קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר אור! כמעט סוף שבוע.

שיהיה יום נפלא!

בוקר טוב
לפני שעה קלה קיבלתי סמס מידיד שלי שמאוד מעודד אותי לרוץ איתו, הצעה לרוץ איתו, מה שקורה שבעלי יצא לפני כמה דקות מהבית, לכאורה אני יכולה להשאיר את הבנות לבד עד שבעלי יחזור מהתפילה, הגדולה (5) יודעת את הטלפון לחייג אלי אם צריך...
ההתלבטות שלי זה רק שלא יראו אותי מישהו או מישהי שמכירים אותי, שאני רצה עם גבר ועוד בבגדים לא צנועים
ואני חייבת להחליט תוך כמה דקות, במידה שאני באה לרוץ הוא בא לאסוף אותי ליד הבית...

perach22

New member
בוקר נפלא....

אני הייתי מוטרדת פחות מהריצה בבגדים לא צנועים עם גבר אחר, והרבה יותר מלהשאיר לבד שתי פעוטות שהגדולה בהן בת 5...
גם לא חוקי ממה שאני זוכרת...
שיהיה יום נעים...

בסוף השארתי אותן
לדקות אחדות
בעלי חזר מהתפילה, וכהוא אמר לי שהוא כבר נמצא ליד הבית רק אז יצאתי...

13.5 ק"מ שלא הבנתי מאיפה הכוחות אליהם...

אתמול היה יום עמוס, אבל טוב.
הגעתי הביתה רק באיזה 18:40, החלפתי בגדים ויצאתי לרוץ. אחרי 6 ק"מ הרגשתי איך אוזל לי הכוח המנטאלי בעיקר, הגוף הגיב בהתאם. שתיתי כמה שלוקים של מים בברזייה שבדרך, גנבתי את הג'ל שהיה לי בכיס לכל מקרה וחזרתי לרוץ עוד 7.5 ק"מ די טובים למען האמת... הרבה יותר טובים מהראשונים אני חושבת.
בסוף סיימתי 13.5 ק"מ בקצב סבבה לגמרי, והיה לי כיף. אפילו נשארתי עם טעם של עוד

&nbsp
יאללה הגיע יום חמישי!
&nbsp
&nbsp

susieada

New member
13 שעות חוץ מהבית...

איך אתן עושות את זה יומיום?!
יציאה מהבית ב:5:40 לאימון חיזוק (עברנו ל"יוגה פונקציונלי") ושחייה. זהו. זאת השחייה האחרונה שלי לעונה ללא חליפה! היה לי קר אפילו בחצי שעה במים...
ואז יום מלא עבודה מרגשת על האתר החדש של נשים מקליטות הפטרה ומפטיר להדרכה והכנה בני ובנות מצווה ומבוגרים.

חזרה הביתה ב18:30 ללמד עוד אישה העולה לתורה.
טוב שהספורט היה בבוקר. בקושי יש לי כוח לקרוא בפורום!
איך אתן עושות את זה יומיום!
לילה טוב וחלומות פז!

melon

New member
13 שעות של פעילות זה המון

אני אישית לא עושה את ביומיום וכרגיל מלאת הערכה והתפעלות ממך.

וואו, ביום האחרון שהייתי מחוץ לבית כ"כ הרבה זמן

חזרתי כמעט בוכה... אני טיפוס של בית, אין ספק

melon

New member
איזה כיף כשהחזאי טועה

בבוקר באוטו הוא הבטיח מבול איום ונורא מלווה ברוחות פרצים (הוא קרא לזה "damaging wind").
בגלל שזה הזמן היחיד שלי לרוץ. הצטיידתי במגבת נוספת בתיק, מעיל גשם, כובע מצחייה ויצאתי לדרך.
עננים שחורים משחור ומשבי רוח חזקים. ויתרתי על הריצה לאורך קו המים בגלל הרוח וניצמדתי לאיזור הפארק.
המוני עלי שלכת מכסים את השבילים לחלוטין ורק בגלל שאני מכירה את הדרך אני יודעת שיש שם שביל.
חצי דרך עוברת , הרגשתי טיפה ? דמיינתי ? מסתכלת על השלוליות שנראות חלקות. מסיימת. מסתכלת לשמים השחורים וחוזרת למשרד.
ג-ש-ם כבד עכשיו. למי איכפת .....

למעלה