קצרים ליום חמישי

susieada

New member
מה המשמעות של יום מנוחה?

קמתי בשעה שבדרך כלל אני כבר רבע שעה מתאמנת בתל אביב! עוד 1:30 שינה!!
כייף!
מחר חוזרת לתלם עם קימה ב5, כדי להיות בחוף המציצים ב6:15 לפגוש את החבורה שנשחה ביחד!

אמת? עוד יותר כייף מלישון עוד 1:30!

michal3621

New member
למשחה מחר - חליפת טריאתלון או בגד ים ? מה כדאי?

אני רשומה למקצה הארוך , מעולם לא שחיתי מרחק כזה בים בבגד ים , ובבריכה ששחיתי מרחק כזה בבגד ים, חטפתי קצת שפשופים.
מה ההמלצות למחר , לשחות בחחליפת הטריאתלון שלי (מכנס + חולצה ) או בבגד הים הותיק ?

susieada

New member
מחר! מרחק חדש ארוך! תענוג!!

זאת פעם השלישית שאני שוחה את המקצה הארוך בפורט 2 פורט.
הפעמיים הראשונות שחיתי בבגד ים המוכר, ומרחתי המון בודי גלייד בכל המקומות שאני יודעת אמורים לגרום לשפשפת במשחה ארוך.
השנה אני שוחה בבגד טריאתלון, שיהיו לי כיסים לג'לים שאני לוקחת איתי. בעבר, שנה אחת שמתי אותם בכובע ים שלי. שנה שעברה, חברה החזיקה אותם בבגד הטריאתלון שלה.

תרגלתי עם הבגד. הוא שני חלקים, אז כמו בטריאתלון, אני מכניסה את החלק העליון לתוך המכנס, שלא ירופף לי ולא יתמלא באויר או בועות במהלך השחייה. כמובן, לחציית קו הסיום והתמונה, אני שוב מוציאה את העליון למקומו!

בסוף? בודי גלייד בכל מקום. תלבשי מה שנוח לך.
בהצלחה ותהני!!
בואי להתחבק לפני! אני זוכרת את המפגש לפי משחה פוסידון לפני שנתיים!! את מוכנה!
להתראות מחר (וכתמיד, אני איומה בזיהוי אנשים, אז תזכירי לי מי את!! תודה!)

michal3621

New member
חיבוק !! ברור !! תודה סוזי !! מקווה שיהיו מים בקייאקים

כמה מחמיא לי שאת זוכרת את פוסידון לפני שנתיים !!! נראה לי באמת עם החליפה פחות סיכוי לשפשופים!!!

susieada

New member
כן. הים יהיה "ימי". ברור שאני זוכרת אותך!

גם בריצה בספרינט מקצה נשים באילת!

greyPilo

New member
השם יודע איך הצלחתי לגרור את עצמי לאימון ב5 וחצי

במקום לחזור לישון.
אבל אני כבר אחרי. ואחרי ארוחת בוקר, מקלחת וקפה.
ולפני שבעלי יצא הזכרתי לו שזה יום חמישי והיום בערב מתחילה סופ״ש

(חופשת לידה.. משעמם לי בבית לבד
)
&nbsp
יאללה, שיהיה יום נפלא וסוף שבוע נפלא עוד יותר

susieada

New member
בוקר מלא ורק 8!! מקסימה את!

כל הכבוד שגררת את עצמך לצאת לאימון! שהתחושה הטובה תשאר איתך לעוד אימונים כאלה.
נכון, משעמם כשבבית כל היום, לא בשגרה. תהני מסוף השבוע!

מירוץ אייל - משהו מטריד אותי

"ל-80 הראשונים ו-20 הראשונות במרוץ ל-15 ק"מ ינתן שי"
&nbsp
למה לא לחלק חצי חצי? עניין של אחוזונים (כי יש יותר משתתפים)? אבל הרי באוכלוסיה יש 50% נשים...
בעיני יש בזה טעם לפגם. וזה קצת מבאס אותי כי מירוץ אייל הוא אחד השווים והמושקעים שיש.

galyam7

New member
מסכימה איתך שזה לא הוגן

יכולה להעלות על דעתי רק תשובה אחת למה זה, אולי יש הרבה יותר גברים מנשים במירוץ הזה, וחבל מאוד.
באופן פרדוקסלי, לגברים יש זמן פנוי רב יותר מלנשים. רוב הנשים עובדות בבית יותר מגברים, ולכן זה שאנחנו עובדות בממוצע שעה או שעתיים פחות מגברים זה לא משמעותי. ולכן לנשים יש פחות זמן לתרבות פנאי, חוץ מזה שזה עניין תרבותי, שכביכול נשים צריכות להיות נשיות ועדינות וזה לא מסתדר כ"כ עם ספורט.

למעלה