קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר טוב!
עוד כמה ימים לפסח... הרבה הכנות, הרבה מחשבות, הרבה אימונים.

susieada

New member
להתחיל את הבוקר בים!

קודם אימון חיזוקים ואחר כך כניסה ושחייה בים - הפעם באתי מוכנה - עם חליפת השחייה שלי!!, כך ששחיתי ולא רעדתי מקור שעתיים נוספות.

אימון החיזוקים נורא מצחיק (איך אנחנו בכלל נראים לעוברים? קבוצה של 30 עושים דברים מוזרים על חוף הים?!) אימון מאוד מחזק - היום כלל ריצת (הליכת) חימום, ואז סטים של תרגילים הכוללים סקוואטים, לאנג'ים, הליכת עכביש ועקרב, קפיצות לגובה רשת הכדורעף, chin-ups על מוט, שכיבות סמיכה ל"מנוחה" ופלאנקים לקינוח.
כל אימון שילוב אחר. כל פעם מרגישים את השרירים. כל פעם אני יוצאת מאותגרת ומרוצה.

אבל אימון שהתחיל ב6:15 בבוקר (בתל אביב)?? קמתי ב5:00! אני?? זה גם ניצחון בשבילי!

יום נפלא!

מקווה לראות כמה מכם במפגש הערב בצומת מגידו, חנות סיגמא של רועי שיפרון.

מור שלז

New member
נשמע כיף של אימון! גם חיזוק, גם ים

אחת הסיבות שאני לא אוהבת חדר כושר - היא שלא עושים את זה בחוץ. לעשות את החיזוקים בחוץ, על חוף הים, עם הכחול המרגיע ברקע - נשמע לי חלום..

ובן אדם אחד שעושה דברים מוזרים על הסוף - נראה מוזר/מטורף.
קבוצה של 30 שעושה דברים מוזרים על החוף - נראהכמו אימון איכותי

כמה טוב שזכית גם לשחות בים האהוב עליך. אימון נפלא לקראת טרינשים!

אלולה145

New member
גם אני

עברתי עבודה לפני חודשיים (שדורשת ממני שעתיים נסיעה ביום) ומאוד קשה לי לשלב את הריצה בלוז החדש.
אז אחרי שלא הצלחתי להרים את עצמי מהמיטה בשלישי (הקטנה היתה ערה שעה באמצע הלילה), כיוונתי שעון ל-5:10. ב 05:40 יצאתי ל-12 ק"מ של pure joy. ואפילו הספקתי להגיע לעבודה ב 08:30 (חופש פסח התחיל לעשות את שלו בכבישים).

שאלה שנשאלה פה עשרות פעמים- איך עושים את זה??? ביום רגיל אני יוצאת מהבית ממש מוקדם. חוזרת בערב מאוחר או מוקדם בשביל להיות עם הילדים. בערב אני לא מצליחה לגרור את עצמי החוצה (מתמוטטת בתשע וחצי - עשר למיטה
).
אז אם אני לא קמה ממש מוקדם ומגיעה מאוחר לעבודה (פקקים- לא כל יום פסח) אני לא ארוץ באמצע השבוע.... לאלה שעובדות משרה מלאה+ - מתי אתן מצליחות לדחוס את האימונים?

בכל מקרה בוקר של כייף :)

susieada

New member
כל הכבוד על הpure joy!

כייף וממש מקל כשאין פקקים בימי חג!
סוגיה נפוצה. איך להכניס את הכל, משפחה, עבודה, נסיעות ארוכות בכבישים מפוקקים, שינה וגם ספורט...
אתן לאחרות לענות. לא קל. אפשר לקום כל יום ב5... אך מה קורה עם העייפות? ושעות שינה?

באופן אישי, יש לי את הלוקסוס של פנסיה..

מור שלז

New member
כל הכבוד שהצלחת! מזדהה כל כך...

גם אני התחלתי עבודה חדשה לפני חודשיים, והתקשיתי מאוד לשלב את האימונים בשגרה המטורפת הזו, שכוללת ימי עבודה ארוכים של 12, 14 ואפילו 16 שעות לפעמים.

אצלי הפתרון היחיד הוא באמת לקום מוקדם בבוקר ולהשחיל את האימון לפני העבודה. ככה אני גם מגיעה עם אנרגיות טובות לעבודה, ומתמודדת יותר טוב עם כל הסטרס שמתלווה לעבודה חדשה.

גם אני לא מצליחה להוציא את עצמי לאימון בערב... רק בבוקר.

מקווה בשבילך שזו תחילתה של שגרה מבורכת (ומאחלת את אותו הדבר גם לעצמי
)

susieada

New member
הרשמה למירוץ נשים הרצליה ב16.4 מסתיימת...

ביום ראשון הקרוב.
מקצים: משפחה (גם בנים וגברים יכולים להשתתף), רק לנשים: 4, 8 ו12 ק"מ.
הנה הלינק למידע והרשמה.
אני "רצה" את ה4.

להתראות שם!

למעלה