קצרים ליום חמישי

melon

New member
המדריך הלא שלם לריצה בויאטנם

אז איך רצים בויאטנם ?

אפשרות ראשונה : שולי הכביש.
במקרה ובחרת באפשרות זאת , אין צורך ללבוש צמיד זיהוי , כי לא תספיקי להתרחק הרבה מפתח המלון לפני שתתרסקי על קטנוע מקומי ובעל המלון יוכל לזהות אותך בקלות.

אפשרות שנייה : מדרכה.
זאת תהיה ריצה קלה מאוד כי המדרכות עמוסות באלפי אנשים וגם קצרה מאוד.
גם במקרה זה, צמיד מזהה אינו חובה כי הפגיעה תהיה קלה - רגל שבורה או יד מרוסקת, וזאת אחרי שנתקלת ברוכלת חביבה, מדרכה עקומה או דוכן לממכר אננסים (יאמי יאמי).

אפשרות שלישית : אגם הברבורים.
כמעט כל עיר שמכבדת את עצמה, וכל כפר בינוני ומעלה - חופר לו אגם במרכז העיר, עוטף אותו בטיילת חיננית ומטיל במימיו ברבורים.
לא אמיתיים (כי אלה יאכלו במהרה) , כי אם סירות פדלים חינניות בצורת ברבור צבעוני שתמורת 5 שקלים ניתן לדבש בהם בסיבובים. הקטנה שלי נשבתה בקיסמם. וכך בשעות שאינם נחשבות רומנטיות - ניתן לרוץ בסיבובים סביב האגם בזמן שבני משפחתך צופים בך מברבור פלסטיק
- כמה נפלא !
בהעדר אגם - גם כיכר מרוצפת מרכזית עשוייה להתאים.

על כל חנות שנייה בויאטנם מופיע השלט המפתה
foot massage
זה יכול להיות בית קפה ו foot massage, חנות תיקים ו foot massage וכן הלאה.

כשזה מגיע לעיסוי העולם נחלק לשניים:

אלה שמחייכים במבט חולמני - מתים על זה, ואלה שקופצים במקומם - תודה , אבל לא לגעת בי בבקשה.
אז אני מהסוג השני , ובכל זאת , הטיול כלל הרבה דברים יחודיים ומיוחדים והחלטתי לזרום ולשתף פעולה.
קצת התבאסתי שהבחורה החיננית בכניסה פינתה את מקומה לבחורצ'יק בעל ידים חסונות שפירק לרגליים שלי את הצורה, כולל חבטות ולחיצות וקנקים באצבעות (הבעל המשועשע צילם את פרצופי המתקומם בעודי צועקת ומנופפת בידים לא לא לא ! לא ! זה מספיק ! ) . יצאתי משם צולעת ומקטרת. הרגליים כאבו לי מאוד , ממש בכל מקום , אי אפשר למקם בכלל. כל השרירים צעקו.

בבוקר למחרת - שקט ושלווה. יוצאת לבדוק את הרגליים (סובב אגם הברבורים) כלום לא כואב , הדורבן ישן, השינס שותקים. אין כלום. הכל מרגיש טוב. הרגליים מבסוטות . היתכן ? ? ? עובדה. קיבלתי רגליים חדשות (מחודשות)

על אחת המסעדות הופיע איור מרגש של כל החיות שהם מגישים שם. מעשה אומנות נאה. חוץ מדגים , פרות , צפרדעים , נחשים וכלבים הופיע שם גם .... דורבן !! לא פלא ששלי מתחבא לו ...

היה טיול מוצלח !

איזה מגניב!

כל הכבוד שהצלחת לרוץ בתנאים האלו.
מזכיר לי את המדריך לריצה בקטמנדו: לא רצים בקטמנדו.
ומגניב שקיבלת רגליים חדשות!

susieada

New member
תיאור מקסים ומקורי של ויאטנם!

כייף שהעזת לקבל foot massage ולתמורה, קיבלת רגליים חדשות!
נשמע טיול מיוחד, עם ריצות במוקות מיוחדות!
כייף שך חוויה!

צ ל י ל 8

New member
אין לי הרבה זמן לאחרונה להיכנס לכאן

והייתי (ועודני) חולה. התקררות, אבל אני סובלת ממש מכאבי ראש, כך שלא רצתי כבר שבוע

מאחלת לכולן סופ"ש מקסים

susieada

New member
תרגישי יותר טוב.

ומקווה שתוכלי לחזור מהר לבריאות וריצה.

קצרה, קשה וגרועה

אני ממשיכה ברצף המעיכות שלי. אתמול יצאתי לריצה שהדבר הכי טוב שאפשר להגיד עליה זה שיצאתי לריצה... היה איטי, מעיק וקצר.
לא מסוג הריצות שמעודדות אותך לקראת מירוץ.
החיים בורחים לי מבין האצבעות כי אני כל הזמן מחוץ לבית עם שחר... מסיחים את דעתו עד שהשיניים יסיימו לבקוע. לפחות מחר יום שישי!

תם לו שבוע

וטוב שכך... השבוע הזה מצטיין בהפחתת עומס לא רצונית, ואפילו ללא שום פציעה. אלה החיים שאילצו אותי, שלא כהרגלם, לצמצם פעילות, כלומר להסתפק באימון אחד ליום ודי. למעט יום ראשון, שבו הצלחתי להשחיל ריצת בוקר בסינגלים, עבודה ושחיה בבריכה. יום שני- אימון טמפו קבוצתי כותש, שאחריו כבר לא היה לי כח וחשק לכלום, ופשוט התחברתי לכסא במשרד.
יום שלישי- רכיבת יום ד' הוקדמה ליום ג', משום שבן הזוג שלי טס לחו"ל ביום ד' בבוקר. שילוב של עייפות, רוח מזרחית מעיקה, נזלת עקשנית ותחושה של " מעכו אותי". אפילו קיצרתי מעט את הרכיבה כדי לחטוף פחות מזרחית לתוך פרצוף בחזור.
יום רביעי- יומי הראשון כחד הורית זמנית: אחרי ארגון הבנות יצאתי לריצת הרים עם שתי חברצות בשעה המושחתת 8:00 בבוקר. 15 ק"מ של ריצת הרים קשה ומקסימה, הכנה לריצת היומולדת שאני מתכננת לקבוצה. לא בטוחה שהם ישמחו בשמחתי... לא בכל יום רצים בסינגלים, יורדים לכיוון בקעת אלון, מטפסים לבית אורן וממשיכים דרך נחל כלח לשויצריה הקטנה.
הבוקר- שעתיים של שיעור פרטי ברכיבת שטח, שוב התחלה בשעה של פנסיונרים- 8:30. ככה זה כשהאיש שאחראי לתיפעול הבנות בבוקר נופש לו בחו"ל. הרבה רכיבה לא היתה שם, בעיקר תירגולים של עליות, ירידות, סיבובים וכו', מעט מאד קילומטרים. לסיום חשבתי להמשיך ברכיבה עוד זמן מה, אבל כעבור חצי שעה הבנתי, שהפגישה שקבעתי במשרד נמצאת בסכנת הכחדה וכדאי להתקפל. לבריכה שוב לא הגעתי, כי ערימות התיקים על השולחן הציקו למצפוני הלא שקט ובחרתי לכתוב עוד כמה שעות. יום מתסכל מבחינה ספורטיבית, מאד מתסכל. אני מתכננת לפצות את עצמי בענק בשבועות הבאים, כולל חופשה רצופה לאורך כל הפסח, שבמהלכה לא אקמץ בקילומטרים משום מין וסוג!

מחר אשתתף ב"צאו לרוץ"- ריצה לא תחרותית שבמסגרתה, על כל קילומטר ריצה של כל משתתף, תורמת הקרן לידידות 20 ש"ח למטרה שבוחר המשתתף. בתכנון- בין 20 ל-30 ק"מ, לפי החשק. מדובר בהקפות של 2 ק"מ, מקווה שלא להתחרפן מזה

melon

New member
מרתון לאמיצים בלבד

לראשונה בתולדותיה פותחת צפון קוריאה את שעריה ומזמינה זרים להשתתף במירוץ המרתון

מעניין מי יהיה מקום שני ? (מקום ראשון כבר ידוע , הוא אפילו לא צריך לזנק )
מעניין מה יקרה למי שלא יעמוד בזמני היעד ?
מעניין מה יהיה המרחק של המרתון המלא ? 42.2 זה לא מספיק קשה

ממממ..... נראה לי שאני אוותר

אגב זה פורסם לראשונה ב 2 באפריל אבל מתאים יותר ל-1

susieada

New member
אה.. רק בגלל הcut off בעבר..

לא השתתפתי... (2:38 לנשים)
מענין המאמצים של המדינה הזאת לשפר את התדמית העולמית...

למעלה