מנסה לחזור לזה...
זוכרות אותי?
אחרי פציעה שהשביתה אותי לחודשים, אני מנסה בזמן האחרון להתחיל שוב לרוץ. הפעם במסגרת קצת יותר רצינית, כי כנראה שלבד לפחות לי אישית, קשה להתמיד.
(אני שמחה לראות שהפורום פעיל, כי זאת תקופה קצת שאנשים עסוקים עם המשפחות שלהם, לקראת סוף החופש הגדול, ולפני כמה ימים חשבתי שזה יישאר ככה כבר...).
המסקנות שלי הן: שכדאי לבנות סרגל מאמצים עולה, לא לרוץ על רגליים כואבות, בעיקר אם הכאב לא עובר אחרי הכמה דקות הראשונות של הריצה, והדבר הכי חשוב זה שלפעמים זה בלתי נמנע הפציעות, ולא תמיד יודעים איפה נמצאים הגבולות עד שעוברים אותם.
לשחות המשכתי לשחות כל החודשים האלו, ואפילו עכשיו אני פנוייה יותר והולכת ומשתפרת, כי יש לי יותר זמן להתאמן.
לא בטוחה עדיין אם או מתי אעשה טריאתלון, אבל אם אני אתמיד בריצה ושחייה, נראה לי שלהוסיף גם אופניים יהיה לי יותר קל. בכל מקרה, זה מאוד עוזר לי לעשות ספורט. קשה לי לשבת שמונה שעות במשרד, בחוסר פעילות פיזית (בעיקר המוח עובד). אז אחרי הצהריים או בערב, זה נורא נחמד לגוון עם העיסוק הזה. הדבר החשוב ביותר זה להתמיד. מצטערת שלא עשיתי את זה בגיל צעיר יותר, אבל מניחה שגם היום זה לא מאוחר לקחת קצת יותר ברצינות.
נ.ב. חבר לעבודה שרץ איתי, גילה לפני כמה חודשים שיש לו שחיקה של הסחוס בברך. הוא הפסיק לרוץ לכמה חודשים בהמלצת האורטופדית, אבל אני שואלת את עצמי אם יש לכן ניסיון עם זה, ומה הוא יכול לעשות בכדי כן להמשיך לרוץ, אם לא עכשיו אז לפחות בשלב כלשהו.