קצרים ליום ראשון: שבוע טוב

מור שלז

New member
בדרך לפתוח את השבוע בחדר כושר...

לאט לאט אני מסתגלת לשגרה החדשה שלי, ומגלה שאני אפילו אוהבת את זה.

לא חשבתי שאני טיפוס של חדר כושר, תמיד העדפתי את המרחבים הפתוחים. אבל האילוצים של החיים הכריחו אותי להתגמש, לחשוב מחדש על סדרי העדיפויות שלי, וחדר כושר מהווה פתרון לא רע.

ככה אני מספיקה לקחת את הילדים לבית ספר, לעבור לביקור זריז בחדר כושר למפגש עם המשקולות ואז להתחיל יום מלא וגדוש במשרד.

שבוע נפלא לכולן

susieada

New member
שגרה חדשה!

אני בטוחה שהביקור הזריז שלך בחדר כושר מעלה דופק ומעניק לך את האנדורפינים הכה חשובים לך!!
כייף שמצאת פתרון לשמור על סדר העדיפיות של בוקר מוקדש לילדים ועבודה העמוסה והדרשנית שלך עם ספורט!
חדר הכשור עם הריצות הארוכות בסוף שבוע נשמע שילוב הכי טוב שאפשר.
תמשיכי להינות ולראות את החצי כוס המלאה.

לחזור לרוץ יחד ופרפרים לקראת שישי

אחרי שבוע בו לא נפגשתי עם "השותפה" שלי מהר לעמק, וחברתי הטובה קבענו לרוץ היום יחד. חמש בבוקר אני עולה לאוטו לכיוון הקיבוץ שלה. ריצת 10 קילומטר מלאה בפיטפוטים והשלמת פערים של השבוע האחרון וסוף השבוע בו שתינו טיילנו עם המשפחות - אני בדרום והיא בצפון. כמה כיף לרוץ יחד!! בקצב קל וזורם...תענוג!

והפרפרים לקראת טריאשקלון בשישי לגמרי כאן, גם בעלי נרשם, וההתרגשות גדולה. מודה שבריצה בזמן טרינשים חשבתי לעצמי "למה לעזעזל נרשמתי לטריאתלון נוסף בפער קטן משבועיים?!????" כמובן שסיימתי והגעתי לשער הסיום, באופריה רציתי שוב

אבל האווירה שם אחרת לגמרי, יחד עם זאת זה חוף הבית, מסלול הבית, כמעט כל הקבוצה רשומה - יהיה כיף! יהיה? נכון?

ואחרי הטיראתלון....אין תוכניות כרגע, זאת אומרת יש כל מיני מחשבות, אבל כלום עדין לא כתוב ומוזמן....האמת אני מחכה לשבוע כזה אחרי התקופה האינטנסיבית שהיתה לי לאחרונה.

שבוע טוב לכולן!

tamark4

New member
בהצלחה

מה עם 3 ימים או יום אחד ?
סוף אוקטובר, אחד המוצלחים.

Loony Moony

New member
קראתי אותך עכשיו ועשית לי חשק

שנה שעברה חשבתי על זה והשנה לוקחת את זה יותר ברצינות :)

יש סיכוי להצליח את זה עם רק שלושה אימונים בשבוע של שחיה? מתקשה להאמין שאני מסוגלת לדחוס יותר..

tamark4

New member
כן, למה לא

אבל כדאי להעלות נפחים.
נדמה לי ששחית 5 ק"מ בשנה שעברה והיה טוב ?

Loony Moony

New member
שחיתי הכי הרבה 4.5 ק"מ

אבל זה היה באילת ועם הזרם ומי יודע כמה זה נחשב?

3.5 ק"מ שחיתי כבר כמה פעמים. מה שכן אני חושבת שאחרי 3 ק"מ בערך אני כבר צריכה ג'ל, זה הגיוני?
נראהלי שפשוט אתחיל להעלות נפחים (שני אימונים בשבוע הם מוסדרים, בסופ"ש אעשה אחד יותר ארוך) ונראה לאן זה מתקדם..

מור שלז

New member
בהצלחה! איזה כיף שאתם שניכם עם הפרפרים

אמרתי, ואני חייבת לחזור ולומר: משהו ממש טוב קורה לך עכשיו עם הספורט.
כיף לקרוא אותך, את כל ההישגים והנצחונות הקטנים והגדולים שלך לאורך הדרך, את האנשים שאת סוחפת אחריך ולהזכר איך כל זה התחיל.

תראי איזו דרך מופלאה עברת! וכמה אנשים נוספים הולכים בדרך הזו איתך ובזכותך.
כל הכבוד!

פרדוקס היוגה

5 דקות אחרי השיעור: "אוף, היה שיעור ממש קל, ועד שאני מתחממת כבר עוברים להרפייה, ובכלל, סיימנו 7 דקות לפני הזמן"
שעה אחרי השיעור: "וואו, אני מרגישה טוב"
יום אחרי השיעור: "תפוס לי נורא התחת! והרגליים כבדות! איך אפשר לרוץ ככה! והבטן! מה כבר עשיתי?"

למעלה