קצרים ליום פורים (ראשון)

ריצתחפושות - זה קורה היום!

בשעה 17:00 בפארק הרצליה.
לא מצליחה לקשר מכאן לאירוע בפייסבוק - חפשו ״ריצתחפושות ה-4״ ותקבלו את כל הפרטים. מי שמגיעה מהפורום, אל תצפו שאזהה אתכן. לא להתבייש, לגשת אלי ולהגיד שלום (עם כינוי ושם בבקשה).
אצלנו היו ימים מטורפים. שחר עושה מסיבות כל לילה, ולא היתה לנו ריצה אחת בסופ״ש. ביום חמישי יצאתי איתו לרוץ במהלך הפוגה, ונתקענו בגשם בלי כיסוי ניילון לעגלה. רצתי בספרינט מול רוח פנים בעלייה למצוא מחסה...

מור שלז

New member
בהצלחה!!! וכל הכבוד על הארגון

אין לי מושג איך את עושה את זה: גם תינוק, גם לא ישנה, וגם מוצאת את הזמן להמשיך עם הפרוייקטים המקסימים האלו שמשלבים ריצה ותרומה לקהילה.

התבאסתי מאוד שאני מחמיצה את הריצה, כל כך רציתי להשתתף השנה!

תיהנו ושוב כל הכבוד

מור שלז

New member
ושוב
יש למישהי המלצה על
?

קצת מבואסת... לא בא לי עוד נסיעה, כשכמעט ולא הספקתי להיות בבית אחרי הנסיעה הקודמת.
אתמול בערב התכרבלתי עם הקטנה שלי וחישבנו: כשאני אחזור זה יצא 6 שבועות שמתוכם כמעט 3 שבועות אני בחו"ל בלעדיהם

וכמובן שזה גרם לי להתגעגע עוד יותר...

והטיסה הפעם קשה במיוחד, טיסת יום (בדרך כלל אני מעדיפה טיסות לילה) ואז עוד טיסת יום. שוב 25 שעות של door to door שבסופן אני עוד צריכה לקחת רכב שכור ולנהוג. מגיעה למלון אחרי חצות, ומתחילה עוד יום עבודה השכם בבוקר (חייבת להספיק שיחות עם הארץ לפני שמתחילה שם את יום העבודה)....

יש למישהי המלצה על ספר טוב? רצוי באנגלית (שאני אוריד ישר לקינדל, וכך לא אצטרך לסחוב עוד משקל)

בנסיעה האחרונה קראתי את LEAN IN של שריל סנדברג ומאוד נהניתי...

מור שלז

New member
תודה! קראתי ואהבתי

נראה שאנחנו עם אותו טעם בספרים, אולי יש לך עוד המלצות בסגנון?

TinyRuni

New member
עוד כמה [פורום ריצה התחפש לפורום ספרות:)]

The Indian Clerk - David Leavitt
The Help by Kathryn Stockett
[The Yellow Wallpaper [Charlotte Perkins Gilman
Life of Pi -Yann Martel
Five people You meet in Heaven

פורים שמח!

יומולדת שנה לספורט, או תודה לסוזי, לטרינשים

ובמיוחד לפורום הזה...

היה לי הכבוד לשמוע את הרצאתה של סוזי על טריאתלון הנשים ביום חמישי. ההרצאה הזכירה לי נשכחות, ואני שמחה לשתף אתכן:
שנות ילדותי ובגרותי עברו עליי בתחושה שספורט זה לא בשבילי. תמיד הייתי קצת שמנמונת, הגעתי אחרונה בכל מקצה תחרותי, ולא התלהבתי מהעניין באופן כללי. במארס 2013, לפני כשנה חברה הציעה לי לשחות בטרינשים, כחלק משלשה. התחלתי להתאמן, והגעתי לאירוע בו חוויתי לראשונה את ההתרגשות של אירוע ספורטיבי, ואת התחושה האמיתית ש"כל אחת מנצחת". בסיום היום החלטתי שבשנה הבאה אעשה את המקצה העממי כולו. התחלתי לרוץ (בעזרת האפליקציה הנפלאה C25K), וחשתי שעודף המשקל מכביד על הריצה. התחלתי בתהליך של ירידה במשקל, וכיום אני 14 ק"ג פחות ממה שהייתי לפני שנה (ועוד יש מה לרדת, אך אני עמוק בתהליך...). הספקתי להיפצע, להשתתף במירוץ הנשים בהרצליה ובעוד אחד, לחזור שוב לריצה, להתכונן ל- 10 ק"מ במרתון ת"א ולהיפצע שוב שבועיים לפני, ולחזור שוב לרוץ, דבר שמלמד שהריצה היא כאן כדי להישאר, גם אם יש עצירות בדרך.
בזכות הפורום הזה, בו אני קוראת כמעט מדיי יום (וכותבת לעיתים רחוקות) מצאתי את קבוצת האופניים של אילת, שם רכשתי תחביב נפלא נוסף, ומאמנת שמלווה אותי ומכוונת אותי בתהליך ההתהוות שלי כספורטאית (תודה רבה אילת!).

תודה לכולכן על כך שאני יכולה לקרוא את החוויות שלכן, ללמוד מבעלות נסיון, ולהמשיך לצמוח.
תודה מיוחדת לסוזי, על הטרינשים שהתחיל מבחינתי דרך חיים חדשה, ועל נחישותך ורוחך הספורטיבית, שמהווה השראה עבורי.
מקווה שאצליח להתפנות ולכתוב קצת יותר, ואם לא- שאוכל לכתוב שוב בעוד שנה על יומולדת שנתיים...

ayeletfs

New member
כמה מרגש

יום הולדת שמח יקירתי
כמה כייף שהכרנו תודות לפורום
וכמה נפלא ללוות אותך בתהליך
איזו התקדמות מדהימה!
הסתכלתי עליך הבוקר
ונזכרתי באימון הראשון שלנו אי שם באוגוסט
ושכתבתי אחריו משהו כמו "תזכרי את היום הזה"
לעצמי... ולך - חזרתי לקטע הזה עכשיו:

"תזכרו את היום הזה" אמרתי לפ. ולג. המתאמנות שלי
זה היום הראשון שבו רכבנו 10 ק"מ באימון
וגם אם זה הרגיש קצת קשה ולא בטוח...
אנחנו נגיע גם ל 30 ק"מ!

את ה 30 ק"מ כבר עברנו מזמן
והשמים הם הגבול!

כמה מרגש לקרוא על התהליך שלך כאן
אין ספק שהספורט כאן בשביל להישאר
כל הכבוד!

susieada

New member
תודות לך שהרמת את הכפפה...

והעזת לתת לעצמך את המתנה הזאת!!
יום הולדת שמח ועוד המון שנים בספורט!

חג פורים שמח!

בשבת בבוקר יצאנו לרכיבת הכביש הראשונה שלי מזה 10 ימים בערך... בשבת שעברה רכבתי שטח ובשבוע הגשום החולף רכבתי רק על אופני שטח וגם זה בקושי... אז תחת שמיים מאד מעוננים, וחשש שהגשם ישוב, יצאנו לרכיבה מקומית, טיפסנו את העליה של בית אורן, ירדנו, רכבנו לצומת חדרה וחזרה, המשכנו לגבעת עדה, קפה וסחלב חם, המשכנו לבא"ח גולני ושבנו על עקבותינו. נשמע רגוע? אז זהו, שלא... הפעם הסכמתי לצאת מאיזור הנוחות שלי ולעבוד קשה. חלק נכבד מזמן הרכיבה עבר במאמץ עצים, וטוב היה להרגיש שהמכונה עובדת.
במוצ"ש, מסיבת פורים של קבוצת הריצה וחברצים נוספים, ושם זומנה לי הפתעה: אחד הטריאתלטים התחפש לי
זו כבר הפעם השניה שמישהו מתחפש לעצמי, אבל בכל פעם זה כיף מחדש, וגם מעניין לראות איך דמותי נתפשת בעיני המתחפש...
אחרי שבת כזו, באמת חבל שלא כל יום פורים

Michal Peri

New member
רצה רחוק , צריכה קצת תובנות ממך..

אתמול הייתה רכיבת כביש ראשונה שלי , ממעלה אדומים לצומת הלידו בים המלח - וחזרה (61 ק"מ) , העליות היו קצת קשות , כי עדיין לא למדתי לשלוט בהילוכים בצורה טובה ...אבל הקושי העיקרי היה בלשבתתתתת בסביבות ק"מ 40 , פשוט הרגשתי שנשבר לי התחת!!! מה הפיתרון ? להתתרגל ? להחליף מושב או מכנס רכיבה? יש לציין שזה קורה לי גם בשטח , סביב אותו מרחק..
חג שמייח!!

כמה אפשרויות

כיוון האופניים אצל מכוון מקצועי עשוי לפתור כמה בעיות של לחץ גדול מדי במקומות הלא נכונים.
אוכף- מומלץ אוכף שמותאם לנשים. יש אחד כזה של בונטרגר, אבל לפניו מצאתי כמה נחמדים גם של velo.
מכנס רכיבה- בעקרון כדאי להתחיל עם מכנס איכותי. יחד עם זאת זה עניין אישי, לפעמים המכנס הפחות איכותי לכאורה של אותו יצרן, יהיה נוח יותר מהמכנס היקר והאיכותי יותר. לתשומת לבך- בתחרויות איש ברזל הרוב לובשים מכנס טריאתלון, שהפד בו מינימלי, ושורדים את זה בכבוד...
עוד דבר- אם מורידים מעט את ה"אף" של הכסא כך שיפנה מעט כלפי מטה- יורד הלחץ ממשולש ברמודה (אבל לא להגזים, כדי לא ליצור לחץ על הידיים).
לשפשפות יש כל מיני משחות ייעודיות, ויש גם משחת תינוקות או משחה נגד שפשפות של מורז.
חוץ מזה- ישנה תקופת הסתגלות ומתרגלים...
אגב העליה הזו נשמעת סבבה, כל פעם שנסעתי בה ברכב שאלתי את עצמי מתי ארכב אותה

אם זו היתה רכיבת הכביש הראשונה שלך- את לגמרי יכולה להתגאות בעצמך, חתיכת רכיבה!

Michal Peri

New member
רצה רחוק , לכבוד הוא לי לקבל מחמאה ממך

השותפים שלי לרכיבה בהחלט הגדירו את העלייה הזו כ"יפה" ,( עוד לא הבנתי מה יפה בעליות ), זו אכן הייתה רכיבת הכביש הראשונה שלי , והמסלול הזה נבחר בעיקר משיקולי קירבה לבית . אני בהחלט איישם את העצות , כדי לא להגיע למצב המעיק , של "לא נוח לי / מתי נגמר? )...מה שכן , הנוף מדהיםםםם!!

maya567

New member
6 ק"מ עם הטייץ/חצאית ריצה החדשים שלי

ואפילו התחיל איתי בחור צעיר שהתעניין אם אני רצה כאן הרבה ואם נוכל לרוץ ביחד

למעלה