קצרים ליום חמישיש

susieada

New member
קצרים ליום חמישיש

בוקר אור! קצת יותר קר? יותר חם בלב!

יום מלא שמחה לכולנו.

perach22

New member
בוקר אור נפלא...

שיעבור היום בכיף וסופ"ש יתחיל מהר....
ובנות הלילה שעה פחות לישון...

לא לשכוח.... !!

דברים שעשיתי בדרך לעבודה...

אימון שחיה עם קבוצה- אחרי היעדרות, אחרי שלא שחיתי כמעט שבועיים, למעט שחיה נינוחה ביום ג' האחרון, אבל הרגשתי סבבה אז הסכמתי לבצע מדידת 800 מ'. המאמן מרוצה. לא בטוחה שזה שיא, אבל גם לא התאבדתי על זה, אז נראה לי שהתוצאה סבירה. לאחר מכן ריצת 20 ק"מ בטיילת לאורך החוף. הרגליים כבדות, חם לי. 10 ק"מ ראשונים היו אמורים להיות בקצב קל- ואכן היו כך. אבל ה-8 ק"מ הבאים אמורים להיות בקצב מרתון. נשמתי יצאה, והרגשתי היטב את כובד השחיה ברגליים. אחרי 4 ק"מ כאלה מול הרוח עצרתי לשתות, חידשתי את הריצה והחלטתי להתמקד כל פעם רק בקילומטר הבא, לעבור אותו ולהחליט מה הלאה. אחרי 7.5 ק"מ עצרתי שוב לשתות, כשהקצב מהיר ב-3 שניות מהנדרש. החלטתי להורי הילוך, לעשות לעצמי הנחה של חברי מועדון, אבל בפועל עד סיום ה-8 ק"מ הללו, התייצבתי על קצב המרתון ולא נותר אלא לסגור 2 ק"מ שחרור. מצחיק, שהשחרור היה מהיר למדי. דוקא כשלא ניסיתי להיות על קצב מסויים, התקרבתי אליו בלי לשים לב. השמש קפחה על ראשי הפעם (התחלתי לרוץ ברבע לשמונה בבוקר). נראה לי ששעון הקיץ מגיע בזמן. מיץ תפוזים סחוט טרי לקינוח ועפתי למקלחת ולעבודה.
כמה כיף שסופ"ש באויר!

susieada

New member
כל קילומטר בנפרד - ואת מגיעה רחוק!

שמחה על הטסט 800מ' שלך בשחייה ועל המהירות בשיחרור הריצה - וכל מה שבא בין זה לזה!! (הרבה!!)

מור שלז

New member
הצחקת אותי עם "הנחה של חברי מועדון"

כל כך ברור שאם ההנחה הזו היא בזמן הריצה - המועדון לא בתוקף אצלך

וההספק שלך בדרך לעבודה פשוט מדהים!
כמו גם העובדה שאת לא שוחה שבועיים, ואז מוציאה תוצאה סבירה בטסט. איך את עושה את זה?

susieada

New member
טבילה בים בספונטניות מחלוטת ומפתיעה!

אימון חיזוק בבוקר על חוף גורדון בת"א עם הקבוצה.

סיום ושאלה למאמן על המלצה לשחייה (בבריכה) לאחר כך.

חשב לשנייה, חייך ואמר לי פשוט להיכנס לים לשחות פנימה והחוצה כמה פעמים...

סליחה?? אין לי בגד ים. אין לי חליפה! אין לי משקפת. אין לי כובע ים. אין לי בגדי החלפה. אין לי מגבת גדולה...

So what... נכנסתי, חשבתי על אמא לאינדיאנים שעשתה 2 סיבובים בים לפני שבוע... ושרדתי 16 דק'... בבגדי הריצה, עם טייטס ארוך. ניעור ראש קל כל פעם לנווט... הייתה לי מגבת קטנה (של טריאתלון נשים לפני שנתיים) וחולצת ריצה עם שרוול ארוך ש"קילפתי" ממני אחרי החימום באימון... אז קצת יכולתי להתנגב ולהחליף בגדים. העיקר? צחקתי כל הדרך לאוטו!
(ואז לקח לי שעתיים להתחמם.. כולל מקלחת חמה.)
אבל היה כייף!

עוד מעט באמת אוכל לחזור לים האהוב שלי!

מור שלז

New member
איזה אלופה! איזה ספונטניות...

אני ממש רואה אותך בעיני רוחי מאושרת אחרי הטבילה בים האהוב, צוחקת לך כל הדרך אל האוטו

אלופת הספונטניות!

למעלה