קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

בוקר טוב ושבוע טוב לכולן - למתאוששות, לנכנסות לטייפר, לממשיכות בתוכנית להנאה, למחלימות, לחולמות.
חיבוקים בשפע ביום קיצי בחורף.

מור שלז

New member
ריצת מתנה

תזכרי את הרגעים האלו, כך אני חוזרת ואומרת לעצמי בריצה הבוקר. את היופי של הזריחה, את השקט, את הקרירות של הבוקר וניחוח ההדרים.
בימים שבהם בקושי יש זמן לישון, שלא לדבר על לרוץ הרבה כמו שאני אוהבת, גם ריצה קצרה של שעה בפרסים ליד הבית הופכת למתנה מיוחדת.

עוד בוקר מטורף שמתחיל שבוע מטורף: אחרי השכמה ב-4:40 (האיש שלי טס לחו"ל), יציאה להביא את המתבגר והחברים שלו הביתה לישון (עבדו כל הלילה על פרוייקט ברובוטיקה) ושיספיק להפרד מאבא שלו, מעבר על מיילים שהצטברו במהלך הלילה (כל זמן שבסיליקון ואלי עוד ערים ומגיבים בחזרה) ואז ... היתה לי שעה לעצמי!
מיד שמתי נעלי ריצה ויצאתי לריצת בוקר קלילה בין הפרדסים.
איזה אושר....

שבוע נפלא לכולן

האושר נשפך מתוך התמונה!

דוקא כשכל כך קשה למצוא את חרך הזמן לריצה- אז מופיעה התחושה הזו, של אסירות תודה על כל רגע שהצלחת להקדיש לעצמך.
שבוע נפלא!

rainbow32

New member
שאלה

בשבועות האחרונים התחלתי להתמיד בריצות (3 פעמים בשבוע). המשכתי לאכול בדיוק אותו דבר,
אבל משום מה *עליתי* 2 קילו מאז.
למה? כמה? איך?
תודה

האם השתנו ההיקפים?

או רק המשקל?
שריר שוקל יותר משומן. אם את רצה, את מעלה מסת שריר, אבל מורידה היקפים.

galyam7

New member
מניסיון...

כשהייתי בערך בגילך, והתחלתי לשחות באופן אינטנסיבי (הייתי שוחה ממש כמעט כל יום), אז גם עליתי איזה שני ק"ג במשקל (אני רזה אז לא ממש הזיז לי).
ממה שנראה לי, וכפי שמור כתבה לך למעלה, קרוב לוודאי שזו עלייה במסת השריר. ואם כך, אין לך מה לדאוג, כי זה לא משהו שרואים. תתפלאי, אבל יכול להיות שמסת השומן שלך קטנה, ומסת השריר עולה (כלומר: כביכול את מרזה).
הייתי לי חברה שירדה במשקל במהלך התקדמות ההריון (העובר גדל, היא רזתה, כי היא לא יכלה לאכול כמויות גדולות), ככה שהכל אפשרי

איך את מרגישה במכנסיים?

כמו לפני הספורט או קצת יותר "מקום"? ומה תגובות הסביבה? אומרים לך שאת נראית טוב?

rainbow32

New member
תודה לשתיכן

הסביבה לא ממש אינדיקציה, כי גם אם אני עולה במשקל שואלים אותי אם רזיתי :S
זה גם תהליך ממש מהיר של שבועיים.. זה בכלל הגיוני שיש עלייה כזאת מהירה במסת שריר וכתוצאה מכך במשקל?
האם לאחר התייצבות המשקל, אצליח לרדת במשקל כתוצאה מהספורט?:) תודה [סליחה על הניסוח הקלוקל]

galyam7

New member
לא ממש מבינה...

כתבת שאת מידה s. למה אם כן, את רוצה לרדת במשקל? פחות מזה זה אנורקסיה.

תראי, לי זה קרה

אבל באמת בתקופה של שינוי אינטנסיבי באימונים. עליתי כ-4 קילו מסת שריר (ללא שינוי בהקפים). יש גם שינויים אחרים כמו מחזור (או הריון?) שיכולים להשפיע בצורה חדה כמו שאת מתארת.
בעזרת ספורט בלבד קשה לרדת במשקל. גם אין סיבה - אם את נראית טוב ובריאה למה שיהיה אכפת לך כמה את שוקלת? אבל אימון אינטנסיבי מאד יכול בהחלט להביא להורדה גם במשקל.

למעלה