קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר טוב ושתמיד נדע לבוא לתמוך אחד בשני.

הייתי ביום שלישי בחדר כושר ויש לי עוד שבוע אחד בחדר כושר, כי בחודש אוגוסט החדר כושר אצלינו סגור
עשיתי את השעה הליכה עם שילוב של ריצה, והיום אני מתכוונת לשלב גם משקולות למרות שאני לא מתחברת לזה...

susieada

New member
את מנצלת כל דקה שעוד פתוח!

שעה של שילוב הליכה ריצה אימון נהדר!
איך היה עם המשקולות?

צעד גדול לאמא

לא, הוא עוד לא התחיל ללכת, אבל... אתמול בערב אבא שלו הרדים אותו בפעם הראשונה מאז... גיל 4 חודשים?!
ואם אבא יכול להרדים, אז אמא יכולה לעשות ספורט בלילה. ואם תהיה אזעקה, יהיה בסדר.
עכשיו רק צריך איזה טיפת אנרגיה לעשות איתה ספורט. היום עשיתי בדיקות דם, נראה מה נגלה שם - האם העייפות היא משהו שאפשר לטפל בו שפשוט צריך לחכות שהיא תעבור.

תוצאות ראשוניות

המוגלובין סבבי-בבי - 13.3
והפריטין... אמממ... גם הוא 13...

לא מבינה איך תוך חצי שנה שקיבלתי בה מחזור פעמיים בערך ירדתי מ-75 ל-13.

susieada

New member
המוגלובין מעולה...

(הלוואי עלי! אני נאבקת להגיע ל12.)
אוי .. יש סיבה לצניחת הפרטין...?
שיהיו הרבה יותר לילות שהאבא יכול להרדים את הילד שלו ולתת לאמא לצאת לאימון לילה! (עם קצת האנרגיה הדרושה!)

tamark4

New member
משהו מעניין של ילדה חכמה

http://www.shvoong.co.il/he-IL/104/19472/

susieada

New member
אימון כפול והכנות לנסיעה לצפון.

שוב עוד שבוע שאני גאה בעצמי, אני שאינני אוהבת לקום מוקדם ו"מה - לפני השעה 5??" ששוב קמתי ב4:50 להגיע לאימון קבוצתי מוקדם בחוף בתל אביב! הפסם חיזוקים בכיוון דרום ושחייה את הדרך חזרה! אני אוהבת את הגיוון. השילוב דרש התארגנות - איפה מאכסנים את כובע השחייה ואת המשקפת? מה אני עושה עם הבקבוקון של מים שתמיד איתי בהליכות וחיזוקים? אבל הסתדרנו. ואתו הים שהיה סוער ביום ראשון היה גלי אך נחמד הבוקר.

זהו - עכשיו לילה. ארזתי - לרוב ציוד אופניים.. לנסיעה לנכדים בצפון. דני ואני נתחיל עם שחייה בחוף הנכים בבוקר, הביתה להתקלח ולאכול, ואז צפונה...

שבת שלום. חוסן וימים שקטים, בטוחים כמה שאפשר.

למעלה