קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר טוב! מסיימים את השבוע הראשון של "אחרי החגים."

יום נפלא לכולנו!

יום מנוחה!!!

אין ספק כי השבוע חיכיתי ליום הזה, וברור לי עד כמה הוא חשוב לקראת מה שצפוי בשישי שבת.
וחוץ מזה ויותר חשוב נוסעים בצהרים צפונה ללוות חבר שעושה את האולטרא בסובב. המשפחות של שנינו, הילדים וכל הבלגן. אנחנו מתכננים כיף לגמרי - הוא ירוץ 61

מיצוי הלו"ז

היום בבוקר חשבתי על רעיון גאוני - לצאת עם הילדון לגינה לבושה בבגדי ריצה, להביא אותו למשפחתון ולחזור הביתה בריצה (בסיבוב קל כמובן של תוספת 6 ק"מ). וזה בהחלט היה גאוני וניצול מצוין של הזמן. הבעיה היחידה שאנחנו יוצאים מהבית ב-7, וקריר, אבל הריצה התחילה אחרי 8. אז יצאתי בטייטס ארוך והיה לי חם נורא.
האפליקציה המעצבנת החליטה לעצור באמצע, אבל הערכתי איפה להסתובב ויצא לי באמת כמעט 7 ק"מ שתכננתי.
בשבת מתכננת על מירוץ משגב - עוד לא החלטתי אם 5 או 10. זה ממש נחמד שאפשר לבוא ולהרשם ל"עממי", בלי לשלם הון תועפות, בלי אישור רופא ובלי להתחייב מראש. וכמובן, לשלב את הכל בביקור משפחתי בצפון.

susieada

New member
שילוב ספורט ביומיום שלך!

חשיבה יצירתית!
נכון, מאוד קריר ב7.. ואז מתחמם...
תהני מכל מרחק. נעים שיש מירוצים עממיים כאלה שניתן להחליט ברגע האחרון בלי אישור רופא.
ותהני עם המשפחה!

susieada

New member
לא הצטרכתי לרדוף אחרי אף אחד הבוקר!

אימון החיזוקים הבוקר עם הקבוצה נעשה לגמרי במקום אחד! 45 דק' של סקוואטים, ישיבה על העקבים, כריעות, פלאנקים, המון תרגילי ארבע ראשים ובטן, עמידת נר... היה מאתגר, והיה נחמד לשם שינוי, שעם ההליכה שלי, לא הצטרכתי לרדוף אחרי הרצים!
עוד 45 דק' שחייה נחמדה. "מתגברים", שחייה רצופה, ים שקט, דגיגים להתבוננות נעימה, וכמובן חברה מקסימה.

susieada

New member
למה מחר? כבר מרגישה את הגב התחתון..

אני מתאמנת עם המאמן שלי כבר 11 שנה! (ושבוע), וכל פעם הוא יוצר שילובוים חדשים להגיע לאותם ההשיגים. לפני 11 שנה לא התעסקתי בכלל בחיזוקים... ובכל השנים האחרונות שכן התעסקנו בהם, זאת הייתה הפעם הראשונה שעשינו סדרה כזאת במקום... Never a dull moment. מענין לו ומענין לנו, המתאמנים.

למעלה