קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר טוב לכולן, יום זורם, עם משהו מרגש, מוקף בחבריות/ים ומשפחה.

מור שלז

New member
ד"ש מהסיליקון ואלי: לנער את הג'ט לג בריצה

אז הגעתי לכאן אחרי מסע של 24 שעות שכלל כל אמצעי תחבורה אפשרי: מונית,מטוס,אוטובוס,רכבת,מטוס,רכבת,רכב שכור. אם יורשה לי לקטר - הרי שכמה שהמסע הזה מפרך בדרך כלל, לבצע אותו עם כתף פצועה היה הרבה יותר קטלני. התקשיתי לישון מהכאבים, תפעול מזוודה ותיק במטוס בכלל היה סיוט ובאופן כללי הגעתי סחוטה.
קיויתי שלפחות אני ארדם כמו שצריך מהעייפות, אבל גם הפעם הכאבים העירו אותי שוב ושוב במהלך הלילה ובשילוב עם הג'ט לג אפשר לומר שבקושי ישנתי.

אז אספתי את עצמי ויצאתי לריצת בוקר לפני יום עבודה ארוך.
אני כבר מתחילה להרגיש בת בית כאן, יודעת בדיוק איפה להחנות את האוטו, לאן לרוץ, באיזה שעה להגיע לאן כדי לראות את הזריחה בדיוק מעל האגם ועוד ועוד...

ריצה נפלאה, על רגליים נוקשות במקצת (כמו תמיד אחרי טיסות ארוכות) ופשוט נתתי לעצמי לרוץ ולספוג את היופי, את השקט. קיבלתי המון קריאות הערכה ועידוד מאמריקאים נחמדים שהתמלאו הערכה לבחורה שרצה עם היד במתלה ואחרי 50 דקות שכאלו התחלתי להרגיש יותר טוב.

משם ליום עבודה ארוך, שעדין לא נגמר. יושבת כרגע במלון (עם כוס
) ועובדת על המצגת שלי למחר שאני מעבירה לפני כ-100 אנשים. מקווה לסיים בקרוב וללכת לישון (בתקווה שהלילה הזה יעבור קצת יותר טוב).

ובינתיים כמה תמונות מהנופים היפים שליוו אותי בבוקר בריצה

susieada

New member
נסיעה כואבת, ארוכה וקשה.. שמחה שהגעת ליעד!

מאוד אוהבת את הנופים שצילמת ומואד אוהבת שאת כבר מרגישה בת בית ויודעת מתי לצאת כדי לתפוס את הזריחה מעל אגם!
בהצלחה עם המצגת, עם שעות שינה ונהיגה, הלבשה, סחיפת ציוד משרדי... בכתף מקובעת כואבת!
חיבוק וטוב לשמוע ממך!

melon

New member
תמונות יפות

מקום מקסים לרוץ.
מקווה שהמצגת היתה מוצלחת והלחץ יורד קצת.

מרגישים שם את הסתיו באויר ? או שזה לא בכיוון אפילו ?

susieada

New member
ים אהוב!
דגים לשפע!

התרגלתי לקום (פעם בשבוע) ב5... אני?? מכינה את הבגדים ואוכל ערב קודם, מתלבשת בשקט כדי לא להעיר את דני. 40 דקות חיזוק עם המאמן שחזר מהגשמת חלומותיו בחו"ל, ושחייה עם הקבוצה. הפרטנרית שלי לפורט 2 פורט ואני המשכנו עוד 35 דק', בקצב האיזי האהוב עלינו, נהנות מהזרימה, הדגים, הביחד, המים, המוכנות למשחה. כייף ככה להתחיל את היום!
יום נעים, עם נקודות אור, לכולן.

אני הולכת ליוגה!

אחרי הפסקה של חודש בערך, הולכת לשיעור בוקר שאמור להיות קליל. וכולי תקווה שיהיה קליל כי לא הייתי חודש.
איזו התרגשות!

איזה כיף היה!

אימון קליל?! מישהי פה לא קראה נכון את המערכת. היה אימון קריעה, מהסוג שבו טיפות זיעה זולגות להן אל המזרון (טוב, גם ממש חם ומחניק שם בלי קשר). תבינו כמה המצב היה קשה שאני בהיי מטורף מיוגה. ועוד מקלחת אחר כך! מדהים!!!
נראה לי שלא אצליח לזוז מחר מרוב שרירים תפוסים.

susieada

New member
קליל - קורע!! כייף!!

שלא תוכלי לזוז מחר... בגאווה וסימן לכל טוב באימונים שיבואו, ביוגה, בריצה, בלחימה, בכל מה שאת רוצה!

2 ק"מ אתמול בערב בקצב 4:49+ אימון כוח ממש איכותי

העליתי משקלים בקטנה והרגשתי ממש טוב ומדוייק, גם בזמני התאוששות והחזרות...

ולסיום סיומת - 2 ק"מ על האליפטי לשחרור.

יום שמתחיל בזריחה מלב ים לא יכול להיות רע

שותפתי לשחיה חזרה אתמול משבוע בחו"ל, קבענו בשש בבוקר בים. חושך, רואים את השמש מתחילה לעולת מרחוק, ים שקט ונמוך. נכנסות למים, שוחות בנחת, שחיה לא ארוכה מאוד - בכל זאת יש לנו השלמת קישקושים ופיטפוטים של שבוע (בעיה שבשחיה אי אפשר...חחח), תוך כדאי שחיה השמש עולה והעולם מתבהר - תענוג אמיתי.
אתמול הצליחו לעצבן אותי בעבודה, זה אף פעם לא תלמידים אלו תמיד אנשי ההנהלה...והים, לפי החזרה לבית הספר היה בדיוק מה שהייתי צריכה.
מחר באותו המקום באותה השעה, הפעם לשחיה ארוכה....בכל זאת פורט טו פורט עוד שבועיים.

tamark4

New member
זריחה באגם באמצע היום

ליווינו שחיין מדרא"פ שחצה את הכירנת לאורך,
א' התותחית ליוותה אותו את כל המסלול - 23 ק"מ (סטו מזרחה)
אני שחיתי 10 ק"מ וחזרתי לטבריה והביתה.
התחלנו ב- 4 בלילה, השחיה בחושך היתה ממש קשה, אח"כ באור היה תענוג.
השחיין מנוסה מאוד, הכתיב קצב אחיד ומתאים והליווי הלוגיסטי היה מתוקתק ומפנק במיוחד.

melon

New member
נשמע מדהים

חוויה אדירה.
כל הכבוד לך ולשאר הכרישים.
מעניין כמה זמן זה לקח ?(כולל הסטייה מזרחה) ואיך בכלל הגעת ללוות מישהו מדרום אפריקה ?

למעלה