פינת הצרכנות הזולה

Optimistic Girl

New member
פינת הצרכנות הזולה

מה זה הפינה הזאת?
פעם בשבוע אני אביא לכם כל מיני טיפים של צרכנות.

המטרה היא: טיפול מודעות לצרכנות נבונה בגילנו.
כי בקרוב כולנו נעבור לגור לבד, וצריכים להרגל לזה שאנחנו צריכים לנהל תקציב שלנו לבד.

היום נדבר על פלאפונים,
בעקבות כך, שרמי לוי תקשורת והוט מובייל הוזילו מחירים,
כל חברות הרגילות שאנחנו מכירים, הוזילו גם !

רמי לוי תקשורת
88 שח דיבור ללא הגבלה
SMS חופשי וגלישה חופשית.

הוט מובייל
89 שח מדברים חופשי ללא הגבלה
+SMS חופשי וגם גלישה חופשית.

חברת פלאפון-
99 שח דיבור חופשי + SMS ללא הגבלה !
+ גלישה מהירות ב1 GB

זמן- זה תקף לשנה אחת.

חברת סלקום -
119 שח ללא הגבלה כנ''ל.
מהירות גלישה 1 gb

חברת אורנג'
125 שח ללא הגבלה,
אינטרנט 500 MB

עכשיו יש את YOU PHONE
לא זוכרת את המחירים, הם מחלקים את הפלייר של המחירים בסניפי מגה.

אז באיזו חברה אתם? האם יש לכם שיחות חופשיות?

Optimistic Girl

New member
דעותיי על העיניין הזה:

* קודם כל היתה שגיאה הכוונה היתה -המטרה היא טיפוח מודעות לצרכנות נבונה.

אני עוד לא בוטחת בחברות החדשות בשוק,
אני באחת משלושת פלא הגדולות.

חברה שלי, סיפרה לי השבוע על השיחות החופשיות,
והיא כבר עשתה את המסלול הזה,

אז השבוע גם אני עשיתי !

הטיפ שלי בנושא:

הערה-אני לא בחברת פלאפון, אך החברה שלי היא כן.
כשהתקשרתי לחברת סלולר שלי,
אמרתי ישר שאני רוצה להתנתק, ולעבור לפלאפון !
כי אצלהם שיחות ללא הגבלה זולות יותר.

המטרה: להוזיל עוד יותר עלויות.

הנציג ניצח כי חשב שגרם ללקוחה שרוצה להתנתק להישאר <ובטח יקבל על זה בונוסים>

אני ניצחתי , כי הורדתי עוד יותר את העלויות !

רק ככה צריך איתם !!!

וכן,
אולי זה קיבעון
אולי נוחות
אבל לא רוצה ביוקרטיה של החתונה הקטולית הזאת -להתנתק מחברת סלולר אחת, לשניה

אם מביאים לי מבצע טוב שגורם לי להשאר, אז אני עדיין נשארת בחברה שלי.

AS00AS

New member
אני עברתי לHOT

הם כבר די הרבה זמן בשוק, טלוויזיה, אינטרנט, טלפון ביתי,
אז אני שם, החודש הקרוב יעלה לי קצת יותר כי יש לי גם מכשיר שצריך לשלם עליו באורנג',
אבל מקווה שבחודש הבא אני סוגר את החוב אצל אורנג'

Purple Mushroom

New member
סלולרים :אני 10 שנים בסלקום

אני בחברת סלקום, כבר 10 שנים. (מאז שגנבו לי את הפלאפון-lg השחור, ביולי 2002, כשגרתי בירושלים).

יש לי שיחות חופשיות, אבל מגביל את עצמי. אני במסלול כלשהו, מאז 2004, שזה יוצא יותר משקל לדקה, אבל לא משלם על שום מסלול. יש לי שיחות נכנסות, ויוצאות,
אבל מגביל את עצמי מאוד. מעדיף לשלם לבזק בדרך עקיפה, 60 ש"ח בחודש. מסלול של 300 דקות שאותן אני כנראה אף פעם לא עובר,
ו-0 .00 0.00 ש"ח כל חודש. (כנראה חודש שני ברציפות), לחברת סלקום. יש לי הנחה של 3 שנים, מאז כנראה ינואר 2011, עד כנראה דצמבר 2013, של כ3 או 4 או 5 ש"ח כל חודש, הנחה בשיחות. על בסיס החזר ציוד ישן (מכשיר ישן).
sms ים אני כבר כמה חודשים לא מוציא מהמכשיר, רק עד 5 הודעות טקסט ביום, מהאתר של סלקום, שבו אני מבקר כל יום, אחרי ביקור באתר בנק הפועלים
, הבנק שלי בכמעט כנראה כמעט 22 השנים האחרונות.

רוצה לכתוב בבלוג שלי על זה, היסטוריה סלולרית של 14 שנים, ובאיחור של חודש, 10 שנים לסלקום, בסימן איפוס החשבון שלי איתם.
מנסה לצרף קובץ או צילום מסך.
=]

mad alot

New member
אני מחכה קצת עם המעבר

קודם נראה איך הקטנות מתמודדות.
הסיפור הוא שהקטנות קונות דקות מהגדולות, ושמעתי כבר תיאוריות שהאיכות אות שהגדולות מספקות להן היא נחותה יותר.

עוד חודשיים שלוש, נראה מה קורה, בנתיים נראה לי שווה לחכות, או לפחות להחליף לחבילה יותר זולה בחברה שאתם נמצאים בה כרגע.

חוץ מזה! שאני בחיים אבל בחיים! לא הולך להתעסק עם שום דבר שקשור להוט.
גם בטלוזיה, גם באינטרנט, וגם בטלפון הם היו עושים לי מלא בעיות והשירות לקוחות שלהם, נוראי שאין דברים כאלה.

h a j b i

New member
אני ניידתי מספר לגולן טלקום

אחרי יותר מ - 10 שנים בפלאפון. בחרתי את המסלול של ה- 10 ש"ח שכולל 60 דקות, 60 SMS ו - 10 MB גלישה.
לפי חישוב שלי החשבון שלי לא יעבור את ה- 50 ש"ח. במידה ויצא משמעותית גבוה יותר אני אחליף למסלול של ה- 99 ש"ח.
בינתיים הקו בסדר והאינטרנט עובד.

Puskas

New member
אני באורנג'

מבצע של חבר שנותן לי ב-109 שקל בחודש דיבור והודעות ללא הגבלה+ג'יגה גלישה..
האמת? אני לא מנצל את הגלישה עד הסוף ועוד לפני הדיל הזה היה לי דיל של 600 דקות ו-600 הודעות ולא ניצלתי אותו עד הסוף..
אבל היי, בחבר נותנים לי מסלול יותר טוב וביותר זול, אז לא נעבור? בטח נעבור :)
היום אגב, בעולם של האייפונים והגלאקסים למיניהם (עוד אין לי אחד כזה אגב), לא צריך חבילות מוגזמות..
הרי רוב הזמן גולשים על wi-fi ושולחים הודעות בLINE או בVIBER או WHATSAPP ומי שיש לו עצבים,
עושה שיחות וידאו בטנגו ומתקשר גם דרך התכונות האלו..

לא התכוונתי לעבור

אבל לפני 3 חודשים סלקום עשו לבעלי איזה תרגיל מעצבן אז על הדרך עזבתי גם אני (וההורים שלו, וחבר ועוד כמה אנשים
). אז היה רק את רמי לוי אז עברנו אליו...
לי אין חבילה כי אני לא מדברת כמעט בטלפון, בסלקום גם לא היתה לי... שם שילמתי שקל לדקה, ברמי לוי אני משלמת 18 אגורות לדקה... מבחינתי זה טוב מספיק בשביל להישאר

lee05

New member
אצלי

אני באוראנג' כבר 13 שנה.
בגלל שאחי עבד בחברה קיבלתי סמארטפון עם חבילה מאוד טובה ויוצא לי סביבות 200 שח לחודש. (היה לי גם מודם עם גלישה ללא הגבלה במחיר מוזל אך הוא נאבד).

כן חשבתי לעבור, בעצם לחכות קצת לראות מה קורה עם החברות ואז לעבור .
לפי החישוב יוצא לי אותו דבר גם פה וגם שם כי הרי ברגע שאני עוברת אני כבר לא אהיה מזוכת על המכשיר אז או להשאר באורנג' ב200 שח או לעבור לגולן נגיד ואז יוצא 99 שח תוכנית + 98 שח מכישר..יוצא אותו דבר.

Upgrade U

New member
הייתי לצערי הרב בתפוז המכני 12 שנים

ובמאי עברתי לגולן. אני בחבילה של הכל כולל הכל בלי הגבלה ב99 ש''ח.
מבסוט מהם מאוד. אפשר לסדר את כל ההגדרות באתר בצורה פשוטה (לחסום ושליחת הודעות לכל מיני חברות פרסום/תוכניות ריאליטי וכו),כל החשבונות מובנים וקריאים ואין שום בעיות עם הקליטה או ההודעות כמו שהרבה טוענים.

בהתחלה חשבתי ללכת להוט בגלל שהם יותר זולים, אבל אז חשבתי שוב והבנתי שאני לא רוצה שום קשר אליהם. לא כחברת כבלים ולא כחברת סלולרית.

יש לי כמה חברים שקנו מכשיר מהחברה עצמה (עדיין לא הבנתי למה,אם בחנות פרטית המכשיר עולה חצי) ועכשיו הם תקועים ומחויבים אליהם. חבל עליהם קצת...

אני באורנג'...

ואני משלמת 149 ללא הגבלה לא 125 :S בכל מקרה מגיע לי חשבון חודשי באיזור ה250 כי אני עדיין משלמת על המכשיר (הלא משהו) שלי...

אני שונאת את אורנג'!!!!!

לגבי כבלים בבית אנחנו בהוט ואינטרנט של בזק,אבל זה כבר צרות של אמא ולא שלי

למעלה