קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

אביב הגיע. ימים חמים!
תיהנו!

מתחילה מחדש

השבת היתה מדהימה ועברה בנעימים ברכיבה עם הפרטנר מעפולה לגלבוע הפורח, טיפוס מהסקי, ירידה לשדי תרומות, משם נג"ש תובעני מול הרוח עד צמח דרך בית שאן. הפסקת קפה וסחלב חם וחוזרים עם רוח גבית, אבל גם בחזור עובדים קשה. סיימנו את הסיבוב הזה בזמן (נטו) הכי קצר אי פעם. גם ללא שום מטרה קרובה, אני מוכנה להתאמץ ברכיבה (טוב, הפרטנר מדרבן אותי בעקיצה: " את רוצה לרכוב מהר יותר מאחותך, נכון???" וזה עובד...)
לאחר מכן החלטתי שהגיע הזמן לטפל בחרדת השטח שלי שהתעצמה מאד בחודשים האחרונים, בהם רכבתי רק בכביש, וקבעתי להיום את השיעור הראשון אצל נועה לוריה, מדריכת האופניים שמאד עזרה לי אי שם ב-2009 כשרק התחלתי לרכוב בשטח. אני רוצה לשקם את הבטחון ברכיבה (שגם כך לא היה משהו) ולא לחשוש מהמהירות בשטח.

מור שלז

New member
איזה יופי - בהצלחה!

תודה ששיתפת! גם אני רוצה לטפל בחרדת השטח שלי (עשיתי 3 שיעורים פרטיים שעזרו לי מאוד - אבל הכל נקטע עם העבודה החדשה), וברור לי שעכשיו שאני לא רוכבת כמעט ולא מתאמנת - היא הולכת ומתעצמת.

שיהיה בהצלחה (למרות שעם הנחישות שלך והרצינות שלך - אני בטוחה שתצליחי) ואני עוקבת אחריך בשקיקה ומחזיקה אצבעות...

מור שלז

New member
אז השבוע רצתי רק בחו"ל ואז ... חולה

הספקתי השבוע לרוץ 3 ריצות כשהייתי בחו"ל.
ריצות שהיו נפלאות לנשמה, ומעולות למלחמה בג'ט לג (הפעם לא נרשם ג'ט לג משמעותי - לא בהלוך ולא בחזור)
אבל הטיסות הצפופות עשו את שלהן - וחזרתי חולה.

את סוף השבוע במקום להעביר בריצות נפלאות וחזרה לאופני השטח, לצד בילויים משפחתיים - העברתי בעיקר במיטה, עם צמרמורות וחום.
מקווה מאוד שהרע ביותר מאחורי, ושממחר אני כבר אחזור לשגרה האהובה שלי

שיהיה שבוע נפלא לכולן

תרגישי טוב!

הגוף שלך פשוט יודע איך לארגן לעצמו את המנוחה שהוא זקוק לה אחרי נסיעה כזו מתישה. אם לא תהיי חולה- לא תנוחי, אז הוא כבר סידר לך מחלה קצרה. מקווה שהיום את כבר מתאוששת ותחזרי במהרה אל השגרה הפעילה והאהובה שלך.

ארוכה!

בשבת בבוקר יצאנו שוב בהרכב משפחתי לארוכה (השבועית? החודשית? קשה להתאמן כשאין שגרה בחיים). התוכנית היתה לרוץ 8 ק"מ, אבל די מהר הבנו שגב' אנדומונדו נותנת לנו מספרים לא הגיוניים (כי מה לעשות, אנחנו עוד לא רצים בקצב 4:12 דקות לק"מ). כרגיל, בעיית קליטה של ג'יפיאס. אז המרנו ל-50 דקות ויצא קצת פחות מ-8.
הטיילת בשבת בבוקר מפוצצת וקשה לנווט עם העגלה. לפעמים אפילו היינו צריכים לעצור.
רצנו בקצב קל והרגשתי מעולה עד שפתאום - התעייפתי. עייפות פתאומית כזאת רומזת לי על מחסור באוכל. אבל כאן אני בבעיה, כי אם אוכל קרוב מדי לריצה הסרעפת תתפס לי... אפילו לשתות תוך כדי ריצה זה אתגר (מקווה שלא יהיה חם מדי במרוץ האביב!)
המדהים הוא שלמרות העייפות, סיימנו בספליט שווה בדיוק. כמה דקות אחרי שסיימנו הילדון התעורר - כנראה רצה שאבא ואמא ימשיכו לרוץ עוד קצת.

מה עם קלוריות נוזליות?

אם האכילה לפני הריצה בעייתית אצלך- מה דעתך לנסות משקה איזוטוני עשיר בקלוריות לפני ובמהלך הריצה? לעומת האיזוטוני הרגיל, שבו 100-120 קלוריות לבקבוק, ישנו האיזוטוני המתוגבר של גו רוקטן- עם 240 קלוריות לבקבוק, מה שמייתר כמעט לגמרי תזונה מוצקה. גם האיזוטוני של HIGH 5 מכיל כמות קלוריות גבוהה- 180 לבקבוק, וגם יכול להוות תחליף למזון מוצק בסמוך לריצה ובמהלכה. ולא דיברנו על ג'לים...

לא יודעת...

אני מה-זה סקפטית לגבי הדברים האלה. יש לי ניסיון סופר-רע עם איזוטונים למיניהם (עוד מלפני הרגישות שבאה עם האסתמה), וג'לים בכללי עושים לי בחילה מהמרקם והטעם.
ובכלל, פעם לא הייתי צריכה את כל האוכל הזה בריצה... פשוט מנסה למצוא פה איזה שביל זהב חמקמק.

צ ל י ל 8

New member
נרשמתי למירוץ הנשים בהרצליה

"לצערי" רק ל-4 ק"מ. אני מסוגלת לרוץ 4 ק"מ בקלילות, אבל הבא זה 8 ק"מ ולזה אני עוד לא מוכנה וגם לא אספיק להתאמן לזה. קצת הורדתי הילוכים בריצות בגלל שהצטרפתי לקבוצת ריצה שגוזלת לי פעמיים בשבוע את זמן הריצה שהיה לי. אבל אני נהנית לגמאי מהקבוצה, בעיקר מהתרגילים החזקים ומשחקי האימוןץ עד היום רצתי "סתם" בלי באמת לחזק את עצמי. אז יש לי הרבה ערך מוסף מהקבוצה למרות שקטעי הריצה הקצרים כמובן קטנים עלי.

אתמול יצאתי לרוץ "ארוכה". כמעט בהצלחתי לרוץ 5 ק"מ (מה שמזמן לא עשיתי) ובקילומטר ה-4.3 פתאום חטפתי דקירות בצד שמאל בתחת לבית השחי ולא הייתי מסוגלת לרוץ יותר. לא יודעת מה זה היה. קריאה קצת באינטרנט העלתה שזה שרירים (אולי מהפלאנקים בקבוצה), אבל זה שיתף אותי ולא המשכתי לרוץ. זה עבר אחרי 10 דקות הליכה והגעה הביתה מבואסת.

אני בטוחה שממש תהני

גם לרוץ 4 בקלילות זה אחלה. וזה יהיה המירוץ הראשון, נכון?
אז בכלל...
ויש ריצות כאלה... מחר יום חדש.

זה די פשוט

מגיעים, אוספים ערכת משתתף. יש בה בד"כ מספר חזה שאותו מחברים עם סיכות לחולצה. יש גם צ'יפ למדידת זמנים - לפעמים הוא על מספר החזה, לפעמים צריך לחבר אותו לנעל.
אחר כך הולכים לעשות פיפי.
לקראת הזינוק, כדאי לעשות קצת חימום.
ואז, לרוב, הולכים שוב לפיפי...

יש נטייה במירוצים לפתוח מהר מדי ואז להצטער על זה - אז לתשומת ליבך.
והכי חשוב - בסיום לא להסתכל בשעון אלא לחייך למצלמה.

צ ל י ל 8

New member
תודה

הקטע עם הפיפי מוכר לי כ"כ... אפילו בבית כשאני יוצאת לריצות אני הולכת מאתיים פעם לפיפי

את הערכה אקח כמובן לפני ולא ביום האירוע כי אני.. עובדת

גם את החולצה מקבלים את הערכה או רק ברישום ביום המירוץ?
אז לקחת 2 סיכות ביטחון למספר....
לחייך למצלמה.. צריך לזכור את זה

אגב, אם כתוב שמותר MP3 ו-IPOD, זה אומר שמותר גם להשתמש בסמארטפון עם מוזיקה, או רק מה שכתוב?

perach22

New member
גם את החולצה מחלקים עם המספר

וגם 4 סיכות ביטחון קטנות בתוך השקית
וגם אפשר את הסמארטפון עם מוסיקה....
אל תשכחי אוזניות...

והכי חשוב.... הרבה מצברוח טוב... וחיוכים... כי מי יודע איך יתפסו אותך בפריים...

perach22

New member
באמת שבוע נפלא

שהתחיל אצלי אתמול בבוקר באימון חצי חצי, הליכה וריצה, מתחילה לחזור לכושר...
הדלקת כבר ממש לא מורגשת ולכן חוזרת בצעדים קטנים,
היום מסילה 20 דקות... וזה באמת היה כיף...
וגם נרשמתי למירוץ הנשים בהרצליה ל 12K, שמחכה לו... אבל מאמינה שאצליח את כולו...
יש לי שלושה שבועות להתאמן...
וגםםםםם..... מתחילה להכניס קצת אופניים לאימונים.... קואץ אמר שזה מאוד טוב כאימון קרוס..
אז לקחתי את האופניים של בתי, ואני צריכה להחליף את המושב כי הוא קצת נמוך ואין לאן הלאריך כי הצינור קצר מדי..
מחר אתעסק עם זה...
איזה כיף לצאת מהמעין "תרדמת" ולהתעורר שוב...

שיהיה כיף לכולן השבוע..

למעלה