קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

שבוע קצר! שבוע של חזרה לשגרה.
יום נפלא וכמעט סופ"ש

susieada

New member
זריחה, חיזוק ושחייה!

עננים בצבע אפרסק, אור ראשון, (אויש קימה ב5:00).. חיזוקים מטורפים (טובים!!) וקינוח של שחייה בים (אני עם חליפה, רוב הקבוצה כבר בלי.

בוקר תענוג!
יום נפלא!

susieada

New member
תזכורת - מפגש הערב בקיבוץ חנתון

עוד מפגש הכנה לטריאתלון נשים!
הערב בקיבוץ חנתון (ליד צומת המוביל). פתוח לכולן.
20:30.
פלייר מצורף.
מחכה לחיבוקים בכייף!

גברת ע

New member
היי - מישהו מעוניינת לרוץ בהר לעמק חודש הבא?

התפנה מקום.
אנחנו רצים במסלול השמש שיוצא ביום חמישי בבוקר.
מישהו ברגע האחרון עקב קונפליקט של לו"ז נאלץ לבטל, נשארנו 7 רצות ונשמח לרצה שמינית (לא נפסול גם רץ אבל בא לנו לעשות קבוצת בנות
)
המקטעים של הרץ שירד הם: 5, 10, 15.
אנחנו קבוצה של בנות חמודות ואוהבות לרוץ ולהתאתגר (יש מילה כזאת בכלל?? חחח)

פרטים נוספים בפרטי או אם למישהי יש את הפייסבוק שלי / טלפון שלי מוזמנת לפנות אלי ישירות.

שיהיה חג חמישי שמח לכולם!

מור שלז

New member
מומלץ! באמת חוויה נפלאה

ובשמינייה, עם אוירה לא מלחיצה - אפשר להגיע ולהנות בכיף גם ללא הכנות מיוחדות. פשוט לאהוב לרוץ כמו שגברת ע' שלנו כתבה.

בהצלחה!

גברת ע

New member
תודה רבה מור! מקווה שנמצא

מבטיחה חוויה נהדרת ומצחיקה עם אנשים משעשעים ונחמדים ביותר.

susieada

New member
מפגש הכנה באנגלית מבוטל.

לא הייתה מספיק היענות. (היה אמור להיות ביום שני ה28.4)

לעומת זה, הבשורות המקסימות הן ש35 נשים בצוות השגרירות האמריקאית משתתפות בטריאתלון נשים השנה (רובן כבודדות!) ונפגשות בצורה עצמאית כל שבוע לתמוך אחת בשנייה ולקבל טיפים להכנה! כל כבוד להן!

melon

New member
מירוץ האביב - סופ"ש הקרוב

ביום ראשון אני מתייצבת, שנה שלישית ברציפות על קו הזינוק של מירוץ האביב למרחק 10 קילומטרים.
קו הזינוק הוא למען האמת רחבת הזינוק - ככה זה כשיש 40 אלף משתתפים. הרכבת לדאון-טאון תהיה עמוסת רצים ורצות בשלל גילאים צבעים ומינים. הרחובות ילבשו צבע , מוזיקה מבמות הבידור תרחף באויר ומצב הרוח ירקיע שחקים.

זה מרגש כי : זאת שנה שלישית ברציפות שלי - זה היה המירוץ הראשון שלי אי פעם והסיבה שהתחלתי לרוץ. הרבה קילומטרים , נעליים וזיעה חלפו מאז

וזה מרגש כי : המתבגרת ,זאת שהודיעה שנה שעברה שאין מצב שהיא עושה את זה שוב - עושה את זה שוב (="בגלל החולצה,אבל הפעם זה באמת פעם אחרונה")

וזה מרגש כי : הבן רץ איתי , (" אבל הפעם תרוצי מהר ! ")

וזה מרגש כי : קולגה מהמשרד שעושה צעדים ראשונים בריצה , נרשם בהמלצתי למירוץ הכייפי הזה. קבענו להפגש לפני הזינוק. ההתרגשות שלו מדבקת.

נקווה שמזג האויר יפתיע לטובה

מור שלז

New member
מתרגשת איתך - בהצלחה

איזו סגירת מעגל - 3 שנים מאז המרוץ הראשון! וכמה שעברת מאז...
ואיזה כיף ששלוש שנים אחרי ואת עדין מתרגשת

בהצלחה!

מור שלז

New member
עדיין לחמישי: פעמיים כי טוב

אתמול בבוקר אחרי שהורדתי את הילדים בבית ספר נוצר לי חלון הזדמנויות לפני הישיבה הראשונה ומיהרתי לנצל אותו לחדר כושר.

במסגרת הנסיון לנצל כל רגע פנוי הגעתי לחדר הכושר ללא תכנית, ללא הכנה מנטאלית (אני צריכה כזו לפני כל מפגש מחודש עם הברזלים) ועם הרבה חששות.

חדר כושר ענק, חדש ולא ידוע.

ו... היה אחלה.
יצאתי מרוצה ועם שרירים שהולכים ונתפסים כיאה לאימון ראשון בחדר כושר ובעיקר ... התחלתי את היום עם אנרגיות מצויינות

ובערב בדרך הביתה עוד הספקתי לקחת את החברה שלי שמתכננים לרוץ בהר לעמק לריצת לילה.

אכן פעמיים כי טוב

למעלה