קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

susieada

New member
קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

בוקר טוב! בוקר חם!
שיהיה שבוע נפלא, עוד הכנות לפסח, חופש, מטרות מכל הסוגים.

susieada

New member
חזרה לים הגדול!

או לפחות למים פתוחים. קשה לקרוא לחוף רידינג ים "הגדול".

קמתי עם חששות...כבר חודשיים וחצי שלא שחיתי שעה רצופה. השחיות שלי מוגבלות לרוב לסטים של 50מ' בבריכה.
איך יהיה לי בקור של הים? איך תהיה לי שחייה ארוכה? שאלות מתסכלות כי הענף הכי אהוב עלי הוא שחייה ארוכה במים פתוחים...

אז... שרדתי. נהניתי. לא היה לי קל. כן היה לי קר, אפילו עם החליפה. הרגשתי היטב את הידיים. עדיין קר לי, למרות החלפה לבגדים יבשים חמים מיד אחרי ומקלחת חמה כשהגעתי הביתה. אך, אני צריכה להתחיל באיזהו מקום והיום, יום נהדר להתחלה.

שבוע טוב לכולנו.

Michal Peri

New member
הכרות עם העלייה לנס הרים + עקיצה כואבתתת

אתמול רכיבת כביש ארוכה שנייה ברזומה הקצר שלי ,פעם ראשונה עם קליטים,והכרות עם העלייה המיתולוגית לנס הרים . לא היה קל , אבל לא רע...מה שכן , כתוצאה מאחת מההתנגשויות החזיתיות של מעופפים מסוגים שונים בי , התעוררתי הבוקר עם כל החלק של ארובת העין והעפעף נפוח....לא כואב , לא מגרד , פשוט נפוח. מקווה שהטיפות והמשחה שקיבלתי מהרופא יעזרו...
או שאני פשוט אתחיל ללכת ככה
...
שבוע נפלא וחמים לכולן!!

susieada

New member
תוספת מרשימה לרזומה!

היה יותר נחמד בלי העקיצה... מקווה שהמשחה והטיפות יעזרו...

מור שלז

New member
איזה כיף שחזרת!

שמעתי בקול שלך הבוקר כמה שהשחייה הזו עשתה לך טוב, ושמחתי כל כך בשבילך

נזכרתי בשחיות המשותפות שלנו ומייד נמלאתי געגוע...

susieada

New member
אם המרפק והלו"ז שלך מאפשרים...

אשמח לתאם!! גם אני מתגעגעת לשחיות המשותפות שלנו.

מור שלז

New member
להעביר את הטוב הלאה... ריצת שטח

ושוב אני פותחת בהתנצלות על ההעדרות שלי מהפורום.
העבודה החדשה מספקת, מאתגרת וממלאת אותי באנרגיות, אבל גם... משתלטת על כל רגע פנוי.
שבוע שעבר היו ימים שבהם הייתי בעבודה משמונה בבוקר וחזרתי הביתה אחרי חצות. ואז בסוף השבוע שוב נקראתי לארוחת ערב עסקית.
ובימים שכאלו שאין זמן לנשום - רוב הזמן הולך למשפחה, ופה ושם גם לריצה ו/או רכיבה בשביל הנפש.

ואתמול בבוקר הצלחתי לשלב את שתי האהבות האלו: לקחתי את קבוצת הריצה שלי בפעם הראשונה לריצת שטח ביער הקדושים, דרך נוף דרומית ונחל כסלון.
מסלול יפהפה, שאני אוהבת עד מאוד.
יפה במיוחד בעונה זו של השנה כשהכל פורח.

חששתי קצת, בכל זאת עבור רובם זו היתה יציאה ענקית מאיזור הנוחות, ונפחים וטיפוסים שהם לא מורגלים אליהם.
הגדרתי שחלק מהאימון פשוט עושים ברכיבה על אופני שטח ומתחלפים, כך שכולם יוכלו להנות מיופי המסלול, מבלי להסתכן בפציעת עומס יתר.

בבוקר עוד קמתי מלאת פרפרים ופילים בבטן. הרגשתי את מלוא כובד האחריות על כתפי.
אבל היה נהדר!
כולם יצאו עם חיוכים גדולים, וטעם של עוד.

איזה כיף להעביר את הטוב הזה הלאה

והנה תמונה לטעימה קטנה מהיופי הזה שספגנו אתמול

susieada

New member
אימון "החלפות" ..

שטח יפהפה ויציאה מתחום הנוחות. מושלם!
שמחה שהספקת לשלב את 2 אהבות שלך, ולהחזיר את כולם בחיוכים ובשלמות למכוניות!
תמשיכי להנות מהעבודה החדשה, הדרשנית, עם יוזמות נהדרות!
מתגעגעת אליך כאן בפורום, אך מבינה ותומכת בסדר העדיפיות.

Michal Peri

New member
סוזי,מור , לאה גולדשטיין תגיע גם השנה להרצות?

או אפילו יותר טוב, להדריך כמו באימון אופניים שנה שעברה?

susieada

New member
לאה גולדשטיין

היי מיכל, המפגש עם לאה, הדרכתה באימון, הרצאתה המרתקת, היו מתנות מיוחדות בשנה שעברה.
לאה עמדה להגיע לארץ לעבוד על הספר שהיא כותבת על חייה ומור, שמכירה אותה באופן אישי, תיאמה שהביקור יחפוף את מועד הטריאתלון. מור גם ארגנה את האימון וההרצאה.
אז... היה משהו מקסים חד פעמי.
תודה שוב על הפידבק החיובי!

מור שלז

New member
אכן אלו היו מתנות מיוחדות בשנה שעברה

עדין יש לנו אימונים פתוחים ברחבי הארץ, וגם אימוני רכיבה עם כרמי (שאירח את לאה באימון הפתוח שנה שעברה - ללאה אין ביטוח לאמן בארץ), אבל לאה לא תגיע השנה. זה היה אירוע חד פעמי שהצלחנו לתאם אחרי מאמצים רבים.

תודה על הפידבק

למעלה