשיתי בחמישי בלילה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=163326358
ותוך יומיים נשחק וגם קצת נסדק (זה קורה לפעמים עם מטאליים כשמורחים מהם כמה שכבות...) אז הסרתי ומרחתי מחדש. מכיוון שהלק על האגודל כבר ז"ל, השתמשתי בשלושת הצבעים האחרים (לא כולל הקמיצה) בצורה סימטרית – זהב באמצע (באמה) כסף מסביבו (אצבע וקמיצה) וארד בצדדים (זרת ואגודל).

כאמור, אם מישהו מספורטאינו יזכה במדליה אני אחליף את הכול לצבע המתאים (בתקווה שזה יהיה זהב... אבל אסתפק במה שיש). גם המניקור הנוכחי כבר נשחק, אולי אחליף אותו לצבעים זוהרים להזדהות עם שייטינו...
(וגם כי בדיוק הגיע אליי הירוק של CG
). הממממ.... בנזוגי נסע לביקור הורים אז לא יהיה מי שיתלונן על הריח... שכנעת אותי!

danra

New member
מדליק לגמרי!

איך פספסתי את זה?....

לקים מטאליים בהחלט בעייתיים אבל עדיין התוצאה מגניבה והרעיון מוצלח מאוד!
אם נזכה במדליה, שכל הפורום ישים לק בצבע המדליה

trilliane

Well-known member
מנהל
רוב תודות!
בינתיים יישמתי את הרעיון

(רק אתמול, התעצלתי שלשום
) וצבעתי את ציפורניי בצבעים זוהרים כתמיכה בשייטינו (תמונה בערב, כשהבנזוג יחזור עם הסמרטפון). לרגע תהיתי מה יקרה אם אריק זאבי יזכה במדליה ואיאלץ להחליף ("הבטחות צריך לקיים") אבל זה כבר ירד מהפרק...

danra

New member
מתה כבר לראות!

יללה תמונה!
(יש מצב שזאבי הפסיד ככה כי הוא לא רצה שתטרחי...
)

trilliane

Well-known member
מנהל
תמונה (לא משהו, הצבעים לא יצאו זרחניים
)

ועכשיו קלטתי שכתבתי שייטים והתכוונתי לגולשים... מבחינתי זה די אותו הדבר...

מרחתי שתי שכבות של שיק 31 White Flag לבן טיפקס (הבקבוק המוחזק בתמונה) שאני ממש שונאת למרוח, חבל על הזמן איך טינפתי את הציפורניים מסביב...
היום ניקיתי בטירוף והניקיונות ארכו בערך כמו המריחה...
ועדיין הקצוות לא יפים מסביב וגם עם המריחות מעל זה נסדק בהיקף ולא נראה טוב... אבל זה רק כשמסתכלים מקרוב.

יתר הלקים מלמעלה למטה:
אגודל: ORLY Skinny Dip
אצבע: ORLY Glowstick
אמה: ORLY Beach Cruiser
קמיצה: China Glaze I'm With the Lifeguard
זרת: ORLY Melt Your Popsicle

ארבעת האורלים מקולקציית Feel The Vibe שקניתי את הרביעייה המוקטנת שלה לפני כמה חודשים והצ'יינה גלייז מקולקציית הקיץ הנאונית-שימרית שלהם.

התכלת של אורלי פחות נאוני וגם הוא קצת שימרי (רואים בתמונות השמש של הפולישהוליקית) אבל עליי הוא ממש לא נראה שימרי... אולי זו הייתה טעות למרוח אותו על לבן כי בלאו הכי נזקקתי לשתי שכבות (הראשונה לא הייתי אחידה). בשאר הצבעים אפשר היה להסתפק גם באחת אבל רציתי להעמיק את הגוון של הירוק והצהוב; הכתום ממש לא הצריך שכבה שנייה (אבל מרחתי אותו על הזרתות וזה תמיד יותר קל) וגם הוורוד לא מצריך אבל ביד שמאל מרחתי שנייה כי הראשונה לא יצאה לי אחידה.

הצהוב והכתום זרחניים ובוהקים כמעט עד עיוורון; חבל שלא רואים זאת בתמונות...
הוורוד בוהק יפה אבל טיפה פחות, הירוק בוהק אך לא מעוור והתכלת כבר הרבה יותר סולידי (אבל עדיין חמוד).

בהצלחה לכל גולשינו, שייטינו ושאר ספורטאינו!

Nakuro

New member
יו עשית לי חשק לעשות כזה גם!

בדיוק היום חברה אמרה לי למרח על כל אצבע צבע אחר כי יש לי ככ הרבה לקים לדגום ורק שני סטים של ציפורניים שוסבלים מזה חחח

trilliane

Well-known member
מנהל
לכי על זה!
ציפורניים שונות זו דרך מצוינת

לנצל את מגוון הלקים מהר יותר...

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל "ניל פרייד" הוא *גלשן* רוח, לא מפרשית...

trilliane

Well-known member
מנהל
תלוי מי קורא להם... ויקיפדיה קוראים ללי גולשת

אני מעריכה שפשוט מסנפים את הגלישה לשיט כדי לא לפתוח ענף נוסף(?).

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה!
במציאות זה באמת מגניב למדי

וממש חבל שאני לא מצליחה לצלם צבעים זרחניים כמו שצריך...
אבל אני סומכת עליך שאת כבר מכירה את כולם גם ככה.

danra

New member
זה נראה מגניב גם בתמונה

ולמרות שאני יודעת איך הם במציאות, רואים שהם ניאונים אל דאגה

למעלה