קצרים לחג: שמחת תורה

susieada

New member
אני בבית! שמחת תורה בארץ!

היו 3 שבועות של כייף, כל הזמן ג'גלינג בין לפחות 10 אנשים (6 מבוגרים ו4 ילדים, והגענו גם ל21 אנשים
). משפחה קדמה לכל, אז מעט מאוד ספורט (גם הספקתי להיות חולה
) - 3X הליכות עליות, טיול נהדר של 3:30 שעות בהר רייניר! - התנשמתי והתנשפתי אך נהניתי מואד!), פעם אחת נרטבתי במים בבריכה עם כל 4 הנכדים, ו2X ל2דק' אופני כושר בשדה תעופה הפילדלפיה
(נחשב?)
שמחה להיות חזרה בבית, אך כבר מתגעגעת לבן וכל המשפחה בסיאטל....

וכמו שמסיימים ומתחילים לקרוא את ספר התורה מחדש בשמחת תורה, אני מאחלת לכולנו "סיומים" והתחלות מרגשות!
 
ברוכה השבה!!!!


חג שמח יקירה. איך את מרגישה עכשיו?
נשמע שהיה לך ממש כיף ורווי. איזה כיף

&nbsp
מאחלת לך שכל ההתחלות והסיומים יהיו מרגשים ויביאו להתקדמות והתפתחות.
&nbsp
רק דברים טובים
 

מור שלז

New member
ברוכה השווה
איזה כיף שאת כאן

וואו - איזה הספק! נשמע שדחסת 10 שבועות בתוך 3 שבועות.
&nbsp
ואיזו ברכה מקסימה! מצטרפת מכל הלב: מאחל לכולנו "סיומים" והתחלות מרגשות!
&nbsp
כמה טוב שאת כאן
 
אימון כוח של בוקר היה נפלא. עוד שעה יוצאת עם חברה ל13 ק"מ

ריצה.
כיף של ערב חג

&nbsp
האימון בבוקר היה ממש טוב, גם בהתחשב בזה שהוא התחיל מאוחר מהתכנון (10 זה מאוחר!) כי יצאתי אתמול עם חבר טוב לבירה.
זה מדהים איך אם רוצים ועושים - אפשר להספיק הכל

&nbsp
&nbsp
זה חג שמייח!
 
והכי מגניב שהבן שלה התלווה אלינו לריצה, על האופניים


היה נהדר.
מזג אוויר נפלא. לא ייאמן שאפשר להתחיל לרוץ בשעה 17:00 ולא חם!
&nbsp
&nbsp

כן ירבו כאלו ריצות!
 

susieada

New member
ליווי מכובד!

מזג אויר מעולה בעונת המעבר! כה נעים עכשיו לצאת לאימונים בכל שעה (שלא צריכים להתמודד עם תנועה על הכבישים או איחור לעבודה!)
 
בין יוון למעגן מיכאל

לפני יומים חזרנו מחופשה משפחתית בקוס, יוון. אנחנו לא מרבים לטוס מנסיבות כלכליות, אבל איפשהו באמצע צוק איתן, שהיינו עמוק בתוך החרא כאן אמרתי לבעלי "בסוכות אנחנו בחו"ל" הוא ענה "איך?" ואני השבתי "איכשהו". וככה יצאנו לאחת החופשות הנפלאות שהיו לנו. המלון היה מדהים, הילדים נפלאים ולנו היתה חוויה נהדרת. פארק מים, טיול אופנים (הקטנה החזיקה רכיבה של 3 שעות ברחבי האי!!), טיולי בעיר העתיקה ובעיקר המון זמן איכות יחד.
&nbsp
בזמן החופשה רצתי ושחיתי (אפילו עם טריאתלט פולני בן 60 ששחה לצידי ונגנב מזה שאני מדברת פולנית....חחח) אחת הריצות היתה הריצה הארוכה בחיי, 24 קילומטר, בחשכה בעלי ליווה אותי ב10 הראשונים ואז 14 לבד. בשחיה עם המציל יום קודם (רציתי לדעת מה אורך הבריכה) הוא סיפר לי שהוא מתאמן למרתון הראשון שלו, כמובן עניתי "גם אני!!!" ושאלתי אם האי בטוח לריצה לאישה לבד, ואכן הוא בטוח. היתה לי אחת הריצות הנפלאות בחיי, קצב טוב, נופים מדהימים, עברתי פעמים ליד העץ של היפוקרטס וביקשתי שיתן לי את הכוח לסיים (נתן!). המשפחה חיכתה לי בסוף והיה לי מרגש במיוחד.
ביום האחרון הייתי אמורה לרוץ שם ריצת קצב ל8 קילומטר, שהשעון צילצל אדיי האלכוהול של ליל אמש ורצונות אחרים שלי
השאירו אותי במיטה. אין מה להגיד חופשה קסומה.
&nbsp
חזרנו וחזרה לשגרת הריצות והאימונים. והיום משחה תנינים, אני ושותפתי במקצה ה 3 קילומטר, מגיעות עם עוד חברות גשם שוטף, מטורף...בקושי מגיעות לחוף, אבל אז השמים מתבהרים, הים פלטה, החוף מדהים!!!
&nbsp
אתמול קניתי את מתנת יום ההולדת שלי, חליפת שחיה לחורף. על הדרך גם בגד ים חדש, ומשקפי שחיה ו....לי ולשותפה כובעי "כריש" עם סנפיר וזנב קטן על הכובע, של חברת zoog. שחינו עם הכובעים היום (מצוין לזהות אחת את השניה ובכלל קטע מצחיק). בקיצור היתה שחיה מדהימה....בעוד שבועיים סיום עונת המשחים בפוסידון ואז השותפה צריכה ללדת. שהיא תחזור היא תהיה כל כך חזקה (היא הטריאתלטית הכי הכי חזקה בקבוצה) אז אצטרך להתאמן קשה בשבועים שהיא תקח כחופשת לידה

&nbsp
בקיצור עשיתי סיכום קצר של השבוע האחרון - חג שמח לכולן!
 

susieada

New member
חוויות נהדרות בחופשה!

טוב שעמדת על ה"איכשהו!" נשמע אתנחתא מדהים, עם הזמן המלכותי
(איכון מהנכדה!) עם השחיין הפולני, עם המציל גם בדרך למרתון הראשון שלו, עם מרחק שיא בריצה, עם המשפחה. וחזרה ומיד למשחה עם בת הזוג (מהר מהר עוד משחה לפני הלידה שלה), קילומטרים של שחייה וריצה!
שומעים את הכייף והנאה בכל מילה!
ברוכה השבה וחג שמח!
 
נשמע שבוע מדהים

טוב שהצלחתם לצאת להתאוורר, שהיתה לך ריצה קסומה והשחייה גם נשמעת חוויה.
 

מור שלז

New member
כמה טוב לראות אותך כאן
ואיזה הספק!

החופשה שלך נשמעת פשוט קסומה! איזה יופי שהצלחתם לצאת לחופשה הזו בחו"ל, במיוחד אחרי צוק איתן וכל מה שעברתם בקיץ.
&nbsp
נשמע חשוב כל כך לך, לילדים ולכולכם ביחד.
&nbsp
והריצה הארוכה עם הליווי של בעלך בהתחלה, עם הנופים המדהימים ועם המשפחה שמחכה לך בסוף - וואו!

&nbsp
וסחתיין עליך שאחרי כל זה עוד הספקת לחזור היישר למשחה - מדהימה!
 
סובב תל אביב

אז בניגוד לכל הסיכויים...
- הפנימית הוחלפה במהירות
- חזיית הספורט "מלפני ההריון" הצליחה לעלות עלי. בכל מקרה, לנשום זה לחלשים.
- השמרטפית קיבלה אותנו ב-6:30 בבוקר כמו שקבענו
ו... מיהרנו לזינוק (רק 6.5 ק"מ רכיבה משם). הגענו 3 דקות לפני שסגרו את השער והכינו להזנקה הבאה. עצרנו רגע לנשום ויצאנו לדרך. בגלל שזינקנו עם האחרונים, התחלנו בעומס די כבד. החלק של איילון היה כמובן ממש כיף, ברגע שיוצאים ונכנסים לתל אביב נהיה צפוף יותר. לקראת סוף ההקפה הראשונה התחיל לטפטף, דווקא גשם כייפי כי היה חם.
בירידה מהגשר של רוקח בלמתי קצת, ובגלל שלא רכבתי ברצינות המון זמן, שכחתי לפמפם. הגלגל האחורי החליק (כביש של גשם ראשון). לא נפלתי, אבל הלב שלי נפל לטייטס. שאגב, לא היו מרופדים - רעיון רע מאד.
משם והלאה, בכל ירידה האטתי קשות. עלינו לאיילון להקפה שנייה, ועכשיו הצטרפו אלינו רוכבי ה-21 ק"מ, ובמילים אחרות, כל גן הילדים. הקצב ירד משמעותית, והפחד עלה.
ואז שוב גשם. ושוב גשם. ואז - גגגגגששששששששששששששששםםםם!!!!!!!! מטורף, ברד, רוח פנים שאי אפשר לראות כלום. זה נמשך אולי 10 דקות, אבל המארגנים החליטו לסגור את הארוע. למזלנו, זה לא שינה לנו כי היינו כבר בדרך חזרה. בדרום תל אביב חצינו נחלים זורמים, אחר כך כבר יצאה השמש.
דקה מהסוף ילד רכב לי כמעט לגלגלים ושוב כמעט איבדתי שליטה בבלימה. פחד. נראה לי שהגיע הזמן להחליף צמיגים. בינתיים מקבלים עדכון שהילד נרדם ולא צריך למהר.
וטוב שכך, כי אי אפשר היה למהר. הארוע הסתיים, הרחבה ריקה למעט חלוקת מים (וקפה). החזרה הביתה על המדרכות איטית, קרה וכואבת. בערך 50 ק"מ של רכיבה, למי שרגילה לרכב 4 בשבוע, זה הרבה.
את הכסף, בכל אופן, נקבל בחזרה כי "הארוע בוטל". יפה מצידם. קיבלנו חולצה חינם (גזרת גברים, איזו שאלה).
 
למעלה