קצרים ליום חמישי

susieada

New member
הערב! יום חמיש בדרום השרון!

פרטים אצל איילת 054-811-6251

שהגשם והמצב הבטחוני משנים את התוכניות

אני לא אוהבת שינוים, כן כן בן אדם עם בעיות שליטה לא ממש מסתדר אם זה....והיתה לי תוכנית אימונים מתוכננת נפלא לשבוע. היא גם התחילה מעולה ואז...
אתמול התבטל אימון הריצה של הקבוצה בגלל הגשם
והיום התבטלו התוכניות בגלל המצב הביטחוני שמחייב קרבה למרחבים מוגנים. בעבר כבר רצתי ככה, אבל היום שבעלי רץ איתי, ניראה לי לא לעניין להשאיר לבד את הילדים.

אז אולי אספיק לרוץ קצת בצהרים, כי יש לי יום קצר ואולי אספיק לשחיה בערב, כי יש חג פורים לילדים היום, ואולי יהיה גם היום יום מנוחה.

ולסיום: בעלי קנה לעצמו אופני כביש (רצה כבר מזמן ולדעתי זה באמת הדבר שהכי מתאים לו כי הוא רוכב שטח מדהים ומת על מהירות ובכלל כל הקשור במוטוריקה) ואחרי התלבטות רבה שלי קנה לי נעלי רכיבה וקליטים - אתמול ישבתי כמעט שעה על האופנים בבית לתרגול "התחברות ושחרור"....האמת מתה מפחד מזה אבל זה לגמרי מגניב והנעלי ממש יפות (שבתכלס זה הכי חשוב....חחח)

שיהיה חג שמח ורגוע!

מקווה שיתאפשר לך להתאמן כאוות נפשך, לחגוג את פורים ולהנות מהנעליים החדשות!
עכשיו גם הילדים שלך יכולים ללבוש בגאווה את החולצות שכתוב עליהן: "אבא רץ (או רוכב), אמא רצה (או רוכבת). לנו אין ארוחת צהריים"...

susieada

New member
בשורות כל כך מגוונות...

הקושי הפיזי והרגשי של הביטולים של אימונים בגלל הגשם ושוב המצב הבטחוני... והשמחה שתבוא של רכיבה משותפת עם בעלך! - אופניו החדשים ואת עם נעליים מחבורת חדשות (יפות)!
פורים שמח ובטוח!

פורים ילדים נדחה בגלל המצב הבטחוני

כניראה ליום ראשון או שני, אבל סיימתי את היום באימון שחיה קשה וטוב. באמצע היתה התראת צבע אדום אבל כמובן שלא היה סיכוי להספיק לצאת.
שמחה שככה סיימתי את היום!

more run

New member
תתחדשי!

ממליצה לנסות רכיבה ראשונה כשאת מחוברת לקליטים על הדשא.
שיהייה חג שקט...

ותודה לאלוהי הריצה

בוקר שמתחיל עייף, ממש לא בא לי על מהירויות בבריכה. הואיל והשחיין הכי מהיר בקבוצה מודיע גם הוא על עייפות (הוא בשבוע הכי עמוס לקראת מרתון פריז), אני מצטרפת להכרזות, ומציעה למאמן, שהואיל וממילא אין לי שום תחרות קרובה, עדיף שנתמקד בסגנון שלי. האימון זורם בכיף עם התמקדות בתנועות ארוכות. בדיעבד אני מגלה, שהיציאה לריצה שאחרי השחיה הרבה יותר קלה לי מהרגיל. בד"כ הריצה ביום חמישי אחרי האינטרוולים בבריכה היא צער בעלי חיים. הפעם, כבר בחימום אני מרגישה הבדל עצום, ואת 10 הק"מ הראשונים, שאמורים להיות בקצב קל, אני רצה מהר מכפי שתכננתי. גם קטע הטמפו שלאחר מכן מהיר מהמתוכנן, ואפילו השחרור מהיר. הים סוער, הגולשים חוגגים, השמים מעוננים ואני מרגישה שתיכף אטבע במבול המאיים לבוא, אבל אלוהי הריצה דאגה לי היום, הגשם עצר ממש לכבודי, בסיום הריצה השמש אפילו יצאה לומר שלום, ורק לאחר שסיימתי את הקפה והכריך בבית הקפה הקבוע על הטיילת- חזר הגשם.
עכשיו, כשהבנתי את הרעיון, אפשר כבר לקבל בחזרה את האביב???
חג פורים שמח!

susieada

New member
כמה חיוכים הפוסט אחד!!

היה לך יום נפלא בבריכה, בריצה, עם קצת שמש, עם הקפה האהוב.
שיהיו עוד הרבה ימים כלא שאולהי הריצה שומר עליך! ושנותן לך את החכמה לתאם אימון מתאים עם המאמן!

susieada

New member
חזרה לחיזוקים אחרי חודש הפסקה!

שלשום האורתופד האונקולוגי נתן לי אישור לעשות כל דבר שבא לי (חוץ מריצה כמובן) שלא גורם לכאבים. ראה את הCT האחרון וקבע שאין סיכון של שבירת עצם בתוך אימונים שגרתיים. אבן נגולה מליבי!

אז היום המאמן הכתיב לי אימון של כ30 דק': 5 סטים של 4 דק' עם 2 דק' מנוחה בין כל סט (טוב - לקחתי רק דקה כי "מיהרתי.")
כל סט כלל דקה סקוואטים, דקה פלאנק (מתוודה שלרוב בגלל כאב גב הייתי על הברכיים), דקה לאנג'ים ודקה שכיבות סמיכה על אכסון. נחמד! שרדתי! ולקינוח לבריכה לחצי שעה של שחייה קלה.

חברה טובה שלי מארה"ב הגיעה להיות איתי 10 ימים.
חיים טובים!!

למעלה