מנסה לענות,
אוקי לא ראיתי סרט יותר מדי טוב השבוע אז אני פשוט ייתן 2 סרטים שאני מאוד מאוד אוהב כפיצוי .
סרט ראשון,
שם הסרט
החבובות החדש בקולנוע
קטגוריה? = אימה/מדע בדיוני/קומדיה/אקשן/ילדים
מיוזיקל
באיזה יום ראיתם?
לא זוכר.. אחד האהובים עלי
מה אהבתם בסרט?
קודם כל ההומור העצמי, הסרט שובר את המחסום הרביעי בכל כך הרבה נקודות והם עושים את זה ברמה כל כך מצחיקה שזה קורע, אחרי השירים בסרט מדהימים !!!! וזה כאילו החבובות ! וגם הסיפור מצויין, שלא נדבר על קסט הדמויות המצויין שיש שם ועל ההופעות אורח המצחיקות והטובות. יש שם את השחקנים שאני כנראה הכי אוהב בקולנוע. מאוד אוהבתי, זה מיוזיקל שלקחו אותו והפכו אותו למושלם . (כמו מה שאיקלר עשה לפחזניה בערך ...) .
הקסט של הקולות של החבובות מאוד טוב, נשמע אחד לאחד כמו הקסט המקורי, פשוט אין שום דבר רע הם פשוט עשו הכל מושלם ונכון לפי דעתי .
מה טעון שיפור בסרט?
אין שום דבר שאני רואה שטעון שיפור בסרט
שייצא כבר 2 !!!!
ציון סופי ולמה?
מוסיקה - 10 מתוך 10 (נאמנה לחבובות ולסרט של דיסני...)
משחק - 10 מתוך 10 (עם השחקנית של ENCHANTED בתפקיד הראשי איך אפשר שלא לאהוב את המשחק ?)
סיפור - 10 מתוך 10 (קליל, מלא בהומור עצמי, אני מת על זה ששוברים את המחסום הרביעי, ומאוד נאמן לסיפור של החבובות)
*לשבור את המחסום הרביעי, זה אומר מודעות לעובדה שהם בסרט שאנשים רואים, לדוגמא קטע מהסרט: הם שומעים איזה מזימה של הרשע להרוס את הכל ואז הוא אומר שהדבר היחיד שיציל את החבובות זה אם הם יגייסו 100,000 דולר, אז אומרים לו וואו, ביל, (לא זוכר את השם) אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי בטוח שגילית עכשיו מרכיב עיקרי בעלילה של הסרט. והסרט מלא בבדיחות שאפילו יותר שוברות את המחסום .
סרט שני
כנראה הסרט שאני הכי אוהב בעולם (מיד אחרי בת הים הקטנה)
שם הסרט
dr horrible Sing Along Blog
קטגוריה? = אימה/מדע בדיוני/קומדיה/אקשן/ילדים
קומדיה, \ מדע בדיוני \ קורע מצחוק \ מיוזיקל \ סרט חינמי שלעולם לא יצא לקולנוע \ גאוני
באיזה יום ראיתם?
פעם ראשונה באייקון לפני כמה שנים , ומאז ללא הפסקה.. כל הזמן ..
מה אהבתם בסרט?
קודם כל הרעיון של הסרט, את הסרט הם הוציאו בהוצאה חינמית לחלוטין, הסרט נמשך כחצי שעה בערך והוא לחינם ביו טיוב, הם הוציאו אותו מלחתחילה כהוצאה חינמית כדי לשנות את העבודה של הרווח העצום של התאגידים .ולצאת במחאה נגדם.
הוא בנוי מ3 מערכות שלכל מערכה מתחלקת ל2.
הסרט מספר את הסיפור של דוקטור הוריבל (השחקן הראשי מGLEE) שהוא בעצם בן אדם טוב, ו.. וול LONG STORY SHORT זה סיפור סופרהירו אבל מנקודת המבט של הVILLAN, נכון יש את מגה מוח אבל זה יצא הרבה לפני, וגם זה הרבה יותר טוב.
השירים בסרט מצויינים (מתחרים עם החבובות למעלה) השחקנים מצויינים, באמת זה סרט קצר שמצליח לגרום לי לפחוט לצמרמורת כל פעם שאני רואה את הסצנה האחרונה.
מה טעון שיפור בסרט?
שיעשו 2.. ושיהיה ארוך ומושקע...
ציון סופי ולמה?
9 מתוך 10.
כי הייתי שמח שהסרט היה יותר ארוך ...
זהו,