קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר טוב ושנוכל להתמודד עם כל מה שיש היום!

במקום מצפה רמון

אי - שם לפני אירועי הקיץ האחרון נרשמנו למרוץ מצפה רמון, המרוץ נדחה מספר פעמים ויתקים היום בערב. מספר חברים מהקבוצה נוסעים ואחרים ויתרו. אני ובעלי ויתרנו - להכניס חוסר שקט לתא המשפחתי, ביביסיטר וכדומה לא ניראה לי הזמן הנכון עכשיו, גם ככה השגרה שבירה ביותר אצלנו. לפחות קיבלנו תיקים נחמדים ביותר של אדידס, לכל האטרקציות שנסענו עליהן נסעתי עם התיק הזה - שימושי ביותר!
&nbsp
אז קמתי בבוקר, רצתי 10 קילומטר בקצב טוב, בלחות מזעזעת, עם מוזיקה באוזנים (לא מובן מאילו כי בכל התקופה הזו לא שמעתי מוזיקה על מנת לשמוע את האזעקות), מזייפת בקול רם - תענוג!
&nbsp
בערב אימון שחיה...מה עוד אפשר לבקש.
&nbsp
וללא קשר - אימצנו אתמול גורת חתולים חדשה, שמצטרפת לשלושת האינדיאנים, שתי הכלבות והחתולה שבביתנו...אושר מטורף כאן.
&nbsp

susieada

New member
שיקולים בתקופה של שגרה שבירה...

מוזניים: כייף של תחרות.. תחושת בטיחות עם המפשחה (המורחבת!! ברוכה הבאה ל
.)
שמחה שהספקת ריצה מכובדת (עם מוזיקה באוזניים!) ואימון שחייה!
מקווה לעוד כמה ימים של שקט, גם אצלכם, עם הסכם לטווח ארוך שיאפשר חיים רגילים ללא חשש או פחד ש...
חיבוק!

susieada

New member
מתאמנים עם אנטיביוטיקה??

יש כל מיני דעות על קיום אימונים כשנוטלים אנטיביוטיקה. לפני הרבה שנים, היה איסור מוחלט. אני זוכרת ששנה אחת לפני כ10 שנים, ליוותי את דני למירוץ עין גדי, שהייתי אמורה לרוץ בו, אך הייתי חולה, באמצע טיפול עם אנטיביוטיקה, ובכוונה, כדי לא להתפתה לרוץ, השארתי את נעלי הריצה בבית, ובאתי רק עם סנדלים וכפכפים
! וטוב שכך, כי הפיתוי היה ענק!!
היום בדרך כלל יש הוראות אחרות... ניתן להמשיך להתאמן אם מרגישים בסדר, אך בעצימות נמוכה. אז ככה אני עושה השבוע. החיזוק היה לי קשה, ויתרתי על מרחק, מספר חזרות, הקפדתי להתאמן לפי תחושה ועל פי דופק. בשחייה הכל באיזי (סוף סוף השכמה משתפרת ורק רמזה לי אי-נוחות במקום כאב חד בכל גריפה.) גם, ויתרתי על אינטרואלים של מהירות.
שמחה שככה התחלתי את הבוקר.

מה אתן עושות באותו מצב? מה הוראות הרופא/ה, המאמנ/ת שלכן?

יום נעים לכולנו, יום שקט, מלא דברים שאנו אוהבים לעשות.

tamark4

New member
הבעיה היא להתאמן בזמן מחלה, לא הטיפול

כאשר מתחילים להחלים אפשר לחזור לאימונים בהדרגה כמו שכתבת.
נדיר שיש תולפות לוואי שמונעות אימון, בטח בתרופות שכיחות.
אין הנחיות או מחקרים ברורים בנושא, יכול להיות שבעבר היו יותר קשוחים והיום מתירים יותר, על סמך נסיון חיובי.

susieada

New member
מחר דרומה

אם לפני שבועיים ארגנו אימון לקבוצת שער הנגב בהרצליה, מחר דני ואני נוסעים אליהם, ומצטרפים לאימון השחייה באשקלון! נשאר באזור בשבת. דרכינו, בנוסף להפגנה הערב, לתמוך ולעטוף בחיבוקים!
(אז לא אהיה ליד מחשב יומיים.. שבת שלום לכולן!)

למעלה