קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

בוקר טוב ובתקווה שמזג האויר השבוע יאפשר לנו אימונים לפי התוכנית, בשמירה על חום הגוף!
ולכל אלה בערים נצורות - יציאה מהרה וזהירה מהבית!

לכל אלה בלי חשמל... חזרת הזרימה!

susieada

New member
עוד דילוג על שחייה בים...

אני מבינה שאנשים שוחים ללא חליפות בטמ' מים של 17... (אני לא, אך מבינה שאפשר.) אבל איך, אחרי שחייה, יוצאים למזג אויר של 5-6C?!!!! לא העזתי לנסות הבוקר, אפילו עם חליפה במים... רק המחשבה של ידיים, רגליים ופנים חשופות לקור השאירה אותי בבית...

שביל הבריחה

לקראת שבת חפרתי בכמה אתרי חיזוי מזג אויר, מנסה ללמוד היכן ירד פחות גשם, עוצמת רוחות, טמפרטורה וכו', כדי לנסות למצוא מקום סביר לבצע בו את אימון השבת הארוך שלי- 7 שעות רכיבה+ריצת החלפה. לפי האתרים לא היה לאן לברוח- גשם בכל מקום. הפרטנר הציע שנלך על האופציה הדרומית- ערד או ים המלח. במהלך הנסיעה המבול אינו פוסק. אנחנו כבר מבינים שכנראה גם בים המלח לא יהיה מצב לרכיבה, ואני כבר מוכנה נפשית לאפשרות שנגיע לשם, נמצא גם שם מבול, נשתה קפה ונחזור ואבצע את האימון לבד ביום ראשון. עוצרים בדרך לשתות סחלב חם, אולי בזמן שחולף יקרה משהו. בערד עדיין גשום. יורדים אל ים המלח ושם מאד מעונן, אבל קרע בין העננים מופיע, ואין גשם. גם הטמפרטורה גבוהה- 12 מעלות לעומת 3-6 מעלות לאורך הדרך לשם. מתארגנים ויוצאים עטופים בהמון שכבות, חולצות תרמיות, כל אחד עם שני מעילים. הכביש בין המלונות לעין גדי חסום, אז אנחנו רוכבים דרומה, אל מפעלי ים המלח, משם לכיוון חצבה ועיר אובות, לכיוון מעלה העקרבים, אך מבלי לטפס הפעם. את זה נעשה במחנה האימונים בעוד מספר ימים. השמים קודרים, מדי פעם קרעי תכלת בין העננים ושוב התקדרות, אבל גשם- אין. כבר בשעה הראשונה מסירים את מעילי הגשם. אני מרגישה היטב את ההתקררות שלי, הגוף חלש מהרגיל, הנזלת דולפת בלי סוף ואני מרגישה מסטולה מרוב נזלת... מראש ברור, שלא יהיו לנו 7 שעות נטו לרכיבה עד שקיעת השמש, ונספיק מה שאפשר. אני עם משקפי שמש אופטיים, לא לקחתי משקפי ראיה רגילים לרכיבה ואי אפשר לרכוב בחושך כך. עוד ברור לי, שגם החלק האיכותי יותר של הרכיבה, קטעי המהירות הרשומים בתכנית- לא יקרו היום. לא במצבי העדין. הרכיבה כיפית על כבישים ריקים, עד שמגיעים אל כביש הערבה. כלי רכב שעוברים מולנו צופרים צפירות עידוד לשני ההזויים היחידים שמדוושים ביום כזה. פנצ'ר אחד לפרטנר בהלוך, פנצ'ר אחד לי בחזור, ממש 10 ק"מ לפני הסיום. הרוח משחקת בנו: כל הדרך הלוך, רוח דרומית חזקה, לתוך פרצוף. אנחנו מקווים שהיא תשאר כזו עד שנחזור ונוכל לטוס איתה, אבל כמובן, רבע שעה אחרי שמסתובבים לחזור, הרוח כבר מסתובבת ושוב מכה בנו, הפעם מצפון. רוכבים צפונה לתוך שמים שחורים, חופרים מול הרוח, יודעים שהגשם בוא יבוא, זו רק שאלה של זמן. למזלנו זה קורה רק בחצי השעה האחרונה לרכיבה. מעיל הגשם החדש שלי מצדיק את עצמו ואינו מעביר אף טיפה. סוגרים 5 וחצי שעות רכיבה והמבול רק מתחזק. תיזמון טוב. מרגישים שניצחנו את החורף בשבת הזו והצלחנו להוציא ממנה את המיטב. במצבי המנוזל והמקורר אין לי חשק לצאת לרוץ בגשם, ואני מוותרת על התענוג הפעם. עכשיו אני חייבת להחלים ומהר, לפני מחנה האימונים של סוף השבוע...

susieada

New member
מצאתם את המטמון - המקום היחיד בארץ...

(כמעט) בלי גשם! איזה טיולים את עושה לחפש את המקומות הכי מתאימים, בטוחים לרכיבות שלך. מעריכה את נאומץ והנחישות שלך. כמה טוב שיש לך את הפרטנר לאימונים האלה!
והמשך החלמה מהירה - עד מחנה האימונים.

מור שלז

New member
וואו! לגמרי ניצחת את השבת הזו!

כל הכבוד!
לא פשוט כל הרכיבה הזו, ועוד אחרי נסיעה ארוכה כל כך... וואו!

תני פרטים על מעיל הגשם החדש? אחרי המלצה כזו, אני סקרנית...

מעיל בינגו

ביום ששי בבוקר פתחתי במסע לאיתור המעיל המתאים לרכיבה/ריצה יבשה בגשם. הקדמתי בואי לקניון כי ממילא קבעתי לקפה עם חברה, ובעת שחלפתי ליד חנות "ריקושט"- הבטתי פנימה, אחד מעובדי החנות פתח את הדלת לכבודי ושאלתי אם יש להם מעיל אטום לגשם שמתאים לספורט... אמר שבודאי ושאל איזה צבע אני רוצה... היו שם מעילים בשלל צבעים, בחרתי באדום כי ורוד כבר יש לי... המעיל עשוי ניילון, מתקפל לגליל בתוך שק שאפשר גם לדחוף לכיס של חולצת רכיבה והמחיר סביר- 259 ש"ח. המעיל אמור להיות נושם מאד, אטום למים וכו'. ברכיבה אתמול לבשתי אותו מעל מעיל נוסף (וחולצה תרמית ועוד חולצת רכיבה) ונותרתי יבשה מתחת למעיל. הוא מחמם מעט, וכשלא ירד גשם- הסרתי אותו.

הגשם פשוט לא יכול עליך

הצלחת למצוא את הפינה היבשה היחידה בכל הארץ
כל הכבוד על הנחישות ועל הרכיבה!!
(אני ויתרתי והסתפקתי בשיעור ספינינג)

perach22

New member
שמש....

בוקר אור,
לאחר כל הסופ"ש המטורף הזה... למרות שלא ויתרתי לאפור והרטוב, אין ספק שהשבוע יהיה יותר נעים.... להתרוצץ ברחובות...

susieada

New member
כן, השמש מאירה לנו בשמיים כחולים!!

ורואים 2 ספרות לטמ'! (ברעננה כעת 11C)! "חמסין."

תהני וכל הכבוד שלא ויתר בימים הכי "מעניינים!"

perach22

New member
ויתור?

המאמן שלי אומר שתירוצים יש לכולם כמו החור בישבן... אז מבחינתו לא היה לי תירוץ....
אבל עשיתי את זה כי רציתי להראות לעצמי שאני יכולה ואין דבר העומד בפני הרצון, וכי באמת לא קרא לי כלום, והכי חשוב זה שנהניתי....

מור שלז

New member
עשיתי כי רציתי להראות לעצמי שאני יכולה!

אהבתי כל כך.
כן, את יכולה!
ותחושת המסוגלות הזו בעיני נותנת לנו כל כך הרבה עוצמה וכוחות גם לשאר תחומי החיים.

ועל הדרך גם נהנית
זה באמת הכי חשוב!

ממה מיה

New member
יום חופש מן ההפקר

בגלל השלג בירושלים זכיתי ביום חופש.
שבוע הבא מתחילה תוכנית חדשה אז הלכתי לעשות MAGIC MILE כדי לבדוק התקדמות ולחשב קצבים לתוכנית האימונים. מזג האויר היה מושלם! אבל משום מה התוצאה לא הראתה שיפור... דווקא באוגוסט יצאה לי תוצאה יותר מוצלחת... אחרי זה אימון חיזוקים ומתיחות. מוצא כן בעיני הרעיון של להיות בבית..

יום שישי גוררת את המשפחה ל DESERT CHLAANGE מקווה שלא יהיה להם קר בלילה בקמפינג..

למעלה