קצרים ליום חמישי גשום

tom696

New member
שלא ישאר בודד

כיוון שאף אחת לא כתבה אני אכתוב אוף טופיק. התירוץ הספורטיבי - עליתי ארבע קומות ברגל..

אני במירוץ אחרי עבודה ואחרי דירה. דירה יותר קריטי כי החוזה נגמר בסוף החודש ואי אפשר להאריך.
אז הגענו אחרי שתאמנו פגישה. אנחנו ועוד 2 אנשים בערך. במודעה כתוב קומה שניה ושיש בבניין מעלית.
הקומה היתה בקומה רביעית (והקומות כאן גבוהות) ובלי מעלית (אישיו בשביל אורחים שלנו).
עלינו, הורדנו נעליים, כי זה מה שנהוג פה בכניסה לדירה, עשינו סיבוב בחדר הראשון ואפילו לא טרחנו להעיף מבט נוסף וירדנו.
הראנו למתווכת זה מה שכתוב במודעה אז היא משכה כתפיים והלכה.

בגלל זה אגב לא הלכתי לרוץ - כי זה שתה לי שעה מהלוז אחרי שכל הבוקר הייתי בראיון עבודה...

melon

New member
גם פה מורידים נעליים

וזה נחמד אחרי שמתרגלים לזה.
לומדת מטעויות : צריך לשים לב שאין חור בגרב לפני שיוצאים להתארח (וגם ללבוש גרביים זהות ולא מה שמצאת בכביסה באותו רגע).

איך היה הראיון ?
חיפשת קבוצת ריצה מקומית ? זה עוזר להכיר אנשים ולהתאקלם כי רצים תמיד מוצאים נושאי שיחה מרתקים כמו ג'לים וגרבים מנדפות (או מנדפים ? ).
מה לגבי מירוץ מקומי נחמד ? זאת העונה

tom696

New member
:)

הראיון היה חציו בזבוז זמן. אחת הבעיות כשמחפשים עבודה בסטרטאפים היא שמעבר לעניין הכסף לסטרטאפים רבים אין רעיון מגובש מספיק בקשר למוצר (שלא לאמר שלחלקם אין גם הבנה טכנולוגית רלוונטית) וזה סיכון גדול מדי.

חפשתי קבוצת ריצה ומצאתי משהו לא רחוק אבל עוד אין לי לוז מספיק מסודר כדי להתחייב למשהו. השבוע כלל 4 ראיונות עבודה ונכון לעכשיו 5 דירות שראיתי ו-5 דירות שמתוכננות לסוף השבוע.

עכשיו זו בהחלט עונה המירוצים - היה חצי מרתון מקומי, מירוץ 25 שכלל גם חצי מרתון, היום יש 10 ק"מ מירוץ נשים, שבוע הבא יש 10 ק"מ באחד הפארקים ובסוף החודש יש מירוץ נשים של נייקי אבל אני לא שם מבחינת הסטייט אוף מיינד. אני קודם כל במצב הישרדותי של להחזיק בעבודה שיש לי, למצוא עבודה קדימה, למצוא דירה וכו'.

יאללה תיכף סופ"ש פה, שיהיה סופ"ש מוצלח :)

מור שלז

New member
טוב לשמוע ממך - בהצלחה!

האמת שטיפוס במדרגות נראה לי פעילות נפלאה!

בהצלחה עם המירוץ האינטנסיבי שלך: אחרי העבודה ואחרי הדירה ואחרי בכלל.

melon

New member
סופ"ש האחרון

התקיים המרתון המקומי. 4 מחברי הקבוצה שלי רצו מרתון ראשון. בגשם שוטף ורוח שהכתה ללא רחמים.
אנחנו עמדנו לעודד אותם אבל היה ריק למדי כי מזג האויר היה איום. בדרך כלל רצי החצי מסיימים ועוברים לעודד את רצי המקצה המלא, אבל הם היו רטובים וקפואים. ומיהרו להתפנות.
השלטים שהכנו נמסו (אין מילה אחרת לתאר את זה).
דיילת מכירות מיואשת ניגשה ושאלה אם בא לנו לנסות יוגורט חדש. אמרנו שכן , והיא בשימחה שלפה 20 (!) יוגורטים כל פעם ודחפה לנו לידיים - קחו קחו , אין למי לחלק.

וחזרתי הביתה קפואה , נוטפת מים ועמוסת יוגורטים (בטעם לימון , קוקוס, דובדבן , ליים , טבעי).

יצא לכן לרוץ תחרות במזג אויר איום שכזה ?

tom696

New member
מורשת קרב

לפני שנתיים (שלוש?) בחצי מרתון ירושלים ירד גשם וברד. בקמ התשיעי ליד התאטרון הכה בנו ברד והסיבה העקרית שלא הפסקתי היתה כי רצתי עם תמר.

חוויה לדורות :) אבל אין ספק שעדיף במקרה הזה להיות בצד הרץ ולא בצד המעודד.

מור שלז

New member
כל הכבוד לך על העידוד במזג אויר מטורף שכזה!

אני תמיד חושבת שלעמוד ולעודד קשה אפילו יותר מאשר פשוט ... לרוץ!
לפחות אפשר להתחמם קצת בריצה...

האמת שיצא לי לרוץ במזג אויר סוער, עם גשם/שלג, רוח וכמעט כל טמפרטורה שניתן לרוץ בה (החל מ-39 מעלות וכלה במינוס 26 מעלות), אבל לרוץ מרתון ראשון בתנאים כאלו נשמע לי פשוט אכזרי

איך היה לחברי הקבוצה שלך?

melon

New member
נראה לי

שלרוץ זה הרבה הרבה יותר קשה , אנחנו עשינו הפסקת קפה.
היה להם קשה מאוד אבל סיימו בכבוד.

למעלה