קצרים ליום חמישי

susieada

New member
קצרים ליום חמישי

בוקר טוב!
כמה מהר השבוע עובר. כמעט סופ"ש!
יום נפלא לכולנו!

susieada

New member
אוי - ים לגלשנים!

אפילו לפני שהסתכלתי על הים הבוקר, ראיתי את המאמן, מחזיק את הגלשן שלו מתחת לידו, עם חיוך רחב... הבנתי שהיום אני לא נכנסת לים. אז 45 דק' של חיזוק דרך יוגה פונקציונלי.. והביתה. שמחה שבאתי. שמחה להתמחת על הבוקר, באור הירח והשמש העולה. יחד עם חברות וחברים. התחלה טובה ליום.

מחר אשחה, בים או בבריכה, מה שיהיה מתאים!
היעד הבא? מקצה השחייה בשלשה חצי איש ברזל בישראמן ב30.1.2015, שוב באילת!

ערב נעים לכולנו!

perach22

New member
ערב נעים עם רוחות

מקווה שעד מחר בבוקר הרוחות ירגעו, לא כיף מירוץ ברוחות האלה...
סוזי את פשוט מאתגרת אותנו, עוד חודש וחצי שלשה בשחייה, איזה כיף, יש לנו כאן ממי ללמוד

אני עדיין בחיפושים אחר דיל שווה באחת משתי הבריכות בעיר, הם כל כך יקרים שזה אבסורד, והאמת שאם אני אעשה את המנוי הזמני לכמה חודשים במחיר שמבקשים, אאלץ להפסיק את השיעורים אצל המורה הנוכחית, למרות שהיא מאמנת גם באחד מהמועדונים, אבל כבר יש לי חברות שם וכיף לי וזה מבאס, לא יכולה לשלם פי שניים וחצי בחודש בשביל עוד פעמיים בשבוע בריכה... אז חושבת מה לעשות בינתיים. עד תחילת ינואר יש לי זמן, בינתיים נהנית מריצות ורכיבות ושיעורים בכיף, בלי ספירות מלאי מיוחדות, מחר עוד מירוץ 10 שזה כמו עוד אימון אבל עם מלאן אנשים, וגם קבעתי עם מישהיא מהקב בפייסבוק שנרוץ יחד, היא במירוץ הראשון שלה קצת חוששת, ואני אנסה להתאגר איתה ולרוץ יותר מהר ולנסות לסגור שיא חדש...

אז שיהיה ערב נעים לכן,
מחר אעדכן ..

perach22

New member
תודה גמדים

התחלתי לחפש עכשיו מנויים יד שניה, מקווה למצא משו שווה...

susieada

New member
בהצלחה מחר - שתהיה לך רוח גב!

ואם לא רוח גב בטבע, רוח גבית ממנו!! ובוודאי המון אנרגיה "ל ומ"החברה בקבוצה בפייסבוק! איזו מתנה את נותנת לה - לרוץ איתה במירוץ הראשון שלה! אני בטוחה שתוכלי לעודד אותה וגם לרוץ כמו שאת רוצה!
תהני במגרש הבית!

ובהצלחה עם מציאת פתרון במחיר סביר לשחייה בחורף...

פספסתי אימון

ממש אבל ממש מבאס. הייתי כל היום עם שחר (עדיין חולה) והיה לנו יום די קשה. ולמרות שישנתי מספיק בלילה, והשלמתי עוד שעה וחצי ביום, הסתובבתי עם כאב ראש כל היום. אז כן, יכולתי בכל זאת ללכת לאימון, אבל עדיף לשמור על עצמי.
כבר שבועיים לא הייתי בגלל אילוצים, והשבוע אפילו לא רצתי, אני מרגישה ממש בטטה ומבואסת ועייפה.
בחמישי הבא גם לא אוכל להתאמן - הפעם מסיבות טובות, סופ"ש משפחתי בצפון - אבל חודש בלי אימונים כשחזרתי בסה"כ בנובמבר... אני ממש לוקחת את זה קשה.
&nbsp

susieada

New member
קשה - הראש, הלב והגוף מוכנים...

אילוצים אקטואליים לא נותנים.
אני לא מתמצאת באימוני קונג פו, ואני יודעת שאין את ההדרכה, בני הזוג, האוירה הקבוצתי, האנרגיות הקבוצתיות... אבל האם אפשר לשחזר חלק מהאימון באופן עצמאי בבית?
חיבוק!

למעלה