קצרים ליום חמישי

perach22

New member
בוקר אור שמשי...

מישהיא אמרה לי אתמול שסופ"ש גשום...
אני רצה בגשם בכל מקרה, אבל יש לי ריצת 15K בשבת בבוקר,
הייתי שמחה את רובה על יבש יחסי....

שיהיה יום עבודה (אחרון לשבוע זה) נעים..

susieada

New member
שמזג אויר ינעים לך ב15 ק"מ שלך בשבת!

בגלל צפי מזג האויר (וזיהום מים) דחו את טריאתלון חיפה בשבוע, ובגלל צפי לים גבוה, דחו את משחה הפוסידון, שהיה אמור להיות מחר, גם בשבוע.

susieada

New member
פעמיים כי טוב!

נכון שלא שלישי, אך היום "פעמיים כי טוב." אחרי שיחרור האזור הכואב במפרק הירך אתמול בשחייה איזי איזי בבריכה, ולילה של מנוחה.. הרבה יותר טוב לי היום. אפילו הצלחתי לעשות את כמעט כל תרגילי החיזוק באימון הבוקר (שוב לא הלכנו/רצנו, אלא נשארנו במקום אחד. ועוד חצי שעה של שחייה, הפעם בים. נכון, הליכה ומעבר מתנוחה לתנוחה עדיין כואבים, אך הבוקר אני נהנית משיפור אדיר!

והדבר השני? אני זוכה מהצפי לים גבוה מחר ודחיית משחה הפוסיידון לשבוע הבא. אחרי שנרשמתי למשחה שהיה אמור להיות מחר, שמתי לב שיש לי יום עיון מטעם העבודה ונאלצתי לבטל את ההרשמה. הדחייה בשבוע מאפשר לי להשתתף. אמנם, הפעם נרשמתי למקצה העממי (גם 3.8 ק"מ) כי מותר לשחות עם חליפות שחייה. שבוע האחרון קר לי במים, וכשאני יוצאת מהם, אחרי רק שעה, והמשחה יקח לי יותר. הויתור לא היה קל. אני בסה"כ באה להנות, אך גם נהנית לעמוד על הפודיום... אני גאה ביכולת הויתור שלי הפעם.

יום נעים לכולנו.

perach22

New member
איזה יופי לשמוע סוזי שכבר מרגישה יותר טוב

וכמובן שיהיה בהצלחה בשבוע הבא, במשחה....והעיקר שתהני, ומבחינתי את תמיד על הפודיום..
.

איזה כיף שניפגש בשבוע הבא

גם אני והשותפה ל3.8 בעממי, היא צריכה ללדת ולא רוצה לזנק מהסירה עם כל התחרותיים ולכן בחרנו בעממי - זה שגם את שם זה בונוס אדיר! עכשיו רק מקוות שהלידה לא תקדים....חחח

perach22

New member
אם תקדים

יהיה/ תהיה בייבי שחיין/נית מלידה.....

שיהיה
, ובשעה טובה

susieada

New member
מי רוכבת ברכיבת בית השאנטי בשבת הבאה?

מקצים של 90 ק"מ ו180 ק"מ, עם סיום בנגב, הכל תרומה למקום מיוחד.
הנה לינק. (יש! למדתי איך להכניס לינק בתוך המסר במערכת החדשה של תפוז...)
רכיכה כייפית, בקצב יחסי נוח.
לדאבוני, אני כבר לא מסוגלת לרכב את המרחק הזה, אך בהצלחה ותהנו לכל מי שזוכה להיות חלק מהמסע המיוחד הזה.

נו אז איך עושים את זה?

טפו טפו טפו הסתדרתי עם עבודה עד תחילת דצמבר. עוד לא קרה לי בקריירה שאני תפוסה חודש וחצי קדימה. כיף, מרגש וגם מפחיד, כי יש 3 דד-ליינים צפופים עם מסמכים כבדים לעמוד בהם. והאמת, אני רגילה לעבוד יותר באיזי.
אז... עכשיו צריך איכשהו למצוא זמן לספורט. בערבים אני עייפה ומותשת - הילדון מתעורר ב-5:30 בממוצע, ובאשר היום אני עובדת או איתו. השעה 20:30 והעיניים כבר נעצמות לי. בן הזוג רץ 2 ערבים בשבוע...
חשוב לי הספורט ובכל זאת תמיד אצלי הוא בעדיפות אחרונה. זה מתחיל קצת לעצבן.

susieada

New member
גשם לברכה!

הרהה עבודה. עייפות גורפת. ילד חמוד שבא מעל הכל.. ליים לגמרי דונים ברגע דהופכים להיות הורים. :-> אולי הפסקת ספורט באמצע היום לפני ארוחת צהריים?

tamark4

New member
גמדים

מספיק קשה לעבוד עם תינוק קטן, ולדעתי מבחינות רבות עבודה מהבית זה חסרון ולא יתרון (כשהילד נמצא בבית חלק גדול מהזמן)
בוודאי קשה גם למצוא זמן וכח לתחביבים ולעשות את זה בצורה רצינית כמו שאת רגילה ואוהבת.
אני מבטיחה לך שכאשר שחר יגדל קצת (ואולי אפילו כשהאחים העתידים שלו יגדלו ) את תמצאי את הרצון והזמן לחזור לדברים. האהבה לא נעלמת ואין מצב שלוחמת כמוך תהפוך בכל שלב שהוא בחיים לבטטה.
בינתיים את עושה נכון, מפרגנת לעצמך לכל מה שאת מצליחה ומנמיכה קצת ציפיות.
ואם באמת הייתי מוצאת נוסחה או אפילו תשובה אמיתית לאיך עושים את זה , הייתי אישה מאוד מאוד עשירה ומפורסמת...

אבל את מפורסמת! (בחוגים מסוימים)

שחר כבר במשפחתון מ-8 עד 16.
העניין הוא שבתור פרילנסרית אני תמיד יכולה להגיד "לא", אבל קשה להגיד לא למלא כסף, אז אם לא בא לי לעשות עבודה אני מעלה תעריפים, ומשום מה יש כאלה שמוכנים לשלם גם אותם...

תלמדי לפרגן לעצמך.

נכון שיש סדרי עדיפויות, אבל זה לא חייב להציב את הספורט במקום האחרון.
אם הספורט באמת חשוב לך אז תפרגני לעצמך בייביסיטר בשביל תחביב ולא בשביל עבודה.
פעמיים בשבוע שעתיים לריצה +קפה /מקלחת. בחורף זה יכול להיות בכל שעה- לא חייבים מוקדם בבוקר או בערב.
יש לי חברה טובה שבעלה כבר שנים עמוק עמוק באקסטרים (איש ברזל וצפונה), ומכיוון שכך אז בכל שבת בבוקר הייתה אצלה בייביסיטר כדי שגם היא תוכל לצאת לרוץ עם חברות בים. עד שהילדים גדלו ולא היה צורך בבייביסיטר.
ועוד רעיון זה למצוא אימא אחרת ועם ילד/ה בגיל דומה ולעשות "פול ". היא תשמור על שחר כדי שתרוצי ואת תשמרי על שלה בשביל מה שהיא צריכה.
אני עשיתי את זה עם שכנה וזה עבד נפלא לא מעט שנים. אני יצאתי לרוץ והיא הייתה בחוג אומנות .

melon

New member
לא יודעת האמת...

קודם כל זה לא פשוט. ממרומי גילי וגיל ילדי אני עדיין מסתבכת ולפעמים זה לא מסתדר. ילד חולה, אסיפות הורים, צריכה לעבוד לילה לפעמים - הסדר משתבש ולא מצליחה לרוץ.

אז קודם כל לקבל שעושים מה שאפשר. כרגע.
ודבר שני - לא רלוונטי לגביך כרגע אבל אני רצה בהפסקת צהריים.
דבר שלישי - משהו שעוזר לי להתגבר על מכשול היציאה בערב זה מקלחת זריזה לפני (!). למקלחת יש אפקט מעורר וממריץ , שפג מהר מאוד אבל לי זה מספיק ללבוש את הבגדים ולצאת וזה כבר יותר מ 50%
הפיתרון של יפעת מוצלח מאוד ויצא לי להשתמש גם בו כשהייתי לבד בגלל נסיעה של בן הזוג.

למעלה